Eşime güvenememek. Allahım bir evlilikteki en zor aşama.

Gözleri yuvalarında fıldır fıldır oynayan adamların ben pek degişecegine ihtimal vermiyorum.
Hele hele sizin yanınızda bunu yapması igrenç olan bir durumu daha da iğrenç hale büründürüyor
Tepkinizi yumuşak tutun diyemem ama sert tepki de verseniz bu tipler anlamıyor.
Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.

illede harekete geçmesi lazım değil açık açık aldatılıyosun böyle bir adamla hala neden evlisin

Aynen!
İşim gereği merkezden uzaktayım.
Akşamları iş çıkışıma kocam gelemezse eve tırıs tırıs gidiyorum o "hiç bir şeyden korkmam,çekinmem ahahahhahayyy" diyen ben!!!
Allah yardımcınız , yardımcımız olsun gerçekten.

Allah yardımcınız , yardımcımız olsun gerçekten.
Amin inşallah hepimizin,tüm kadınların.
Gerçekten de bir zamanlar tavan olan özgüvenim,merkezden uzaklaştıkça yerlerde sürünmeye başladı.
Yapamıyorum,burada!!!
En yakın zamanda şehre geri dönmek istiyorum...
Ben de bir anda derdimi döküverdim iyi mi?

Ne yani sapık gibi insanlara bakıyor ve karşılık mı buluyor? Hiç mi ters tepmemiş. Bu dediğiniz doğruysa umarım bir gün birinden tekmiği yer. Ya baktığı bir kadın bağırıp çağırıp rezil etsin ortamda, ya da kocası falan olsun, çok pis dövsün.
Sırf güven değil mesele, eşiniz ahlak yoksunu. Sadece aldatmayı mı sorun ediyorsunuz?

Ne demek ordunun icinde soyle soyleyse intihar ederim bilmem ne!! Ne gerek vardi ki bu lafa adamin seninle ilgili hicbi tedirginligi hicbi kalp pirpiri kalmaz o zaman. Amaaann o evde oturur kimse ne ona ne de o kimseye bakar zaten imaji vermissin. Ortada ordu yok bisey yok!! Ayrica adam kariya kiza bakarken hic mi bi bardak su yok oralarda carp adamin suratina bi kiz bakacagina herkes baksin artik!! Al simdi herkes sana bakiyo mutlu musun de.. Ama onu yapan adam sana saldirir boyle yaparsan bi de dayak yersin.. Ya da dur ben de saga sola bakiyim empati yapsin desen yine dayak yersin. Herif piskin cunku! Ikinci cocugu yapmaaaaaa!!

Gerçekten böylemi düşünüyorsunuz?
Ne demek sende eksiklik vardır. ne demek sende başka erkeklerle bakış
Bakış acınız çok ilginç geldi. Çok mu dizi izliyorsunuz
neresı ılgınc bunun ????
ben ılıskı yasayın demıyorum onun yaptıgını ona yapın kı etrafınızda baska ınsanlar oldugunu, baskaları tarafından da ılgı gorebılecegınızı , onsuz da olabılecegınızı bılsın....

Bu adamla nisan veya flört zamani yasamadin mi güzel kardesim
Ilk defa sahit olmus gibi ayyyy olurum biterim diyorsnda???? Madem guvenmiyorsun bide cocuk falan yapma bu adamdan

Onun yaptığını ona yapin ne kadar sacma bi düşünce. Adam gitsin yatsin biriyle bu kadinda mi yatsiin?? Kisakisas her zman sökmez ... Onsuz olabilecegini bilsin diye kadin baskalriyla göz kontagi mi kursun. Resmen farklı bi boyuttasini

Hiç insan görmemiş gibi bakanlara uyuz oluyorum
Sende 9 aylıksın bende yani
Hemde evliymiş sizinki yallah eşine bak
Ay gıcık oldum yine
Bence de çok güvenme ama her dakikada bunu düşünme
Hiç beklemeyenin bile başına geliyo
Birgün aldatma olursa anlarsın, boşanırsın
Şimdi misilleme yap bende dikizlerim de, çok iğrenç ama ancak öyle anlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…