Eşime güven problemi yaşıyorum

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
..............................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
benim yerimde olsanız napardınız diye sormuşsunuz

ben nişanlıyken ayrılırdım, böyle biriyle devam etmezdim...

Kızla sevgili olarak mı görüşmüş gerçi normal görüşse bile benım ıcın yanlıs ben ayrılırdım nısanlıyken bı daha da kolay kolay evlenmeyı dusunmezdım

Kızla sevgili olarak mı görüşmüş gerçi normal görüşse bile benım ıcın yanlıs ben ayrılırdım nısanlıyken bı daha da kolay kolay evlenmeyı dusunmezdım

Kızı peşinden koşturur şekilde konuşmuş. Sevgili gibi değil ama sabah 4 lere kadar muhabbetleri vardı,şarkı göndermeler,oyun oynamalar ,sohbet.
Değer veriyorsuki sabah 4 lere kadar görüşebilmişti.
Bir tek yazıda seni seviyorum değer veriyorum gibi cümlelerinide görmüştüm.Ama bir tek konuşmasında.
Yakınlaşma olmuş biraz ama sevgili gibi değillerdi konuşmalar.
Yakınlaşma oluyor gibi diyelim.Daha çok kızı peşinden koşturup eğleniyor gibi havaları vardı konuşmalarda.

Hepsi oyundu gerçek değildi dedi vs vs. Özürler diledi vs.Çok pişmandı.
Böyle bir durumla karşılaştığınızda affederiz yada zamanla unutulur gibi düşünmeyin,isterse sizin için ölsün ,isterse 3-5 yıl geçsin o insan hayatınızda oldugu sürece yinede insan zihninden çıkaramıyor.

neyse evlenmişsin artık canım ıns hala gorusmuyordur o kızla ama guven çok önemli gerçekten bi kere gidince bi daha gelmiyo o kız olmasa bıle basşkası olabılır ama ıns yapmaz gerçekten pişman olmuştur

Canim o kadar zorki suan senin yerinde olma dusuncesi bile urpertiyor beni me desem bilmiyorum iliski yalanla baslamis keske nisanliyken vazgecsiydin bitseydi ama artik cok gec simdi ne yapacaksin oncelikle sakince acele etmeden sevip aevmedigini onun sende suanda degerinin ne oldugunu dusunucek ve bir sonuca varacaksin duygularindan emin olmadan adim atma kararli dur saglikli biseyler yapmak istiyorsan bu sart sen bunlari netlestirmeden kimse sana yardim edemez inan yazarken bile tedirgin oluyorum cunku hassas bir konu kotu etkilemek atese korukle gitmek istemiyorum herseyiylebiyice dusun sonra fikrini soyle buzde sana nacizane fikir verelim Umarim kendin icin en dogru karari versin

Çok pişman oldu biliyorum,halada pişman,hala çok ağlıyor.
Ama bazen hala öyle bir öfke geliyorki içime tuhaf bir durum.
Unutulmuyor birde diğer yalanlarda tetikledi.
Hayırlısı olsun artık bilmiyorum.Teşekkür ederim canım.

Canım çok teşekkür ederim
Farkındayım hassas bir konu oldu.
Çok teşekkür ederim hassasiyetin için.
İçim ona da çok acıyor ,bilmiyorum o çok ağlıyor.
Yani hala onada üzülebiliyorum enteresan.
Ama yeri geliyor nefret de ediyorum.
Ama ya benim giden güvenim nasıl geri gelecek ki bilmiyorum,tamir edilebilirmiyiz.
İsterse kulum kölem olsun gelmiyor güven.
Allah yardımcımız olsun.

Aldatma vs gibi birşey yaptığına inanmıyorum şu an.Hala pişman ve ağlıyor.
Sadece benimle ilgileniyor, biz aslında çok mutlu oluyoruz ,benim aklıma gelmediği tetiklenmediğim zaman.
Şu araba ve tapu meseleside büyütmeye değermi bilmiyorum,sadece bir açıklamaydı beklediğim neyse.
Ben geçmişte yaşıyorum bazen önüme bakamıyorum
Yoksa herşeyi unutsam,tekrar ona güvensem, çok mutluyuz.Beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor.
Ama ben geçmişi bırakamıyorum.
Çünkü o zaman yalan söylediği o zamanlarda da benim üzerime titriyordu.
Bana niye yalan söyledi diyorum ne gerek vardı diyorum sürekli kendi kafamı yiyorum,çünkü zedelenmişim kırılmışım.
Ne hakla sevgimi azalttı,aramıza çomak soktu, ben yıprandım,güvenim azaldı.
Bilmiyorum dengesiz bir şekilde yaşıyorum.
Bazen geçmişte, bir kaç gün gelecekte,bir kaç gün geçmişte.
Dengesizleştim,duygularım değişiyor.Kendimi tanıyamıyorum.

