Eşime gece yarısı mesaj!:(

Şunuda unutma o numarayı silmiş olabilir.
Ben iyi tarafından bakmaya çalışayım.
Eğer silersede bence o kadar önemli değil. Çünkü bilmiyorum tanımıyorum dediğine göre fuzuli mesaj olarak görüp silebilir. Ama silmediyse tabi hemen o numarayı kaydet.
Çok fazla stres yapılacak birşey gibi gözükmüyor bence.

ben sorunca önce ne mesajı:? fln dedi sonra ben telefonu verdim eline aç mesajları bakıcaz dedim.açtık,okuduk mesajı, "aa evet hakkaten ya ben gece böyle bi mesaj okudum" dedi.sonra kim dedim. tanımıyorum dedi. offff

Canım birde olayın başka yönünü gör derim ben. Çünkü aynısından benim başıma geldi, gece saat 2 gibi mesaj geldi benim telefonda mesaj okunmayınca devamlı öten cinsten. Mesajı açtığımda "seni seviyorum şu anda beni aramazsan çok kötü şeyler olur. Ne olur affet beni, ölüyorum senin için" yazıyordu. Bende hiç umursamadan tekrar geri yatmıştım.
Bu benim o kişiyi tanıdığımı göstermiyor, eşini tanımıyoruz tabiki ama bende rahatça uyumuştum. Bence kendini fazla üzmeden güzelce konuş eşinle. Olmadı numarayı iste ve ara, veya takip et bakalım tekrar aynı numaradan mesaj gelecekmi. Şimdi ortalığı alevlendirip kaş yapayım derken göz çıkarma. Sakin ol bence.

şimdi eşini ara, şu numarayı ver bana de bakalım, umursamayıp uyuduysa şimdi de umursamayıp silmemiştir herhalde, hatta bu rahatlıkla unutmuş bile olabilir mesaj geldiğini eşin. numarayı bulmalı ve aramalısın doğrudan.

keşke ondan önce mesajı sen alıp okusaydın eşini uyandırmadan..
en azından mesaj atıp yoklama kım oplugunu öğrenme ımkanın olurdu..zarf atardın kıza..bende snei filan derdin ne biliyim yada başka birşey..
eşinde pek rahatmış maşalah uykuya devam..
aman cnm ne zor allah yardımcın olsunda bu durumdan rahatsız oldugunu ve huzursuzluğunu eşine belli et bence..,
bakalım açıklaması ne olucak..,
zaten sen onun baskışlarından tavırlarından anlarsın az çok tutumunu..

aynısı olmuş sana da resmeen..ay sevindim bunu okyunca...belki de gerçekten tanımıyo ya da belki ona platonik aşık olan bi kız numarasını bulmuştur fln yani iyimser de bakabilirim tabi ama nedense hep kötü yanından bakıyorum...

bence silmiştir tuçem ..
eşinin bunu sorgulayacagını bilir ve ne bilim önemsizdi sildim der..

iyimser olayım derkende tedbiri elden bırakma..
tesadüflerde taşlar bukadar yerli yerinde olamaz bence..

neden hemen en kötüyü düşünüyoruz ki??

adam bu kadar rahat yatıp uyuduğuna mesajı silmediğine göre sakat bir durum yok demektir.yarası olan gocunur demişler,ertesi gün de gayet rahat açıp mesajları beraber okumuşsunuz.

hiç mi yanlış numaradan mesaj almıyoruz ...??bence bu da öyle bir durum.
..

Yok yok bir daha düşündümde problem edecek hiç birşey yok.
Gerçektende böyle mesajlar alıyoruz hepimiz kimi zaman.
Yanlışlıkla gönderilmiş mesajlar.
Size gelmiş olabilirsi böyle bir mesaj. Eşinizin sizden şüohe tmesini istermiydiniz.
Yada tanımıyorum yanlışlıkla gönderdi herhalde dediğinizde, eşinizin inanmayan bakışları. Çok ağır olurde bence.
Büyütülecek hiç birşey yok.
ıçiniz rahat etsin diye bir daha sorun eşinize. Ama sorun haline getirmeyin bence.
Bu hepimizin başına gelebilir.

yani tabii ki yanlışlıkla gönderilmiş bir mesaj olabilir ama neden onun o zamanlar yaşadığı ülkeden geliyo bu mesaj o ben, düşündürdü yani yoksa burdan bi numara olsa belki yanlıştır diyebilirdim

yani tabii ki yanlışlıkla gönderilmiş bir mesaj olabilir ama neden onun o zamanlar yaşadığı ülkeden geliyo bu mesaj o ben, düşündürdü yani yoksa burdan bi numara olsa belki yanlıştır diyebilirdim

bu endişelenmek için yeterli bir sebep bence, önlem almakta fayda var arkadaşım.

Gercekten mesajin esinizin eski yasadigi ülkeden yollandigina emin misiniz?
Esiniz hangi ülkede yasadi ve mesajin yollandigi numara nasil basliyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…