Eşime gece yarısı mesaj!:(

Bence gerçekten eşin doğru söylüyor. Yani benim hislerim öyle söylüyor.
Gece gece böyle bir mesaja hiçbir erkek tepkisiz kalamaz heleki karısı yanındaysa.
Mutlaka bi açık verirdi suçluluk psikolojisiyle.
Geçenlerde yaşadığımız bir olayı anlatayım sana cnm.

Çalıştığım otel bir kampanya düzenledi. Kampanyanın adı "oda fiyatına suit". Ve bu kampanyayı cep telefonlarına mesaj attı. Hani kampanya mesajları gelir ya ara sıra öle işte. Rastgele numaralara.
bikaç gün sonra kadının biri aradı. Siz kim oluyorsunuz da eşime böle mesaj atıyorsunuz. Benim eşim ne zaman orada kaldı kiminle kaldı vs vs fırçaladı baya bi. Bikaç saat sonra adam aradı. Kardeşim evliliğim biticek sizin yüzünüzden ne oluyor diye bi fırça da o attı.

Meğerse kadın eşinin kendisinden gizli gizli otelde kendisini aldattığını düşünmüş, bizim de müşterimiz diye ona kampanya mesajı attığımızı sanmış.

diyeceğim o ki iyice anlayıp dinlemeden asıp ipini kesme eşinin. Hayat öyle abukluklarla dolu ki.

canım naptın eşinle konuştunmu.meraktayız bak.

Biz kadınlar gerçekten çok şüpheciyiz ama gerçekten yanlış olabilir mesaj istersen çok fazla üzme kendini

yalan soyluyo bende yasadım buna benzer bi olay ve bi arastırmaya kaltım neler buldun neler meger sevdıgım adam bambaska bırıymiş gozun ustunde olsun canımmmm

bence mesajı özellikle silmedi eşin.mesajı silse bu sefer sen şüpheleniceksin.seni şüpheye düşürmemek için,önemsiz bir olaymış imajını vermek için o kadar rahat davrandı kanımca.sen sorduğundada aa tanımıyorum bilmiyorum,boşver diyebilmek için..

Ke-sin-lik-le

Pesini birakma bence.
Nasil rahat adammis öyle.
Numarayi kaydedip arasana sen bi bakalim ne olacak.
Ay bu teknoloji artik sIktI ha, erkeklere iyi gelmedi.
Zaten erkek milleti her isin civigini cikarirlar

Allah'ım Yaraßßim.... Fesupanallah...ßismillahirramanirrahim.....Yemin ediyorum var yaa ßana cinnet geLecek artık... Nedir ßu erkekLerin eskiLeri huyLarı tuzLarı unLarı ayyy Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

kocana deseydin ya madem bilmiosun ben bi arayayım bakalım öğrenelim kimmiş diye..

çeveresi tarafından sevilen biri demekki eşin cok rahat uyuyor. ama biliyormusun haklıda olabilir yaaa
banada cok sene önce bi msj gelmişti tam olarak hatırlamıyorum ama özledim seni vsvs bişiler yazıodu. aradım bi kız cıktı dedim msj atmıssınız. vs..
neticede hakketen yalnıs msj da olabilir ya. hem bi fırıldak olsa esin huysuzlanırdı yaw. en iyi sen tanırsın onu. gözlerne felan bak bakiim yalan söler tavrı varmı?

Sende numaraya eşinin telefonundan mesaj at canım ben seni sevmiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…