- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
- 333
Geldi şimdi eşim.Yattı.Migreni azmış.Bi bardak su verdim.İlaç alcam açım dedi,hafif olsun diye bi salatalık tuzlayıp verdim.Migreni tuttuğunda ne yerse çıkarır.Büyük ihtimalle bunuda cıkarcak birazdan.
Şimdi bekliom hafif iyi hissetsin ayaklasında yemek yiyelim diye...Ama sinirim devam ediyo işte...
canım seni kızdıracak mevzunuz nedir bilemem ancak canım ayrı yatma mevzusuna gelince karı koca arasına şeytan girip gülermiş canım bu durumdan memnun olurmuş ben bile bazen eşimle tartışdığımda gerçekden kalbim kırıldığında bile eşimle aynı yatağa girdiğimizde sırt sırta yattığımız zaman arada boşluk bırakmadan arayı doldurarak yatıyorumki şeytan arayaa girmesin bu durumdan memnun olmasın ayrıca adamcağızın bak migrenide varmış şuanda sinirlisin bol bol la havle çek canım inan faydasını göreceksin sen sinirlendikçe daha çok eşine karşı sinirlerin artacak sakinleşmek için la havle vela kuvvete illa billa aliyulazim de canım ben sinirlendiğimde bunu söyleyince inan faydasını görüyorum ve eşim kendi yanaşıyor barışmak için mevlam ağız tadınızı bozmasın inşallah