zaten konu karışık, sen de ot diktin şu an
Alemsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten konu karışık, sen de ot diktin şu an
su az çok kelimesi o kadar iyi anlatıyor ki aslında bizi ve kendini kandirdigini. Tabi ki bilmiyor. Olayın belki de 1000 de 1 lık kısmından bi ihtimal haberi vardır. Siz de zaten direk evet biliyor demek yerine az çok biliyor demeyi tercih etmissiniz bu yüzden. Hiç kimsenin iki kişi arasında kalmis birisinin kendisini tercih etmesine sevineceğini, kucak açacağını sanmıyorum. Kendinizi de bizi de kandırmayın. Durust olun lütfen esinize. Adamı uyutmayinaz çok biliyor.benm dönmeme razı
bu ne şimdiBenim adetimden 5 gun gecikti yarin 6 inci gun idrar testi yaptim negatif ama kasim ayinda iki kere adet oldum test yapmak icin bu ayin sonunu bekleyeyim diyorum tecrubeli olan bayanlardan yardim istiyorum acaba ikinciyi ustune mi gordumbende bebis istiyorum
aynı bardaktan iki kere su icme. esinle barışma her napti bilmiyorum ama bi yapan bidaha yapar. yeni sayfa aç yoluna devam etbiliyor.1 yıldır ayrı durumdayız.ayrı kalalım dedi.hatalı olduğunu biliyor.secdiğim halde evliliğimiz çok yara almıştı.1 yıldır pek mücadele de etmedi.son bir aya kadar
Herkes sorununu paylasmis bizde paylastik okursan anlarsin ne oldugunubu ne şimdi
ama konu sahibine saygısızlık yapıyorsunuz. konu açın ayrı. dikkati dağıtıyorsunuzHerkes sorununu paylasmis bizde paylastik okursan anlarsin ne oldugunu![]()
konu sahibesi dul deilki hala eskisiyle evli kagit uzerindeşaka gibisin ya, exten next olur mu?
demek anlaşmazlık o raddeye gelmiş ki, boşanmışsın. ne güzel hayatına devam da ediyorsun..
nedir yani bu aynı cehennemin içine tekrar girmek istemek?kendini kurtarmışken?
ayrıca sen o kocanda sırf sevgilin var diye kıymete binmediysen ve de tekrar evlendikten sonra bu durum senin burnundan fitil fitil getirilmezse ben de birşey bilmiyorum
Herkes sorununu paylasmis bizde paylastik okursan anlarsin ne oldugunu![]()
konu sahibesi dul deilki hala eskisiyle evli kagit uzerinde
ayri takilalim bi sure demisler sadece 1 yil once
asil oglan yani nikahli e$ ataga geçmis isteÖyle mi, bilmiyordum? Ayrıntıları beni ilgilendirmez ama sonuçta fiili olarak bitmiş görünüyor şu anki duruma da bakarak
Sen iyimisinHerkes sorununu paylasmis bizde paylastik okursan anlarsin ne oldugunu![]()
asil oglan yani nikahli e$ ataga geçmis iste
kör ölür badem gozlu olur misali :))))