Eşime gece yarısı mesaj!:(

Calma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
861
5
96
İstanbul
Selam kızlar
Ben daha yeni evliyim,dün gece eşimle uyuyoduk ve saat 3-4 sıralarında bir mesaj geldi onun telefonuna,onun da telefonu mesaja bakılmayınca sürekli ötüyo.ben de uyandım rahatsız oldum telefonun sesinden.onu da uyandırdım telefonunu sustursun diye.mesajı okudu uyumaya devam etti.ama benim kafama takıldı tabi,sabah o uyurken telefonunu alıp baktım kimmiş diye.numara yurtdışı numarası ama rehberde kayıtlı değil ve mesajda "ben galiba seni seviyorum" yazıyo.eşim beni daha tanımadan 1 sene yurtdışında yaşamış ve orda bir kızla çıkmış 3 ay ama kavuşamamışlar aileleri istememiş falan.ama o kız olsa böyle bi mesaj atmaz galiba.bilmiyorum bu kim.eşime sordum sabah tanımıyorum dedi ama tanımıyosa telefon numarasını nerden biliyo yurtdışındaki bir insan....bilmiyorum kafam çok karışık.küsüm şuanda.ne yapmalıyım kızlar bi akıl verin çok kötüyüm.senağlama

ben olsam numarayi alir arardim kimmis diye
ortaya cikardi
ara bakalim kimmis
yada ben yurt disindayim ver numarayi bi arayim bakalim bu süpriz kisi kimmis

opsssssssss ne dicemi bilemedim cnm ya hemen eşine ne diye söyledin aynı mesajı kendine göndercektin numarası görnür şekilde silcektin arıcaktın cvp falan yazsaydın eşinin cebinden anardın söylemişsin şimdi eşine senin bildiğini biliyorr.. ozamn anlardın yanlışmı değilmi

ben olsam numarayi alir arardim kimmis diye
ortaya cikardi
ara bakalim kimmis
yada ben yurt disindayim ver numarayi bi arayim bakalim bu süpriz kisi kimmis

ben onu düşünemedim kii numarayı almadım ablacım ya akşam eve gelince yine telefonunu ele geçirmem lazım.

canım ya öyle kötü hissettim ki bianda kendimi hemen söyleyiverdim,biraz soğukkanlı olsaydım keşke dediğin gibi

sen ver numarayi bana ben bi arayim :ecrin_bebek:
bakalim derdi neymis,
tabiki mesaji kocan silmediyse
telefonu gözünden ayirma caktirmadan takipe al bakalim

eşinizde pek bir rahatmış..
biri, ben galiba seni seviyorum diye mesaj yolluyor. o da hiçbirşey olmamış gibi, uyumaya devam ediyor. insan bir şaşırır. bu kim ya der. ne bileyim bu kadar tepkisizlikte, ilginç.
yurt dışıysa,o kızın olma ihtimali yüksek.
o numarayı arayın ve kimsin sen deyin..

şayet eşiniz mesajı okuyup silmeden korkusuzca uyumaya devam edecek kadar pişkinse bilemem ama o kadarda pişkinlik olmaz ki yaa...CADIARZU

üzülme cnm ya dur daha biey yok .. bende söylerdim hemen zaten soğuk duramazdımda bu msjlar evli adamlara geleleri hazmedemiyorum

Calma , öncelikle hayırlı olsun arkideşim ne zaman evlendin:1hug:
Hiç duyurmadaın KK da evliliğini haberim yoktu tatlişim
O numarayı arayıp kim olduğunu öğrensen.. Kimbilir belki de yanlış numaraya gönderilmiş bir mesajdır..

şayet eşiniz mesajı okuyup silmeden korkusuzca uyumaya devam edecek kadar pişkinse bilemem ama o kadarda pişkinlik olmaz ki yaa...CADIARZU

Yok bence piskinlik degil bu seldacim.....böyle rahat olmasinin sebebi saskin olmamasindan kaynaklaniyor...

