Eşime fazla mı sert davrandım?

Geldi şimdi eşim.Yattı.Migreni azmış.Bi bardak su verdim.İlaç alcam açım dedi,hafif olsun diye bi salatalık tuzlayıp verdim.Migreni tuttuğunda ne yerse çıkarır.Büyük ihtimalle bunuda cıkarcak birazdan.
Şimdi bekliom hafif iyi hissetsin ayaklasında yemek yiyelim diye...Ama sinirim devam ediyo işte...

canım seni kızdıracak mevzunuz nedir bilemem ancak canım ayrı yatma mevzusuna gelince karı koca arasına şeytan girip gülermiş canım bu durumdan memnun olurmuş ben bile bazen eşimle tartışdığımda gerçekden kalbim kırıldığında bile eşimle aynı yatağa girdiğimizde sırt sırta yattığımız zaman arada boşluk bırakmadan arayı doldurarak yatıyorumki şeytan arayaa girmesin bu durumdan memnun olmasın ayrıca adamcağızın bak migrenide varmış şuanda sinirlisin bol bol la havle çek canım inan faydasını göreceksin sen sinirlendikçe daha çok eşine karşı sinirlerin artacak sakinleşmek için la havle vela kuvvete illa billa aliyulazim de canım ben sinirlendiğimde bunu söyleyince inan faydasını görüyorum ve eşim kendi yanaşıyor barışmak için mevlam ağız tadınızı bozmasın inşallah

ortada bişey yokken ben böyle davransam,
bana ses çıkarmayan adamı koca diye yanımda istemem.
hele eve gelicek uzattığım salatalığı da alıp uslu uslu yiyecek.
inanamıyorum.

ortada bişey yokken ben böyle davransam,
bana ses çıkarmayan adamı koca diye yanımda istemem.
hele eve gelicek uzattığım salatalığı da alıp uslu uslu yiyecek.
inanamıyorum.

.......................................................................

Son düzenleme:
tartışma konunuzu bilemediğimiz için çok sert mi değil mi diye cevap veremeyeceğim

ama bu tarzdan rahatsız olduğunuz için belli ki sizin de içinize sinmemiş aslında...

bu durumda herkes için geçerli olabilecek naçizane şu fikrimi verebilirim;insanın rahatsız olduğu bir huyu varsa bunu gençken düzeltmeli, yaşlılıkta huylar kemikleşiyor ve çok rahatsızlık verici oluyor çünkü... mesela benim sinirlenince bir şeyler kırma ve alışveriş etme huyum var bunu yavaş yavaş düzeltmeye çalışıyorum...başka sivri yönlerimi törpülemeye çalışıyorum çünkü yaşlılıkta çekilmez ve aksi bir kadın olmak istemem...(gelinim olursa burada benden dert yansın istemem, siz de istemezsiniz eminim):1:

Ben sağlık olayına çok önem veririm.Çocukluktan beri aynıyımdır.Hastaysam o adam benimle ilgilenmiyor mu tamam o adam benim için bitmiştir.Annem hasta ve annemin hastalığında nişanlım aramadı diye ayrıldım nişanlımdan bugün.Meğerse bi kaç gün önce aramışta haberim yok.Ben olsaydım sizi affetmezdim.

Geldi şimdi eşim.Yattı.Migreni azmış.Bi bardak su verdim.İlaç alcam açım dedi,hafif olsun diye bi salatalık tuzlayıp verdim.Migreni tuttuğunda ne yerse çıkarır.Büyük ihtimalle bunuda cıkarcak birazdan.
Şimdi bekliom hafif iyi hissetsin ayaklasında yemek yiyelim diye...Ama sinirim devam ediyo işte...

