eşime döneceğimi şimdiki kişiye yarın anlatacağım

Sitedeki evli ya da bekar tum hanimlarin fikri ortada. Birinden resmen bosanmadan sevgili bulmak zinadan baska birsey degil. Bu benim sahsi fikrim. Su anki konuya gelince diyelim ki esin simdi tamam dedi biliyor sevgilin oldugunu ve o sekilde seni kabullendi. Erkeklik gururu depresmeye basladiginda o zaman sana gun yuzu gostermeyecek, surekli basina kakacak ve pisman olacaksin yaz bunu bir kenara..

Sevgilin olduğu halde,hala seninle evliliğini surderecek esin !
Böyle erkekler varmı!?

Kinamak icin soylemiyorum ama nasil vicdan azabiyla yasayabilceksin onunla heraey insanlar icin ama irade vermis allahim, ama diyorumya allah kimseyi boylebirseyle sinamasin umarim ders alip pisman olmzssundur gercekten uamrim bundan sonraki hayatinda birat daah dikkat eder aradigin mutlulugu yakalarsin

önceki konunuzu biliyorum o zamanda tuhaf gelmişti şuan duble tuhaf geliyor
eşinizin değilde sevgilinizin tepkisinden çekiniyorsunuz,, iyi dileklerde bulunup güzel yorumlar yapamıyorum sizinle ilgili.

şaka gibisin ya, exten next olur mu?
demek anlaşmazlık o raddeye gelmiş ki, boşanmışsın. ne güzel hayatına devam da ediyorsun..
nedir yani bu aynı cehennemin içine tekrar girmek istemek?kendini kurtarmışken?
ayrıca sen o kocanda sırf sevgilin var diye kıymete binmediysen ve de tekrar evlendikten sonra bu durum senin burnundan fitil fitil getirilmezse ben de birşey bilmiyorum

Benim adetimden 5 gun gecikti yarin 6 inci gun idrar testi yaptim negatif ama kasim ayinda iki kere adet oldum test yapmak icin bu ayin sonunu bekleyeyim diyorum tecrubeli olan bayanlardan yardim istiyorum acaba ikinciyi ustune mi gordumbende bebis istiyorum

Benim adetimden 5 gun gecikti yarin 6 inci gun idrar testi yaptim negatif ama kasim ayinda iki kere adet oldum test yapmak icin bu ayin sonunu bekleyeyim diyorum tecrubeli olan bayanlardan yardim istiyorum acaba ikinciyi ustune mi gordumbende bebis istiyorum

kan testi yaptır ..

konu sahibi eşinizi seviyor olsaydınız sevgiliniz olmazdı niye dönmek istiyorsunuz anlamış değilim..
sevgilinizi seviyor olsaydınız eşinize dönmek istemezdiniz..

ikisinden de ayrılın kafanızı toplayın..

bu arada kadınlar aldatan kocalarını affedince şans vermek oluyor da adam karısını kabul ettiğinde neden bir tuhaf oluyor ?
şans ver yuvanı kurtar boşanmak kolay değil diyen kadınlar neden bu ayrımcılığı yapıyorsunuz?

zaten konu karışık, sen de ot diktin şu an

Konu içinde konu :KK69:

şaka gibisin ya, exten next olur mu?
demek anlaşmazlık o raddeye gelmiş ki, boşanmışsın. ne güzel hayatına devam da ediyorsun..
nedir yani bu aynı cehennemin içine tekrar girmek istemek?kendini kurtarmışken?
ayrıca sen o kocanda sırf sevgilin var diye kıymete binmediysen ve de tekrar evlendikten sonra bu durum senin burnundan fitil fitil getirilmezse ben de birşey bilmiyorum

+10000000000000000000000000000000

Back
X