Esime duygu kaybi yasiyorum

Bir de şu taraftan bak olaya,onu bu derece tahammülsüzlüğe iten ne ? Beklentilerini düşür.Tartışmayı uzatma ve evliliğine zaman tanı

Gordum sevgli nazlideniz, gordum.
Onu kiskirttigimi, onun da benim gibi degistigimi dusundugunu, sabrindan yedigimi gordum.
Ofkemden gozum dondugunde o susarken nasil bi canavara donusturdugumu de gordum.
Hep onu sucladigimi gordum.
Takdir gereken yerlerde icimden sevindigimi ama elestirilecek yerlerde hic susmadigimi gordum.
Benim kadar onun da ilgiye ihtiyaci oldugunu gordum.
Ben dersimi aldim.
Neyse ki cok gec olmadi.
Demek ki bize bi patlama gerekiyormus.
Allah herkese huzur versin.

Son düzenleme:

Empati kurmak,olaylara tek taraflı bakmamak,kendi suçlarını da görmek ve hep karşıdan beklememek çok büyük bir erdemdir.Seni bu erdeminden ötürü kutluyorum.Gerçekten hayatta hiçbirşey tek taraflı değildir.Tabiiki insanlıktan nasibini almamış döven söven tiplerde var.Onları ayrı tutuyorum ama evlilik iki kişilik bir müessesedir.Sadece kendi isteklerimiz kendi hissettiklerimiz ve kendi beklentilerimiz doğrultusunda yaşarsak sonu hüsran olur.Kimse kimseye bir süre sonra katlanmaz artık.
Mutluluklar diliyorum.

Cok tesekkur ederim.
Evet, kimse kimseyi tasimak zorunda degil.
Gonullu olunsa bile bi sure sonra o da bekliyor.
Sevilmeyi, ilgiyi..
Dun bu konuyu actigimda cok huzunluydum.
Evet hatalarim var diyebiliyordum ama tam olarak esimi anlamlandiramiyordum.
Dun aksam gormem gerekenleri net olarak gordum.
Tesekkur ederim tekrardan..

ne güzel konu tatlıya bağlanmış, Allah yuvanızın huzurunu daim etsin Yazdıklarınızdan benim de pay çıkarmam gerekiyor sanırım, evli değilim ama şimdiden sevgilimin sabrından yemeye başladım. o sustukça sakinleşememe daha da alevlenme hali bende de var. Ben de sizin gibi bu huyumu değiştirmeye karar verdim. Umarım ikimiz de başarılı oluruz

yok canım ne yaptık ki, rica ederim...

görüşmek üzere

Evet, ne yapiyorsak kendimize.
Ben sakindir o deyip surekli uste ciktim. Sucladim.
Kirilmaz o deyip kirdim.
Yalan degil, bencil davranmisim.
Once sustu. Senelerce sustu. Ama dolmus artik.
Sonra aa sana noldu yahu?
Bize verilmis bi kredi var ve biz ondan yiyoruz.
Kimse melek degil, kusursuz degil.
İnsallah cok hos bi evliliginiz olur.
Ve evet cok basariyla kendimizi istedigimiz hale getirebiliriz insallah.
Sunu da eklemeden gecemeyecegim. Evlenmeden once ay ben onu haliyle seviyorum sevgi pitircikligimiz varken
evlendikten sonra batmaya basliyor. Bu bile degisimimizin bi gostergesi.
Bunu fark ettim.
Ben ondan mukemmellik bekledim.
Onun bana sesinin yukselmesinden once ben sesimi yukselttigimi goremedim.
Tesekkur ederim..

Son düzenleme:
bu erkeklerın değişmeyenı varmı acaba. boyle bır konu açıldığında gecen sene "5 aylık evlıyım eşim değişmedı cok şukur" yazmıştım.şimdi 1,5 seneye yakın oldu evlenelı. o sevdığım adamdan cok uzak artık.malesef degıştı.bu surede bebeğimiz oldu. malesef cicim aylarında bu kararı aldım ben.nışanlıyken tanıdığım adamdan cok uzak artık
bende kotu huylarımı bılıyorum tabı. mesela unutmuyorum hıç ( her kadın gıbı) küsüyorum ve alttan almayı beceremıyorum. ne yanı kadınım dıye benmı alttan alıcam:2:
misal gecen gun bır patladım ağzıma gelenı saydım alttan aldı ozur dıledı. ama annesının hastanede yattıgını psikolojısının çok kotu olduğunu düşünmeden çok ağır laflar saydım. bukadar ustune gitmemeliydim belki...
hepımız hatalıyız ama bızı bu hale getıren eşlerımız malesef. keşke tanıdığımız gıbı kalsalardı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…