Kusura bakmada, senin kafan iyimi? kac yasindasin sen? sirf esin uyku sersemi 'senin kızıdığında bana çektirdiklerinn,iyi olduğun zamanlarında bana yaşattığın mutluluğun aşkın yanında koca bir hiç kalıyor' dedi diye bu sinir bu tavirlar ne?
allah askina bu ne ya.. kocan olsam yemin ederim katlanmazdim sana.. adam konusmadan önce 100 kere mi düsünüptemi secsin laflari seninle konusurken?
hadi herkez olmadik kirici seyler söyliyebilir (ozaman s*c agzina) ama adam bisey dememiski.. ve acikcasi kocana katiliyorum hic yoktan küsüp böyle yap sonra barisinca mutlu etsen iyi gecinsen bile neye yarar koca bir hic dedigi gibi..1 yanlis 4 iyiyi götürüyo gibisinden demis kocan.. nasil tavir hareketler yapiyorsan artik.. küsmeninde sinirinde bir usulü var ya ne bu böyle hic yoktan adam hastaneye gitcem demis yüzüne kapamisin teli bukadarmi deger veriyon esine ölse gitmicen sirf uyku sersemi 2 laf dedi diye pes..
bir yorumda demissinki inanin inanin karisina deger veren adamlarda var bu dünyada diye, deger vermekle hic alakasi yok kendini kadirma
ben bu sekilde sesini cikarmayan adama koca demem acikcasi.. yeri gediginde höt diye elini masaya vurmali koca..
bence aklini basina al hemde acilen. adam 1 ceker 2 ceker biktirir usandirirsin, sIkilir bu sacma tavirlaridan evede gelmez yüzünede bakmaz görürsün.. sonra cok ugrasirsin ama bosuna olur beden söylemesi..
yaptigim yorumu istedign sekilde algila, ister kiskancmi diyecen,haddii bilmez mi diyecen sen bilirsin ne dersen de ama kulak asmiyacagim cünkü alakasi yok hakliyim.
bu yaptigin tavirlar 'sinir' cok cocukca geldi bana heleki sebep bile yok ortada.. evlenirken iyi günde KÖTÜ günde hastalikta saglikta diyolar ya, sen kocanin KÖTÜ gününde yaninda olmadin! Evliligin ne anlami kaldi? nasil bir ask sevgi saygidir bu.. ben olsam af etmezdim

Son düzenleme:
sinirlilik herkezde var.ancak o senin eşin seviyorumda diyorsun.barışma isteğini reddediyorsun üstelik hastalığında bili yumuşamıyorsun.evlenirken şöyle bi söz vardır hastalıkta sağlıkta diye.bu kadar yumuşamicak kadar ne yaptı.heralde aldatmamştır

evet biraz abartmışsınız hastalıkta bunu yapmanız çok kaba bir davranış olmuş ama bazı yorumlar çok tuhafıma gitti.

adam belli ki olgun bir adam , bu tip davranışları kaldırabiliyor. ne var bunda ? adamı aşağılayacak bir durum yok bence. kadınlar alttan alınca ezik olmuyor da erkek alttan alınca neden ezik oluyor anlamıyorum.

Son düzenleme:
Ben bu kadın mılletının ne ıstedıgını de anlamadım ?
Boyle adama koca denmez ne demek yahu ?
Napsın adam : hastaneye gıdecem dedıgı halde telefonu suratına kapatacak kadar onu önemsemeyen bir kadına napabılır kı ?
Ancak boşar .. ama sevıyorsa katlanıyordur garibim napsın ..
Sevmek böyle bişey karşındaki seni it yerine koymaz ama sen sever katlanırsın..

Burda konu sahıbı hanım : sert olucam , ayaklarımın ustunde durucam , ezdırmıycem kendımı gb egolarıyla dik durdugunu zannetıp kocasını, önemsiz değersiz bir insan yerine koyup aslında evlılıgını tuketıyor farkında değil..
Herşeyin bir ölçüsü var .. kızmanın tartısmanın kusmenın ..
Adam hastaneye gıdıcem demış.. ya bırak kocamı bır arkadasım arayıp Tortellini hastaneye gıdıyorum dese ben koşa koşa pesınden cıkarım ..
Bu ciddi bırsey cunku .. Hastane - hastalık dedın mı akan sular durmalı .. cunku ölüm yanı başımızda anlık bırsey ..
Buna ragmen kalbınız yumasamıyorsa sızde cok cıddı sorunlar var demektır .
Soyledıgınız gb esınızı sevmıyorsunuz yada öfke kontrolunuz yok bunun ıcınde tedavı olmanız şart..
Allah eşinize sabr sizin de kalbınıze yumusaklık versın..

