eşime döneceğimi şimdiki kişiye yarın anlatacağım

elakaya84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
175
33
48
41
önceden açtığım konu vardı.kararsızdım.yarın konuşmayı düşünüyorum.çünkü devamının nereye varacağını bilmiyorum.eşim tekrar biraraya gelelim diye iyice ısrar ediyor.sanırım en mantıklısı bu olacak.beni kınayan çok oldu ama düşündüğünüz gibi gözü dışarda basit biri değilim.yarın konuştuğumda vereceği tepkiyi de bilmiyorum

eşine de anlat ozaman senden sonra başka adam oldu diye niye sadece sevgiline anlatıyorsun eşine döneceğini
biliyor.1 yıldır ayrı durumdayız.ayrı kalalım dedi.hatalı olduğunu biliyor.secdiğim halde evliliğimiz çok yara almıştı.1 yıldır pek mücadele de etmedi.son bir aya kadar

Bence ikisinden de ayrıl ne eşin ne sevgilin peşini birakmiycak en azından kimseyi uzmemis aldatma mış olursun...

eşine dönerken dürüst olacakmisin?
senden sonra başka bi iliskim oldu, diyecekmisin?

vay be eşin biliyor ondan sonra başkası olduğunu ve buna rağmen seninle barışmak istiyor. ben kocanın yerinde olsaydım zinadan mahkemeye verirdim seni barışmayı şurada bırak.

K.bakma ama kocan seni bu durumda aman neyse yorum yapmiycam . Sadece hakkınız hayırlısı olsun . Ama iki kişiyi deseçme..

esine dondukten sonra da o kisiyle kesinlikle konusmamalisin ama bence bu kolay olmayacak pesini birakmayabilr sevgilin

Back
X