Bazı erkekte herşeyi anlatır karı gibi erkekliğin rejonundandır anlatmaması kafaya takma

Bak canim guven zedelindi mi birdaha toparlanmasi cok cok zor ama imkansiz asla degil esinin sana karsi tutumlari davranislari gelis gidis saatleri seninle herseyi paylasimi telefonunun ortalikta olmasi internet hesaplarinin sendede bulunmasi ne kazanir nereye harcar vs vs bunlarin hepsini paylasirsaniz arkadaslarini tanirsaniz yavas yavas istem disi biseyler yine oturur ben inaniyorum bunlar olduktan sonra seninde gecmisi silip atman sart istersen yaparsin ama bu saydiklarimin hatta daha fazlasinin olmasi sart yoksa olmaz hem otur konus su yalan meselesini sen benim gozumde bir dag gibisin bir vasfin var kocasin ya otesi yok ve benim sana hala saygim var seni kimse gozunde esin kadar yukseltemez peki sen neden yalan soyleyerek vasfini sayginligini kaybediyorsun biz bir yuva kurduk iyi kotu herseyi konusabiliriz kizariz kuseriz aglariz ama konusuruz de mecrursunuz cunku hepimiz gibi ona bir koca bir erkek bir insan olarak bu yaptiklarinin onu ufak yok ettigini soyle ve bir yol cizin ama yalan dolan olmadan oyle sayginligini kaybeden adamin hicbir degeri yoktur karisinin gozunde ayrilacagini bilse yalan soylemeli bunlari anlat ona

Canım benim çok teşekkür ederim
Ben onu affetmek istiyorum herşey için ama herşey için.
ama bir gün affedim 2. gün affedemiyorum.anlamadım bu nasıl birşey.3-5 gün affetmiş gibiyim sonra affedemiyorum
affetmek istemiyorum herhalde aslında anlayamıyorum kendimide.
Bizim için didiniyor çalışıyor evet hesaplarını biliyorum,herşeyini biliyorum,hep haber veriyor,üzerime titriyor, ilk defa evlendi o da para bırakmamak gibi hatalar olabilir biliyorum anlayış göstermeliyim,söyleyince yapıyor bende öğreniyorum yavaş yavaş diyor konuşuyoruz.
Affetmek istiyorum o geçmişteki yalanları vs affetmek istiyorum
2 gün affedip 3. gün patlama yaşıyorum dengesiz bir durumdayım.
Onuseviyorum çok seviyorum çok sevdim(
Onun kıydığına ben kıyamadım o yuzden evlendim(

Sadece çok dengesizim,
inanılmaz öfkeleniyorum bazen hatırladıkça
en ufacık hatasına tahammul edemiyorum bu yuzden herhalde.
yani tapu vs araba gibi en ufacık söylemediği birşeye eksik ya da yanlış söylediği birşeyde içimde fırtınalar kopuyor,normal değilmi bu
bu yaşadığım nedir bilmiyorum
Bir gün deli gibi sevip,2 gün sonra nefret edebilirmi insan,yoksa ben hasta mı oldum,rahatsızlandım mı bilmiyorum((((
yardıma ihtiyacım var belkide
bir dosta konuşmaya dertleşmeye(
yoruldum mu kendi kendimi yiye yiye.
o çok iyi bir insan,çocuk gibi
seviyorum evet seviyorum kıyamıyorum inanki kıyamıyorum
çok mutlu olmak istiyorum ama herşeyin üstünü nasıl örtebilirim
yapılabilirmi yapabilirmiyim,
o unutalım senin için herşeyi yaparım çok hata yaptım diyor affettirmek için herşeyi yapıyor
ama bu araba tapu vs gibi durumlarda dahi en ufacık tetikleyecek birşey bile yapmaması lazım
çok hassas bir durumdayım farkındayım
çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Yapmamasi icin konusman kazim ne kadar kirilgan ne uzgun ve sevgini artik pamuk ipligine bagli oldugunu en ufak bir seydin onu sevmene ragmen bu bagi koparacagini bilmesi lazim seviyorsan sil bastan baslarsin canim duzelecegine inanabilirsin eger gercekten mucadele ediyorsa goruyorsan bunu affedebilirsin aldatmis seni bu forumda neler okuyoruz inan cok kotu durumda cikmazda olanlar var senin cikabilme sansin varken kendini harab etme bu dusunceler seni yer bitirir evlilikler kolay kolay oturmuyor o kadar o kolay degil hepimizin problemi var ayni zamanda sorumluluklarimiz dusunuyorum annelerimiz neler cekmis bizim en azindan konusabilme hakkimiz var sende sadece birkez daha guzelce tartismadan kavga etmeden konus dedim ya esinde o mucadeleyide gorursen o gece uyu ve sabah bir gordum ve gecti de kendini paralamanin bir anlami yok cunku olmus ne olmussa geri getiremezsin degistiremezsin ve gelecegin icin mucadale etmesin yapabilirsin inanman yeterli kararli olman yeterli ben sana inaniyorum

