Eşime göz diken iş arkadaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ahles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yahu neden herkes flörtözlüğü asılmak olarak algılıyor? O zaman hanımlar ben yanlış cümle kullandım flörtöz değil eşim fazlaca insan canlısı bu hanımda iş yerinde pek kimseyle muhattap olmuyor eşim de onla muhabbet edince hemen farklı bi boyuta taşımaya çalıştı işi, zaten bunu bnce başkalarına da yapmıştır aranan bi tip olduğu belli.

Biz burda karşıdaki kadını gömenleri, kadına hakaret edip kocişini koruyanları pek sevmeyiz.

Flörtöz flört etmeyi seven demektir. Nasıl anlayabiliriz başka? Her ne kadar çevirmeye çalışsanız da pek inanmadık şu durumda size.

Benim eşim de güler yüzlü, cana yakın hatta dokunsal bir insandır. Şeytan tüyü olduğu konusunda hemfikiriz birçok kişiyle. Kadın iş arkadaşlarına sarılabilir bile ama hiç boncuk gözlüm falan diyen ya da sınırını aşan olmadı bunca senedir. Yakışıklı değilse demek.

Kadını “aranıyor” diye gömeceğinize flörtöz eşinizde arayın sorunu.

yahu neden herkes flörtözlüğü asılmak olarak algılıyor? O zaman hanımlar ben yanlış cümle kullandım flörtöz değil eşim fazlaca insan canlısı bu hanımda iş yerinde pek kimseyle muhattap olmuyor eşim de onla muhabbet edince hemen farklı bi boyuta taşımaya çalıştı işi, zaten bunu bnce başkalarına da yapmıştır aranan bi tip olduğu belli.
Peki eşiniz insan canlısı davrandı, maviş gözlüm mesajına, kadının onu gelip mıncırmasına neden sessiz kalıyor? İnsan canlısı olduğu için mi? Kadının ilgisini farkettiği an, koyacaktı mesafeyi eşiniz.

Hepimiz sosyal hayatın içindeyiz, bu işler tek taraflı yürümüyor. " Aranlar "buluyorlar birbirlerini genelde. Kadın eşinizden o cesareti almasa ne o mesajı atar nede fiziksel temasta bulunabilirdi.

Bacım elin kadını kocanı ayartmaya uğraşırken gücenmesini mi düşünüyorsun?
Alenen terbiyesizlik etmiş hadsizlik bu nasıl uslüptür ayıp yahu ...iş eşinde bitiyor
Eşin açıkça ona bu tür hitaplarda bulunmaması gerektiğini söylemeli. Eğer bütün bunlara izin veriyorsa eşinde hatalı

Kocan ya uydurup seni kiskandirmak istiyor yada o kadınla çoktan işi pisirmis kadın sana anlatırlar ise tedbir amaçlı onu istemedim ondan iftira ediyor diyecek
Saf olmayın yahu
Eşim sanırım benim onu kıskanmamı istiyor biraz abartıyor olabilir de

Selam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, mesaj atıp maviş gözlüm hasta mı olmuş diyor, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor, eşimin yanına gelip orasını burasını mıncurıyormul. Eşim konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
Arkadaş boyutunda kalması derken? O kadın arkadaş boyutunda sınır bilecek birisi gibi değil.
Sen unut arkadaşlığı falan. Evli bir adam ile evli bir kadın bu şekilde samimi olamaz. OLAMAZZZZ
Sen eşinle konuşup noktayı koydur. O kadın da devam ederse al mesajları git kocasına göster. Hatta bence sen direk benim kocama böyle yazmışsın gibi git konuş kadınla. Ne yap et bu duruma kayıtsız kalma.Sinir oluyorum böyle şeylere. :KK20:

Selam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, mesaj atıp maviş gözlüm hasta mı olmuş diyor, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor, eşimin yanına gelip orasını burasını mıncurıyormul. Eşim konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
Eşimin yanına gelip orasını burasını minciriyormuş derken 😲bunu size eşiniz mı söyledi

Benim eşime elin kadını böyle yapacak. O kadına hakettiğini yazar işi bitiririm

Sen hala şu durumda neden arkadaş kalmalarını istiyorsun onu da anlamış değilim😳

Kadının kimseyle muhattap olmayıp eşinize yakın davrandığını nereden biliyorsunuz 🤔 aynı işyerinde misiniz ki bu ilginin tek taraflı olduğundan eminsiniz ?

İlk defa böyle bir konuya denk geliyorum.

Kadın eşinin flörtöz tavırda olduğunu kabul ediyor. Eşi karısına, kadın iş arkadaşı tarafından mıncırıldığını ve bu kadından nasıl kurtulabileceğini soruyor. 🙄

İşyerine gidip kadının kulağını çekin, en kestirmesi,. kocamı orda burda mıncırma, patrona söylerim diye tehdit ettiniz mi hallolur bütün mesele muhtemelen 🤦‍♀️

var kulağımla duydum. kadın dedi ki benim eşim flörtöz karşısındaki kadınlar yanlış anlayıp yapışıyorlar..

Yine çok sakin bir üye 🤭 siz beni delirtmek mi istiyorsunuz cıngar cıkar eşine mesafeli dursun kadın ne kadar cıvık olsada erkek yüz vermediği sürece yanına yaklamasamaz. o maviş gözlüm diyen kadına mesaj atıp haddini bildirirdim sinirlendim bak git kocasına yaz karın böyle böyle haberin olsun. senin koca da az değil

asılmak olarak algılamadık flört etmeyi sevmek olarak algıladık.
insan canlısı eşinizin sınırları yok mu?
çocuk gibi sizden yardım istiyor velisi misiniz siz? annesinden isteseydi bari annesini arayıp kızınız oğlumu mıncırmasın derdi.

var kulağımla duydum. kadın dedi ki benim eşim flörtöz karşısındaki kadınlar yanlış anlayıp yapışıyorlar..
Nasıl bir eş aklama mantığıdır 🙄 evli adam flörtöz oluyor sorun yokta kadınlar güya yanlış anlayınca mi sorun oluyor? Kadın hem evli hem flörtöz olsa arkasından neler denir, erkek olunca, yine kadınlar suçlu.

"aşığım uleyn,maviş benim olacak "
Gülmekten öksürüğe evrildim az kalsın ölüyordum 😂 maviş benim olacak, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı 😂 Bir türk filmi repliği olduğunu hatırlatmama gerek yok di mi, linç tayfa gelmesin de şimdi 🤭

İş hayatında iş arkadaşı tarafından mıcırılan bir kadın var mıdır acaba burada? Mesela sizi biri mıncırsa eşinizin tepkisi ne olurdu. Kibarca uyarmakla mı yetinirdi. Birde birinin gelip sizi mıncırması için açık kapı bırakmış olmanız lazım oda o kapıdan girmiştir.

Siz degil esiniz ayar verecek. Biraz mesafeli olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X