İşin kötüsü bu kadar eşim sakin davranmassa ben hiç davranmıyorum.Sinir katsayım iyice artıyor.
Yıllardır böyleyim.Hiç ezdirmem kendimi ne eşime ne kendi aileme ne de eşimin ailesine.Eşim en ufak bir laf söylese mahkemenin yerini biliyorsun deyip dönüyorum arkamı.

Mahkemenin yerini biliyorsun diyorsun ha, en ufak tartışmada ?
Adam hastayım dedi gitmedin.
Bir de seviyorum diyorsun ?
Batsın böyle sevgi.
Kandırma kendini, sen kendini kocandan daha çok seviyorsun.
Oysa sevgi senin kocanda. Senin bu sert tavrına rağmen sana kötü davranmadığı için.
Sen diyorsun ya, en ufak laf söyletmem şöyle böyle... İyi ki , sen her öğün dayak atan kocalara denk gelmedin arkadaşım.
Görürdün sen ufak lafı .
Kızlar hani hep değer görenler kötü davrananlar deriz ya. Alın işte örnek .
Böyleleri değer görür işte. Aslında arkadaş çok iyi bir örnek. Böyle olmak lazım.
Dilerim azcık sevgiyi öğrenirsin eşinden.
Ya da o , senden sevgisizliği öğrenirse mahkemenin yolunu birlikte tutarsınız ALLAH korusun.

Son düzenleme:
size sadece pes diyebiliyorum.ben 5 yıllık evliliğimde hep veren taraf oldum.benimle 1 kere bile bu senin anlattıkların kadar ilgilenmedi.benim böyle kocam olacak onun kölesi olurdum.(sen bide benim konumu oku)....

1.Adam kızılacak bir laf etmemiş.Hatta hayatının lafını etmiş bence.Hem de olabilecek en kibar dille.
Yatak ayırmak niye?Sanki kan davası var ortada.
2.Bazı insanlar direkt özür dilemezler ama davranışlarıyla belli ederler.''Birtanem'' demiş,hatrını sormuş.Bu da özürdür bence.Ki özür dileyecek bir durum yok ortada.
''Hastaneye gidiyorum.'' demiş.''Hastalıkta,sağlıkta'' lafı birşey hatırlatıyor mu?
3.Adamcağız üzülmüş migren atağı yaşamış.Yaşam kalitesini çok etkileyen bir rahatsızlık.Yaşayan bilir.

En ufak olumsuzlukta karşındakini kendinden uzaklaştırmak,ona cevap vermemek kendini ezdirmemek değildir.
Olsa olsa bencilliktir,korkaklıktır.
Bu durumun hep böyle gideceğini sanmayın insanların da sabrı bir yere kadar.

Hanımlar,

Dün gece eşim kızdırdı beni.Bende gittim içeri odaya yattım.Geldi dil döktü yataga döneyim diye dönmedim.Kendimi de biliyom şimdi kaç gün ayrı yatarım belli değil.Sabahtan beri arıyo eşim.En sonunda az önce belki bişey olmuştur diye açtım telefonu ve aramızda gecen konuşmayı aynen aktarıyorum.
Sesi çok kötü geliyordu eşimin.

eşim:bitanem napıyosun
ben :nooldu?
e:sesini duymak için aradım
b:benden ses yok
e:çok hastayım ben
b:kış mevsimindeyiz olablir
e:hastaneye gitcem ben
e:sende gelirmisin?
b:gelmicem deyip kapattım telefonu.

