Selam kızlar
Ben daha yeni evliyim,dün gece eşimle uyuyoduk ve saat 3-4 sıralarında bir mesaj geldi onun telefonuna,onun da telefonu mesaja bakılmayınca sürekli ötüyo.ben de uyandım rahatsız oldum telefonun sesinden.onu da uyandırdım telefonunu sustursun diye.mesajı okudu uyumaya devam etti.ama benim kafama takıldı tabi,sabah o uyurken telefonunu alıp baktım kimmiş diye.numara yurtdışı numarası ama rehberde kayıtlı değil ve mesajda "ben galiba seni seviyorum" yazıyo.eşim beni daha tanımadan 1 sene yurtdışında yaşamış ve orda bir kızla çıkmış 3 ay ama kavuşamamışlar aileleri istememiş falan.ama o kız olsa böyle bi mesaj atmaz galiba.bilmiyorum bu kim.eşime sordum sabah tanımıyorum dedi ama tanımıyosa telefon numarasını nerden biliyo yurtdışındaki bir insan....bilmiyorum kafam çok karışık.küsüm şuanda.ne yapmalıyım kızlar bi akıl verin çok kötüyüm.senağlama[/QUOTE=
bence tam o kızın atabileceği bi msj.açık açık sor eşine o mu değil mi die.
Canım birde olayın başka yönünü gör derim ben. Çünkü aynısından benim başıma geldi, gece saat 2 gibi mesaj geldi benim telefonda mesaj okunmayınca devamlı öten cinsten. Mesajı açtığımda "seni seviyorum şu anda beni aramazsan çok kötü şeyler olur. Ne olur affet beni, ölüyorum senin için" yazıyordu. Bende hiç umursamadan tekrar geri yatmıştım.
Bu benim o kişiyi tanıdığımı göstermiyor, eşini tanımıyoruz tabiki ama bende rahatça uyumuştum. Bence kendini fazla üzmeden güzelce konuş eşinle. Olmadı numarayı iste ve ara, veya takip et bakalım tekrar aynı numaradan mesaj gelecekmi. Şimdi ortalığı alevlendirip kaş yapayım derken göz çıkarma. Sakin ol bence.
şimdi eşini ara, şu numarayı ver bana de bakalım, umursamayıp uyuduysa şimdi de umursamayıp silmemiştir herhalde, hatta bu rahatlıkla unutmuş bile olabilir mesaj geldiğini eşin. numarayı bulmalı ve aramalısın doğrudan.
aynısı olmuş sana da resmeen..ay sevindim bunu okyunca...belki de gerçekten tanımıyo ya da belki ona platonik aşık olan bi kız numarasını bulmuştur fln yani iyimser de bakabilirim tabi ama nedense hep kötü yanından bakıyorum...
bakalım ne diyecek yai hay allah, arkadaş da şaşırmış almamış numarayı :1no2:bence silmiştir tuçem ..
eşinin bunu sorgulayacagını bilir ve ne bilim önemsizdi sildim der..
iyimser olayım derkende tedbiri elden bırakma..
tesadüflerde taşlar bukadar yerli yerinde olamaz bence..
neden hemen en kötüyü düşünüyoruz ki??
adam bu kadar rahat yatıp uyuduğuna mesajı silmediğine göre sakat bir durum yok demektir.yarası olan gocunur demişler,ertesi gün de gayet rahat açıp mesajları beraber okumuşsunuz.
hiç mi yanlış numaradan mesaj almıyoruz ...??bence bu da öyle bir durum...[/QUOT
kötüyü düşünüyoruz çünkü zaten eğer düşündüğmüz gibi değilse bizim karımızdır..sevinebiliriz..kuruntudan kurtulmuş olamanın tadını çıkarırız..
değilse de zaten hazırlıklıyızdır..
baştan üzüntüsünü çekip stresini yaşamışızdır..
gardını almakta diyebiliriz buna..
neden hemen en kötüyü düşünüyoruz ki??
