Eşime göz diken iş arkadaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ahles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak bu yazdıklarının hepsini sen yazdın! Benim anlattığımşa yazdığın aynı şeyler değil! Sen sadece dalga geçicek bi yer bulmaya çalışıyorsun, tekrarlıyorum bi git
Yo sen yazmıssın kocam gulec sempatik diye. Flortoz capkın demek yerine.
Kadında kocama yuruyor demıssın minciriypr demıssın. Hatta dedım ki bende cok gulecım mıncıranı kasıkcı elması gibi denizde sektırırım. Mıncırılmaın sempatiklikle ilgisi yok dedım.

Sonra baska birine kocam aldı beni kostu pesımden allahıma cok sukur demıssın, orda da Allah razı olsun dedim.
Aslına bakarsan habıre tatlı yorumlar yapmisım, allah razı olsun dıye dua etmısım yanı daha ne diyim 🤣

Bu arada konuya yorum yapan elli kadından 48ı benımle benzer seyleri yazmıs. Aklın yolu bir sozunu severım💞

Maviş te pek uzak durmamış yani...
Al işte gece gece yine sinirlerimi zıplatacak bi konu daha...
O mesaj geldiğinde ne tepki verdin???
Ofisteyken iş hattına atmış mesajı, bana akşam gelince gösterdi, o mesajdan sonra hiç bi şekilde konuşmamış hep kaçmış ama mecbur iş için konuşmak zorunda. Şuan o da bu kadar ileri gideceğini tahmin etmediğini söylüyor. Ayrıca bu iş yerine yeni girdi daha tam tanımadığı için haddini aşmış kadın artık mesafesini koyacakmış güzel bi sopa da yedi, burda bana giydirdikçe bende ona giydirdim

Yo sen yazmıssın kocam gulec sempatik diye. Flortoz capkın demek yerine.
Kadında kocama yuruyor demıssın minciriypr demıssın. Hatta dedım ki bende cok gulecım mıncıranı kasıkcı elması gibi denizde sektırırım. Mıncırılmaın sempatiklikle ilgisi yok dedım.

Sonra baska birine kocam aldı beni kostu pesımden allahıma cok sukur demıssın, orda da Allah razı olsun dedim.
Aslına bakarsan habıre tatlı yorumlar yapmisım, allah razı olsun dıye dua etmısım yanı daha ne diyim 🤣

Bu arada konuya yorum yapan elli kadından 48ı benımle benzer seyleri yazmıs. Aklın yolu bir sozunu severım💞
Maşallah maşallah saymaya devam et sen izle beni :KK51:

Selam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor. Eşim konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
esınız rüştünü ıspatlamıs evlenme yetısıne sahıp bır bırey olarak mesafesını koruyacak
velısı gıbı ne dıyeceksınız kadına :D komık olur
esınız mesafe koymus olmalıydı

Arkadaşım size biri bilmem ne gözlüm diye mesaj çekse, ardından her an yanınızda olmaya çalışsa, o da yetmese henüz açıklanmamış bir yerleri mıncıklasa gerçekten oturup eşinizle "Bu adamı kırmadan nasıl uzaklaştırırız?" diye mi düşünürdünüz?

Dahası olay mesajdan yürümekten mıncırma aşamasına gelene kadar kocanız ne sebeple tepkisiz kaldı?

Nerden çıkardınız bunu? Ben herkes eşime mi asılıyor dedim? Çok yakışıklı kadınlar dayanamıyor mu dedim? Negatif yorum yapıp konu sahibine faydam dokunmasın hatta köpürtiyim derdindesiniz
Öyle demediniz ama eşim tamamen arkadaş canlısı ama kadın yanlış anlıyor dediniz. Hiç bir kadın kimseyi durduk yere mıncıklayıp gece mavişim diye mesaj atmaz, atamaz bir yerlerden cesaret alıyordur.
Ayrıca bir mesaj daha yazmıştım yardımcı olmak maksatlı demek ki sizde köpürmek için fırsat arıyorsunuz

Ofisteyken iş hattına atmış mesajı, bana akşam gelince gösterdi, o mesajdan sonra hiç bi şekilde konuşmamış hep kaçmış ama mecbur iş için konuşmak zorunda. Şuan o da bu kadar ileri gideceğini tahmin etmediğini söylüyor. Ayrıca bu iş yerine yeni girdi daha tam tanımadığı için haddini aşmış kadın artık mesafesini koyacakmış güzel bi sopa da yedi, burda bana giydirdikçe bende ona giydirdim

Hop hop hop dur şimdi...
Saf mısın nesin?

