eşime döneceğimi şimdiki kişiye yarın anlatacağım

Lay lay lomm galiba sana göre sevmeler.. :KK53:

:KK70::KK70: güldürdün kız allah razı olsun senden emii :)

Konu sahibi pek cvp vermiyor ama sorayım yine de acaba şimdiki sevgilinizle cinsel anlamda bişeyler yaşadınız mı ??? Eğer yaşadıysanız eşinizin ' az çok' bildikleri arasında bu bilgi de varmı ?..

Kestane kebap acele cvp diye de soğuk bi espri yapayım :KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70: güldürdün kız allah razı olsun senden emii :)

Konu sahibi pek cvp vermiyor ama sorayım yine de acaba şimdiki sevgilinizle cinsel anlamda bişeyler yaşadınız mı ??? Eğer yaşadıysanız eşinizin ' az çok' bildikleri arasında bu bilgi de varmı ?..

Kestane kebap acele cvp diye de soğuk bi espri yapayım :KK70::KK70::KK70:
Eğleniyorlarmış.. :KK53: Kadın daha ne desin :KK45:

önceden açtığım konu vardı.kararsızdım.yarın konuşmayı düşünüyorum.çünkü devamının nereye varacağını bilmiyorum.eşim tekrar biraraya gelelim diye iyice ısrar ediyor.sanırım en mantıklısı bu olacak.beni kınayan çok oldu ama düşündüğünüz gibi gözü dışarda basit biri değilim.yarın konuştuğumda vereceği tepkiyi de bilmiyorum

Ozaman eşinizede anlatın dicem fakat yukarıdaki yazıda 1 yıldır ayrı olduğumuzu ve bu süreçte kendinizee sevgili yaptığımı biliyor demişsiniz,E ozaman sorun yok !Sizi kabul edip tekrar yuvasının kadını yapmak istiyorsa geniş bir adammış,mutluluklar....

Esinin sanki hayatina 1 yildir hic kimse girmedi mi? Oturup heralde evde beklemedi. Bence onu biraz ara verelim deyip 1 yil sonra dönerken düsünecekti.

Şimdi konu sahibi aslında evli ama 1 yıldır eşiyle ayrı yaşıyor anladığım kadarınca. Resmen boşanmadan bir de sevgili yapmış kendine. Sonra eski eş yeni sevgilisini duyunca kıymetlendirmiş karısını ve geri dönmesini istemiş. Kadın sevgilisine nasıl anlatacak bu durumu onu düşünüyor. Kocası bu durumda konu sahibini nasıl kabul ediyor. Konu sahibi hala evliyken nasıl başka bir erkekle birlikte oluyor. Sevgili kağıt üzerinde bile olsa hala evli olan bir bayanla birlikte ve en önemli konuşmayı ya da açıklamayı o hak ediyor. Arkadaşlar sanırım bu konu benim dengemi bozdu kusura bakmayın. Contalar yandı bende.

Daha önceki konunuzu da okudum. Oraya da yazdım. Bir yıl ayrılık olmaz evlilikte istisnai durumlar haricinde.. Eş iş için şehir/yurt dışına çıkar filan neyse anlarım da bu şekilde ayrılık olmaz. Ya sorunlarınızı çözecektiniz şimdiye kadar ya da ayrılacaktınız. Yaptığınızı doğru bulmuyorum. Kağıt üzerinde de olsanız evlisiniz.

Bir yıl sonra gel diyen kocaya ben ne değişti? diye sorarım. Eşinizde bir garip sizde..

Gerçekten sıra dışı bir insansınız. Benim bildiğim üçüncü kez konu açıyorsunuz. Ciddi tepkiler alıyorsunuz. Ama bu sizi durdurmuyor. Ne davranışlarınızı ne de yaşadıklarınızı cümle alemle paylaşma ısrarınızı değiştirmiyorsunuz..Elbette kimse hatasız değil. Ama yaptığınız nedir? Kesinlikle birileri yol göstersin yardımcı olsun diye yazmadığınız aşikar. İnsanların vereceği tepkiyi bile bile aynı konuyu tekrar tekrar açıp bazıları incitici olabilen yorumlarla hatalarınızın bedelini ödediğinizi, arındığınızı mı düşünüyorsunuz? Bir tür günah çıkartma mı bu.. anlamak zor

Herkes de aynı şeyi yazmış. Eş nasıl kabul ediyor çok geniş falan. Aldatılan bir sürü kadın var hem de ayrı değil aynıevdeyken. Çoğu da affediyor. Ee o zzaman kadınlar çok mu geniş. Yoksa aldatan erkek olunca af mı ediliyor. Çünkü böyle bir durumda burdaki baya kadın pişmanmış biraz süründür affet falan diyo. Çifte standartınızı yiyim. Bir de o eş kimbilir kaç kadınla sevgili oldu belki ondan kabul ediyodur. Eminim bir sene boş durmamıştır

Back
X