adam bu kadar rahat yatıp uyuduğuna mesajı silmediğine göre sakat bir durum yok demektir.yarası olan gocunur demişler,ertesi gün de gayet rahat açıp mesajları beraber okumuşsunuz.
hiç mi yanlış numaradan mesaj almıyoruz ...??bence bu da öyle bir durum...[/QUOT
kötüyü düşünüyoruz çünkü zaten eğer düşündüğmüz gibi değilse bizim karımızdır..sevinebiliriz..kuruntudan kurtulmuş olamanın tadını çıkarırız..
değilse de zaten hazırlıklıyızdır..
baştan üzüntüsünü çekip stresini yaşamışızdır..
gardını almakta diyebiliriz buna..
tamam kötüyü düşünüp iyiyle karşılaşmak güzeldir hatta müthiş bir duygudur...ama ya yaşanılan sıkıntı,üzüntü ne olacak?? ayrıca ben aynı durumu yaşasam...telefonuma bir mesaj gelse eşim ya da sevgilim bu durumdan şüphelense bana güvenmediğini düşünür ve çok üzülüp kırılırım...daha önceden bir takım ipuçları varsa ya da bu olayın beraberinde bir takım kanıtlar varsa evet insanın içine bir kurt düşebilir ve üzerinde düşünülmesi gereken bir konu olur.ama sadece bu olay tek başına çok yetersiz...
tamam kötüyü düşünüp iyiyle karşılaşmak güzeldir hatta müthiş bir duygudur...ama ya yaşanılan sıkıntı,üzüntü ne olacak?? ayrıca ben aynı durumu yaşasam...telefonuma bir mesaj gelse eşim ya da sevgilim bu durumdan şüphelense bana güvenmediğini düşünür ve çok üzülüp kırılırım...daha önceden bir takım ipuçları varsa ya da bu olayın beraberinde bir takım kanıtlar varsa evet insanın içine bir kurt düşebilir ve üzerinde düşünülmesi gereken bir konu olur.ama sadece bu olay tek başına çok yetersiz...
tedirgin olmak için zemin sağlam ama.
eğer geçmişte y.dışında yaşamış ve yarım kalan bir gönül macerası olmasaydı eşinin dediğin doğruydu..o zaman kesinlikle umursanıcak bişi olmazdı..
aynı durum senin yada benim başıma gelseydi için için kemirmezmiydik kendimizi?
ben şahsen didiklemeden bırakamazdım..
mutlaka dibine kadar inmeye uğraşırdım
yani tabii ki yanlışlıkla gönderilmiş bir mesaj olabilir ama neden onun o zamanlar yaşadığı ülkeden geliyo bu mesaj o ben, düşündürdü yani yoksa burdan bi numara olsa belki yanlıştır diyebilirdim
yani tabii ki yanlışlıkla gönderilmiş bir mesaj olabilir ama neden onun o zamanlar yaşadığı ülkeden geliyo bu mesaj o ben, düşündürdü yani yoksa burdan bi numara olsa belki yanlıştır diyebilirdim
tedirgin olmak için zemin sağlam ama.
eğer geçmişte y.dışında yaşamış ve yarım kalan bir gönül macerası olmasaydı eşinin dediğin doğruydu..o zaman kesinlikle umursanıcak bişi olmazdı..
aynı durum senin yada benim başıma gelseydi için için kemirmezmiydik kendimizi?
ben şahsen didiklemeden bırakamazdım..
mutlaka dibine kadar inmeye uğraşırdım
bence eşine çaktırmadan araştırmalı...yüz göz olunmasın en azından..ortada aksi bir durum varsa sonrasında aralarında bir problem çıkmaz..ben mesajın aynı ülkeden geldiğini bilmiyordum az önce yukarda yazmış aynı ülkeden geldiğini arkadaşımız...
eğer o kadınsa bile tek taraflı bir çaba içinde olduğunu umuyorum ve diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?