Sonra bian düşündüm.Adam hasta işte azcık ilgilensen ölürmüsün diye!
Ama aramadım geri.üzülmedim de.İyiyken çok iyiyim de kötüykende çok kötü oluyorum.
Napcam ben bu sinirimle ya!!!

Konu sahibi neden kızdığını anlattıda ben mi kaçırdım ..

Mahkemenin yerini biliyorsun diyorsun ha, en ufak tartışmada ?
Adam hastayım dedi gitmedin.
Bir de seviyorum diyorsun ?
Batsın böyle sevgi.
Kandırma kendini, sen kendini kocandan daha çok seviyorsun.
Oysa sevgi senin kocanda. Senin bu sert tavrına rağmen sana kötü davranmadığı için.
Sen diyorsun ya, en ufak laf söyletmem şöyle böyle... İyi ki , sen her öğün dayak atan kocalara denk gelmedin arkadaşım.
Görürdün sen ufak lafı .
Kızlar hani hep değer görenler kötü davrananlar deriz ya. Alın işte örnek .
Böyleleri değer görür işte. Aslında arkadaş çok iyi bir örnek. Böyle olmak lazım.
Dilerim azcık sevgiyi öğrenirsin eşinden.
Ya da o , senden sevgisizliği öğrenirse mahkemenin yolunu birlikte tutarsınız ALLAH korusun.

tamamen katiliyorum !!

konu sabi irina hanim seviyorum diyorsun ya, böyle sevgi olamaz olmaz kendini kandirma.
en ufak tartismada mahkeme orda diyorsun ha? o adam dayanir dayanir sabreder bi yere kadar ondan sonra
seni öyle bir vururki iste ozaman görürsün mahkemeyi.. tövbe tövbe kac yasindasin kizim sen? dünyayi senmi yarattin?
bulunmaz hint kumasimisin 2 laf edilmeyecekmi sana?(ki kocan etmemis bile,adamin canina tak etmis demekki oda öyle demis..
ki dogru söylemis !!)
kocana nasil böyle davranirsin? büyükler hep derki ne yaparsaiz yapin ama yataklari ayirmayin sogukluk girer..sizde adeta aliskanlik olmus
kocan bisey dedi hop salond yat.. evlilik icin hazir olup evlndigine eminmisn? olmaz olsun seninki gibi sevgi.. allahim kocana sabir versin.. sanada akil AMIN
kendi ellerinle yuvani yikiyosun yavas yavas.. haberin yok..umarim anladiginda cok gec olmaz senin icin..

Son düzenleme:
çok katısınız. niye kavga ettiğinizi bilmiyorum ama adam hastayım demiş. benim eşim arasa aklım gider ne oluyor diye. kavgalı olsak bile.

Hanımlar,

Dün gece eşim kızdırdı beni.Bende gittim içeri odaya yattım.Geldi dil döktü yataga döneyim diye dönmedim.Kendimi de biliyom şimdi kaç gün ayrı yatarım belli değil.
Sabahtan beri arıyo eşim.En sonunda az önce belki bişey olmuştur diye açtım telefonu ve aramızda gecen konuşmayı aynen aktarıyorum.
Sesi çok kötü geliyordu eşimin.

eşim:bitanem napıyosun
ben :nooldu?
e:sesini duymak için aradım
e:çok hastayım ben
b:kış mevsimindeyiz olablir
e:hastaneye gitcem ben
e:sende gelirmisin?
b:gelmicem deyip kapattım telefonu.

Sonra bian düşündüm.Adam hasta işte azcık ilgilensen ölürmüsün diye!
Ama aramadım geri.üzülmedim de.İyiyken çok iyiyim de kötüykende çok kötü oluyorum.
Napcam ben bu sinirimle ya!!!

bazen iyi niyet gerçekten zarar eşine acıdım haklıyken haksız durumuna düşmek bu olsa gerek :20:

Back
X