Selam kızlar
Ben daha yeni evliyim,dün gece eşimle uyuyoduk ve saat 3-4 sıralarında bir mesaj geldi onun telefonuna,onun da telefonu mesaja bakılmayınca sürekli ötüyo.ben de uyandım rahatsız oldum telefonun sesinden.onu da uyandırdım telefonunu sustursun diye.mesajı okudu uyumaya devam etti.ama benim kafama takıldı tabi,sabah o uyurken telefonunu alıp baktım kimmiş diye.numara yurtdışı numarası ama rehberde kayıtlı değil ve mesajda "ben galiba seni seviyorum" yazıyo.eşim beni daha tanımadan 1 sene yurtdışında yaşamış ve orda bir kızla çıkmış 3 ay ama kavuşamamışlar aileleri istememiş falan.ama o kız olsa böyle bi mesaj atmaz galiba.bilmiyorum bu kim.eşime sordum sabah tanımıyorum dedi ama tanımıyosa telefon numarasını nerden biliyo yurtdışındaki bir insan....bilmiyorum kafam çok karışık.küsüm şuanda.ne yapmalıyım kızlar bi akıl verin çok kötüyüm.senağlama
ben olsam numarayi alir arardim kimmis diye
ortaya cikardi
ara bakalim kimmis
yada ben yurt disindayim ver numarayi bi arayim bakalim bu süpriz kisi kimmis
opsssssssss ne dicemi bilemedim cnm ya hemen eşine ne diye söyledin aynı mesajı kendine göndercektin numarası görnür şekilde silcektin arıcaktın cvp falan yazsaydın eşinin cebinden anardın söylemişsin şimdi eşine senin bildiğini biliyorr.. ozamn anlardın yanlışmı değilmi
Selam kızlar
Ben daha yeni evliyim,dün gece eşimle uyuyoduk ve saat 3-4 sıralarında bir mesaj geldi onun telefonuna,onun da telefonu mesaja bakılmayınca sürekli ötüyo.ben de uyandım rahatsız oldum telefonun sesinden.onu da uyandırdım telefonunu sustursun diye.mesajı okudu uyumaya devam etti.ama benim kafama takıldı tabi,sabah o uyurken telefonunu alıp baktım kimmiş diye.numara yurtdışı numarası ama rehberde kayıtlı değil ve mesajda "ben galiba seni seviyorum" yazıyo.eşim beni daha tanımadan 1 sene yurtdışında yaşamış ve orda bir kızla çıkmış 3 ay ama kavuşamamışlar aileleri istememiş falan.ama o kız olsa böyle bi mesaj atmaz galiba.bilmiyorum bu kim.eşime sordum sabah tanımıyorum dedi ama tanımıyosa telefon numarasını nerden biliyo yurtdışındaki bir insan....bilmiyorum kafam çok karışık.küsüm şuanda.ne yapmalıyım kızlar bi akıl verin çok kötüyüm.senağlama
şayet eşiniz mesajı okuyup silmeden korkusuzca uyumaya devam edecek kadar pişkinse bilemem ama o kadarda pişkinlik olmaz ki yaa...CADIARZU
Yok bence piskinlik degil bu seldacim.....böyle rahat olmasinin sebebi saskin olmamasindan kaynaklaniyor...
Yani hic sok olmamis kimden geldi bu mesaj diye....bu demektirki herseyin bilincindeCADIARZU
Güzelim insan o numarayi hemen bir yere yazmazmi? Bu KK da hicmi birsey ögrenemediniz? Tüh ya...ya sildiyse simdi
Ben şöyle düşünüyorum; eğer eşin gerçekten şaşırıp , afallama tepkisi vermediyse masumdur, yani
adamcağız bir işler çevirmiyordur... Öyle olsa bu kadar serinkanlı davranmazdı heralde değil mi...
Ya da ben çok safım -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?