Yani hic sok olmamis kimden geldi bu mesaj diye....bu demektirki herseyin bilincindeCADIARZU

Güzelim insan o numarayi hemen bir yere yazmazmi? Bu KK da hicmi birsey ögrenemediniz? Tüh ya...ya sildiyse simdi

Muhtemelen o kızdır , başka bir numaradan mesaj atmış da olabilir, eşiniz onun numarasını sildiği

için isim çıkmamış da olabilir... Bence şimdilik bir durun , beklemede olun, bir daha olursa gerekeni

yapın..

Yok , bekleyemem derseniz de o numarayı arayın ve evli olduğunuzu , rahatsız etmemesini söyleyin ,

kimmiş sorun... Eşiniz de bir ey demez heralde , aynı şey bizim başımıza gelse numarayı aramakla

kalmaz , yapmadıklarını bırakmazlar... Çifte standart yapmaz umarım:1closedeyes:

bencede o yurtdısındaki sevgilisidir ve de kocan o numarayı bence silmiştir

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahiii gülsüm sultannnn, hiç güleceğim yoktu.. hiç mi bişey öğrenemediniz ?kaydirigubbakcemile3 saka bi yana hakkaten kk cok sey öğretiyo insanaa,allahım ne dertler ne yaşamlar varmış dünyada, , kadınlar ne sıkıntılar cekiyo yaa bu erkekler yüzünden.. şimdi yazık değil mi Calma'ya, dönüp durup zihnini yorucak bu mesaj, kimdi o kız mı bu kız mı hangi kız nerden bu kız , kocasını takip etcek, tüm mesajları kontrol etcek bi süre, yakalıycak belki de yine,sinirlerini yıpratıcak, tartışmalar yaşancak klava: yani şöyle güllük gülistanlık sakin sakin mutlu mesut gecinmek varken ne arıyo bu erkekler, eşlerinee neden böyle sinir bozucu anlar yaşatıyolar , anlamıyorum kiiiiiiii kötükedihüso

Ben şöyle düşünüyorum; eğer eşin gerçekten şaşırıp , afallama tepkisi vermediyse masumdur, yani

adamcağız bir işler çevirmiyordur... Öyle olsa bu kadar serinkanlı davranmazdı heralde değil mi...

Ya da ben çok safım -tatlicadiarzu-

yok yok doğru düşünüyosun kuzum
saman altından su yürütmeye filan çalışsa
şaşırır afallar kızarır bozarır ve hemen siler msj ı
ama msj ı bile silmemiş
önemsememiş bileee

Ya kızlar inş silmez o numarayı ya akşama kadar nası beklicemmm öyle bir ruh haline girdim ki o an bütün bildiklerimi unuttum ya yoksa yapar mıyım böyle bi salaklık
eşime konduramıyorum da böyle bir şeyi...

yani mesajı okuyunca hiç tepki vermedi,koydu telefonu kenara aynen uyumaya devam etti...

serinkanlı olmakta fayda var .malum yurtdısındakı saat duzenlemelerı ulkemızden farklı oldugu ıcın o bayana gore normal bır saat...ama suda var korkulacak bır sey olsa esın hemen sıler o mesajı bırakmaz telefonunda asla..onemsese uyuyamaz huzursuz olur..o numarayı mesajı aranızda kavga sebebo oldugu ıcın bence sılmıstır aksam caktırmadan serınkanlı olup numara duruyorsa arayın..durmuyorsa eger.ve esınız uyuyorken hangı gsm fırmasının hattını kullanıyor bılemıyorum ama net uzerınden esınız evde uyurken gırın o fırmanın sıtesıne onlıne ıslemler kısmına uye olun esınızın telefonuna ssıfre gelecek oradan cagrı fatura talebı seceneklerı var bunları maıl adresınıze ısteyın ınceleyın bakalım serınkanlı olun:)

siz sorunca ne de3edi kim dedi size,
eğer öyle bi mesajdan bahsetmezse size yalan söylerse korkun.
yani onun dahilinde gelişmiş bir olay olabilir

tatlım bnce hiç sıkma canını eminim yanlış bi numaradandır ya da o kadın olsa bile senin eşinin kötü bi iş peşinde olabileceğini düşünmüyorum.. öle olsa msj ı silerdi bnce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…