eşime döneceğimi şimdiki kişiye yarın anlatacağım

az çok biliyor.benm dönmeme razı
su az çok kelimesi o kadar iyi anlatıyor ki aslında bizi ve kendini kandirdigini. Tabi ki bilmiyor. Olayın belki de 1000 de 1 lık kısmından bi ihtimal haberi vardır. Siz de zaten direk evet biliyor demek yerine az çok biliyor demeyi tercih etmissiniz bu yüzden. Hiç kimsenin iki kişi arasında kalmis birisinin kendisini tercih etmesine sevineceğini, kucak açacağını sanmıyorum. Kendinizi de bizi de kandırmayın. Durust olun lütfen esinize. Adamı uyutmayin

Benim adetimden 5 gun gecikti yarin 6 inci gun idrar testi yaptim negatif ama kasim ayinda iki kere adet oldum test yapmak icin bu ayin sonunu bekleyeyim diyorum tecrubeli olan bayanlardan yardim istiyorum acaba ikinciyi ustune mi gordumbende bebis istiyorum
bu ne şimdi

biliyor.1 yıldır ayrı durumdayız.ayrı kalalım dedi.hatalı olduğunu biliyor.secdiğim halde evliliğimiz çok yara almıştı.1 yıldır pek mücadele de etmedi.son bir aya kadar
aynı bardaktan iki kere su icme. esinle barışma her napti bilmiyorum ama bi yapan bidaha yapar. yeni sayfa aç yoluna devam et

şaka gibisin ya, exten next olur mu?
demek anlaşmazlık o raddeye gelmiş ki, boşanmışsın. ne güzel hayatına devam da ediyorsun..
nedir yani bu aynı cehennemin içine tekrar girmek istemek?kendini kurtarmışken?
ayrıca sen o kocanda sırf sevgilin var diye kıymete binmediysen ve de tekrar evlendikten sonra bu durum senin burnundan fitil fitil getirilmezse ben de birşey bilmiyorum
konu sahibesi dul deilki hala eskisiyle evli kagit uzerinde
ayri takilalim bi sure demisler sadece 1 yil once

konu sahibesi dul deilki hala eskisiyle evli kagit uzerinde
ayri takilalim bi sure demisler sadece 1 yil once

Öyle mi, bilmiyordum? Ayrıntıları beni ilgilendirmez ama sonuçta fiili olarak bitmiş görünüyor şu anki duruma da bakarak

Eski konulari bilmiyorum ama bir yil ayri kalip da neden iki taraftan biri bosanma davasi acmadi?

asil oglan yani nikahli e$ ataga geçmis iste
kör ölür badem gozlu olur misali :))))

İşin ilginci adam da 11 ay takmamis son 1 aydir barışmak istiyormus. zaten bi sure ayri kalalim diyen de adam. Acaba aradigini bulmak icin kesfe mi cikti bu sürede ya da bi sure rahat takilayim mi dedi ki. O yüzden konu sahibinin biriyle sevgili olmus olmasini kabulleniyor belki. Ya da yeni duydu tam olarak aralarında ne oldugunu bilmiyor ama baskasina kaptiracagim diye telasa kapildi. Adamin da masum oldugunu sanmıyorum

Ne degisik isler bunlar
vay be esimden ayrı yasayacagm sevgilim olcak sonra esime dönecegim sevgilime diyecegim falan evliliginiz de araya bi reklam girmis resmen
esinle siz ilgincsiniz mi diyim midesizsiniz mi diyim
diger adam da hic bir tepki vermez mi acaba ya neresi ora hangi dünya

Siz bu adamla ayrılma kararını neye göre verdiniz bir yıl önce? Eşin mi istedi? Onu mutsuz eden neydi? 11 ay gezdi tozdu. ya birileri vardı ya da arayistaydi ama senin gibisin bulamadı.

Baktı eldeki bulgurdan da olacak (sen soylemediysen bile duymuştur, görmüştür vs) sonra tekrar deneyelim diyordur.

Önce bir bunu öğren sana neden dönüyor? Yeni birlikteliginizden ne bekliyor? Sen ne bekliyorsun?

Galiba ilk seferde sen ayrılmayı istemiyordun. Kocan iliskiniz de sorun yokken kendi içsel meseleleri ile yok mutlu olamadim yok aradigim bu degildi gibi muglak sebeplerle senden ayrıldıysa bence dönme kocana.

Sevgiliyi seviyorsan onunla devam et. Sevmiyorsan da yol ver gitsin. Dükkanın önünü kapatma. Yani bu adamlar senin gerçek ilişkiye başlanan yolunda hep bir engel şu anda. Zaman kaybetmeden hem evlenebilecegin hem de eglenebilecegin gerçek aşka yelken aç. Evlilik eğlenceli olabilir canım.

konu sahibi nerede acaba sonuç ne oldu acaba ayyy bir sürü kafamda deli sorular.Millet bir tane bulamıyor ablam da 2 tane var hangisini seçsem diye bize soruyor.

Bosandinizda mi geri donuyosunuz yoksa bosanma olmamis miydi.. hem 1 sene sonra bu karari vermek kolay olmasa gerek. Dikkat edinde esiniz ondan sonra iliski yasadiginiz kisiyi basiniza kakmasn

Back
X