• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime evlilik yıldönümü hediyesi

durutella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
100
2
38
Bursa
eşimle 5 yıldır birlikteyiz 1 tane kızımız var eviliğimizin 2. yıldönümü gelio cok az kaldı maneviyatı yüksek bişi yapmak istiyorum çünkü ilk yıldönümümüzde hamileydim ve kötü bi hamilelik geçirdiğim için yapamadım bişi fikirlerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun

eşimle 5 yıldır birlikteyiz 1 tane kızımız var eviliğimizin 2. yıldönümü gelio cok az kaldı maneviyatı yüksek bişi yapmak istiyorum çünkü ilk yıldönümümüzde hamileydim ve kötü bi hamilelik geçirdiğim için yapamadım bişi fikirlerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun
bende bir buçuk yıllık evliyim yıl dönümümde değil ama ona doğum gününde sürpriz yapmıştım sende uygulayabilirsin ozaman çalışmıyordum evde bütün gün tabi kendi ellerimle pasta yaptım eşim hazıları sevmiyor çünkü bide üstüne yazılar yazdım güzelce işten geliş saatini bildiğim için hazırlandım giyindim süslendim güzelce ben normalde tesettürlü bi bayanım evimizde olunca istediği gibi giyindim akşamdı zaten odanın her yerine küçük mumlar yerleştirdim ve yaktım karanlıkta olunca çok güzel oldu çook şaşırsı çünkü doğum gününe iki gün vardı ben sürpriz yapmak istedim romantik değildir ama çok etkilendi tam kapıyı açıcakken maytapları yaktım bide ışıl ışıl her yer sonrada ikimizin şarkısında dans ettik çok güzel bi akşamdı eşim deli oldu tavsiye ederim yani hatta evlilik yıl dönümünden 1 gün önce yapki sende sürpriz olsun

bunları doğum gününde ve daha önce yaptım o yüzden daha farklı bişi bulmam lazım bide benim esim cok romantiktir onun aklına gelenler gelmio benim aklıma uyuz oluyorum o daha iyi bu konuda o yüzden bişi bulamıyorum zaten:(

Eşimizin sevdiği yemekleri yapalım mumlar falan romantik bir ortam hazılayalım birde hediye alalım kalpli küçük kağıtlara notlar yazalım zaten başka seçenek yok senin bebeğin var ben işteyim dışarı çıksak bu kadar romantik olmaz bence

değişik şirin birşey istiyorsan sevgili kitabı diye bir site var ben çok beğendim bir bak istersen biraz pahalı

benim fırsatım olsa video hazırlamak istiyodum aslında ama bebekle olmuyo ya zaten dışarıda yaptığın hiç bişi evdeki kadar romantik olmaz işte o yemek olaylarını daha önce yaptığım için ben suan yapıcak bişi bulmakta zorlanıyorum ama sen iş yerine hediye gönderebilir aksamada güzel bi sofra hazırlayıp evde süprizlere devam edebilirsin cok güzel oluyo

değişik şirin birşey istiyorsan sevgili kitabı diye bir site var ben çok beğendim bir bak istersen biraz pahalı

ben sana anlatayım eskiden yaptığım bişiyi sen onu uygula istersen sevdiği istediği bişiyi al güzel romantik bi notla işyerine yolla aksam gelme saatinde kapıya daha bitmedi diye not as notlarla güzel bi yemek masasına götür onu güzel şık giyin makyajın falan normalden farklı olsun daha sonra yemek yiyin karşılıklı düğününüzde calan sarkıyı acın dans edin yatak odanızı mumlarla süsleyin yatak odasına daha bitmedi yazın notu asın o okurken siz gdip kırmızı sarap ve 2 kadeh götürün falan devamı hayalgücüne kalsın:)

çok güzel ama benim eşim biraz unutkan hediyeyi işine gönderirsem unutmuşsa hatırlar sırf onu öğrenmek istiyorum 9 yıldır beraberiz unuttuğu olmuştu onun için hediyesini evde vermek istiyorum

aslında sen hediyeyi vermişssin çoktan hamilesin daha ne hediye alıcaksın:)bilmiyorum ki valla belki hiç bişi yapmam en değişik sürpriz olur:p

Back
X