Birincisi o mesajı sana göstermesi neden? Aklısıra rekabet ortamı yaratmak mı? Yoksa eşin de sen gibi saf mı? Çünkü aklıbasında hiçbi erkek, oyle bi mesajı karısına göstermez çünkü bilir ki o dakkadan sonra karısı paranoyak olacak ve başına çorap örecek

İkincisi o mesajdan sonra hep kaçtım demesi...Ay buna kadir inanır bile inanmaz yani...Yani kaçana kadar, bana bu tarz msj atma lütfen diyememiş mi? Niye kaçmııış pardon? Kadın onu ham yapar diye mi...vah vah ürkek mavi ceylan...Aman tanrım çok masum...Ay ne kadınlar var masum ürkek kocalarımıza göz dikmişler, sinsi sinsi bekliyorlar çalıların arkasında...En ufak boşluk anında enseden tutup inlerine götürecekler

Tam tanımıyor kadını ama kadın pat diye mavişim diye mesaj atıyor öyle mi? Kadını tanımıo ama kadının bekar gibi yaşadığı muhabbeti bile geçmiş yani...

Deli kızım uyan

Yaa flörtöz diyince yanlış anlaşılıyo farkındayım ama

ama cidden öy

yaa flörtöz derken tabii ki asılır şeklinde değil ki güler yüzlü konuşkan esprili olduğu için bizim aransn kadınlarımız hemen bi adım gibi amlayabiliyor bunu, ben uyarıyorum yanımdaykende heryerde başında duramam
ne dedıgınızın farkında mısınız
esı aldatınca o erkektır yapar elının kırı deyıp kadına namussuz dıyerek sac bas yolanlardansınız sanırım bunu dıyebıldıgınıze gore
elın herıfı sızın agzınızı mıncırabılırmı mesela veya sız komsunun kocasını mıncırabılır mısınız ? mumkun degıl degıl mı
e o kadın nasıl mıncırırım dıyor

kocam cok guleryuzludur arkadaslarımla da gorusur makyaj malzemesı almaya falan gıderız ordakı kızlarla da muhabbetı kurar su ruj daha guzel dıye
ama henuz kımse mıncırmaya kalkmadı

guleryuzle capkınlık arasında cok buyuk koooocaaaman fark var esınız bıldıgınız flortlesıyor sız kadına ters davranmayın ısıne karısmayın dıye yiaaa naıl kurtulucam bu kadından dıye sıze oyun yapıyor aklınca

ne dedıgınızın farkında mısınız
esı aldatınca o erkektır yapar elının kırı deyıp kadına namussuz dıyerek sac bas yolanlardansınız sanırım bunu dıyebıldıgınıze gore
elın herıfı sızın agzınızı mıncırabılırmı mesela veya sız komsunun kocasını mıncırabılır mısınız ? mumkun degıl degıl mı
e o kadın nasıl mıncırırım dıyor

kocam cok guleryuzludur arkadaslarımla da gorusur makyaj malzemesı almaya falan gıderız ordakı kızlarla da muhabbetı kurar su ruj daha guzel dıye
ama henuz kımse mıncırmaya kalkmadı

guleryuzle capkınlık arasında cok buyuk koooocaaaman fark var esınız bıldıgınız flortlesıyor sız kadına ters davranmayın ısıne karısmayın dıye yiaaa naıl kurtulucam bu kadından dıye sıze oyun yapıyor aklınca

Tam tanımıyormuş kadını daha...bi de tanısa ne olacak acaba :)))

Zamanın birinde bir doktor bey hastanedeki evli kadın bir doktorla flörtleşiyor. İkisi de evli ya en fazla yatar kalkarlar sorumluluk almam,sıkıldığım yerde de ayrılırım yea diye ilişkiye başlıyor. Kadın aşık oluyor adama ve hastaneden bile attırıyor evliliğini yıkma pahasına. Kendisine yapılan muameleyi kaldıramadı kadın,peşini bırakmadı adamın,zindan etti hayatı,adam en son şehir değiştirmiş özel bi hastanede çalışıyordu. Aldatan kadının kocası herşeye rağmen affetti kadını. Eşinizin durumu bu olayı hatırlattı bana. Birebir şahidim.

Yarın git ve mesajın hesabını sor.
Bakalım kocan masumsa gel madem der değilse seni yanina almaz.
Telefon numarasınıda al kadının olmadı ararsın.
Adi soyadindan da kocasını bul.
Sarpa sararsa diyede ss cek attığı msji elinde koz olsun.
Kocasina ss yi postalar kendi hayatına bakarsın. İkisini basbasa bırakıp olmadı

Önce kocanıza maviş göz deme cesaretini nerden bulmuş onu öğrenin

Konu sahibi biraz gerçekçi olun.Güleryüzlü olmak ile flörtöz olmak çok farklı.Eşiniz flörtöz bir adam olabilir,belki sizin için sorun değildir ayak üstü 2 dk flört,o kadarı kimseyi ilgilendirmiyor.Ama karşı tarafı bu flörtü ileri taşımak istediği için suçlamayın,çünkü kimsenin alnında yazmıyor yaktığı yeşil ışığın ne anlama geldiği.Eşiniz bu kadar kaçmak istiyorsa cevap vermeyecek ya da karşıdaki hanımefendiyi profesyonelliğe davet edecek.Bunları yapmayıp flört etmeye devam ediyorsa karşıdaki kadına bir şey demeye hakkınız yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X