Evet canım benimyaptığım bu kendimi paralamak,kendimi yiyip bitirmek.
Onca titizlikle sürdürdüğüm,pamuklara sardığım ilişkimin,güvenimin zedelenmesi.
Bunun için kendimi paralamanın bir anlamıyok çok haklısın.
Aynen öyle sadece pamuk ipliğine bağlıyım şu anda.
Önce kendimi paralamayı bırakmam lazım
Herşeyi oturup baştan konuşmam lazım
Ne yazık ki en ufacık bir yalanında vs bitecek bu ilişki
Hiçbir şekilde tahammul edemeyeceğimi söyleyeceğim.
Kendimi harap etmekten vazgeçicem
Tek bir yalan görürsem de bırakıp gidicem.

İste bu en saglikli karar ben demistim sana guveniyorum diye :) evlilik ask sevgi bunlar basit seyler degil mucadele gerektirir sen yine sevgini sarar sarmalarsin once konus bence bu kadar uzuluyorsa duzelir sende unutur gidersin ama birdaha olursa demekki bu aliskanlik o zaman bitmeli evet dua edicem senin icin ama bak en ince ayrintisina kadar konus hicbirseyi atlama yoksa bu konu kapanmaz icinde kalan bisey olursa tekrar acilir bol sans canim hakkinda hayirlisi olsun

Çok çok teşekkür ederim arkadaşım çok teşekkür ederim
Allah yardımcım olsun.
Allah'ta senin sıkıntında sana yardımcı olsun.

kadınlar derin düşünüyor derin hissedıyor ve bır kere guwen gıttı mı eskısı gıbı olmuyor hiçbirşey... hep aklına gelıyor ve ilişkide mutsuzluk gergınlık yaratıyor boyle bır ılıskı mantıklı değil yıpratıcı ama benı sever ılgılenır yuvasına bakar demişsiniz deger gordugunuzu hıssedıyorsanız eskı hesapları unutun kendı huzurunuz we onun huzuru ıcın derim eger ayrılmaya nıyetınız yoksa ısıtıp ısıtıp onune koymanın anlamı yok..birde size eskıden mesaıdeydım demiş aslında deilmiş felan bazen bunu erkekler şaka dıye kızdırmak ıcın yapıyor bunu yaparken birşey gormuyorlar ama bızım ne kadar kalbımızın kırıldıgını anlamıyorlar...anlattıklarınızdan en cok arabayı ehlıyetı olmayanların ustune yapılmıyor dıyıp sızı kandırmıs olması gözüme battı benım... birde nişan zamanlarında baska bır kızla konusmasıda battı ama artık onun ustune ewlenmıssınız o konuda yorum yapsakta artık cok gec...

sekerpembely, madem evlendiniz, madem hayatı paylaşmayı istediniz eşinizle unutun geride kalanları;
unutun ki, paylaşmayı istediğiniz hayat size ve eşinize zulum olmasın.

Bir uzaman desteği alsanız iyi gelir diye düşünüyorum.En azından terapi yöntemiyle içiniz boşalır..
Ya da terapi niyetiyle spor müzik dallarına yönelebilirsiniz gitmiyorsanız.

Yani bri şekilde EĞER devam edecekseniz bu evliliğe kendinizi mutlu etmenin yollarını aramalısınız.

Düşünün yuvanız hak ediyor mu bu mücadeleyi ? Cevabınıza göre hareket edin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…