Eşime güvenememek. Allahım bir evlilikteki en zor aşama.

s papatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
18
5
1
39
Benim sessiz sakin bir yapım var.Öyle yetiştirilmişim.Hani haklıyım savunamam, laf sokarlar cevap veremem.Eşime karşı yani yanlışını gördüğümde hırçınlaşırım ama sanırım yetersiz geliyor.Çünkü onu uyarmama rağmen az geliyor olmalıyım ki uyarı kısa bir zaman geçerli oluyor.Bir yere gittiğimizde gözler fıldır fıldır.Etrafa bakınır hep.Bişiy konuşurum o dinler beni eminim ama etrafa bakınır.Annesi de öyle.Öyle yetişmiş yani ama hep aranıyor gibi bakınması ne bileyim tuhafıma gidiyor.Daha önce de konu açmıştım.İçkiyi biraz kaçırınca bakışlarında daha bi rahatlama meydana geliyor.Gözüne kestirdiği birine ne kadar kalabalıkta olsa sadece o kişiyle bütün gece göz flörtü eder.Rahatsız oluyorum, ölüyorum ,utanıyorum.Uyarıyorum hep bakma diye bakmıyorum diyor.Ama biz ama kız mekanı terk edene kadar devam bu durum.Birgün bu bakışmalar ileri gidecek te beni aldatacak diye çok korkuyorum.Güvenim çok azaldı.İşten eve gelince sürekli soru soruyorum.Naptın bugün nerelere gittin, işin bitince nerde takıldın.O da anlıyo sorularımın nedenini.Uygun bir ortam oluşsa fırsat bulsa aldatır beni heralde. Ne kadar çirkinlik.Benim asla yapmayacağımı bildiği için çok rahat.Ben hep derim askeriyenin ortasına bırak orda gelip bulmazsan beni ben intihar ederim diye.Kendimden o derece eminim derim Ama ona GÜVENEMİYORUM.yaarrdddııımmmm

Siz ce ben mi görmeliyim.Bu hareketleri yapan kişinin seviyesizliği saygısızlığına birşey demediniz bana mı gerek gördünüz.Teşekkürler.
Görseniz dedim. İkiniz birden. Erkekler tek gitmez beraber gidelim derseniz belki işe yarar.

Bu arada benim verdiğim cevabı bile ters anladınız eğer evdeki iletişiminiz de buysa sizin de düşünmeniz gereken şeyler var..

Siz ce ben mi görmeliyim.Bu hareketleri yapan kişinin seviyesizliği saygısızlığına birşey demediniz bana mı gerek gördünüz.Teşekkürler.
Ne kadar rahat bırakırsanız o kadar sadık olacaktır,sanırım doğanın kanunu bu.Komple salın çayıra demiyorum.
Kendiniz bu kadar düşünmeyin, en azından bunu deneyin.Sizdeki rahatlığı görünce o meraklanmaya başlayacaktır.Kaybetme korkusu her insanda var.
Biraz daha bakımlı ve ona daha yakın olmayı deneyin özelinizde.Biraz soru sormamayı deneyin.Değişecektir tavrı.

Bir gün sizi aldatırsa yakalarsınız,hiç bir şey gizli kalmaz. O zaman da gerekeni yaparsınız. Ha aldattı ha aldatacak diye beklemeniz sizi yer bitirir,hayatınız cehennem olur. Gözle taciz olayı da çok çirkin,ben ne yapardım bu durumda bilmem. Aşırıysa ayrılırdım sanırım

O kadar hakaretleri kendine reva niye görüyorsun?
Sizin dürüstlüğünüz Onun için birşey ifade etmiyor ki.Nasıl olsa her haltı yerim karım kabulleniyor,gidemez diye düşünüyor.
Bir gözdağına ihtiyacı var bence.Sizin yanınızda başkasına bakması çok onur kırıcı bir davranış.

olacağı varsa olur zaten kasma bu kadar sağlığına yazık.eşinin gözünü dikip başkalarına bakması çirkin gerçekten, etrafta bu bakışlara karşılık verecek biri illa ki olur..umarım böyle bir şey başına gelmez..nişanlıyken farkettiniz mi hiç bu durumunu eşinizin?

Yaaa tiksiniyor mu hoşuna mı gidiyor kızın tartışılır.İçince kendine güven geliyo sanırım eşimin.8 yıllık evliyim 6 yaşında oğlum var.Bir bebek daha istiyoruz beni seviyor şimdiye kadar bu göz flörtü hareketi dışında bir yanlışını görmedim ama bu içince ki bakışmaları ben çok yıpratıyor.N e zor güven azaltılması kişide

Okurken ruhum sıkıldı. Güvenin olmadığı yerde hiç bi şey olmaz bunu bilir bunu söylerim. Ne malum aldatmadığı ? Siz bu adamla nasıl evlendiniz ki. Hiç mi tanımadınız ? Böyle hayat geçmez.

O kızlar da kekoysa tabii yapacak pek bir şey yok.
Güvenmediğiniz adama neden 2. bebeği vermek istiyorsunuz acaba?

Sizin yanınızda böyle göz hapsine alıyorsa kızları, siz yokken tahayyül edemiyorum.
Allah yardımcınız olsun, ayrılmazda devam ederseniz 40'ından sonra heleki..!

O kızlar da kekoysa tabii yapacak pek bir şey yok.
Güvenmediğiniz adama neden 2. bebeği vermek istiyorsunuz acaba?
Etrafta o kadar çok vahim durumlular var ki.Bu kadarını öp te başına koy diyorum bazen kendime.Evli erkek delisi kızlar varken etrafta.Korkum keşke bakışmalarla kalsalar korkusu.Ama yolda görse tanımaz bidaha kızı çünkü içkin,n verdiği rahatlıkla bakıyor tahminen

Kötünün iyisi diye teselli buluyorsanız bize laf düşmez ki.
Sonuçta adamın gözlerini mi bağlayacaz?
Takmayın kafanıza,doğurun 2. bebenizi.
Onunla oyalanırken eşinizin yanlışlarıyla ilgilenecek vaktiniz kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…