Aldatma değil sadece az para aldığı için yetmiyor dediği için benden para saklamış günde 5 tl para alıyordu yaninaDaha önce aldattığı icin mi guvenmiyosun yoksa sebepsiz yere mi?
Siz de çalışıp destek olsanız, 5 tlye ne yapılır yahu? Tamam iş çevirmesini haklı göstermez ama başka ne yapsın adam?Aldatma değil sadece az para aldığı için yetmiyor dediği için benden para saklamış günde 5 tl para alıyordu yanina
Çalışıyorum zaten ama niye saklıyor benim eşimden hiç gizli saklim olmadi evin bütün gelirleri benim takibimde ama kredi kartı mesajını niye söylemiyor bilmiyor mu güvenim yok birde iste çıkıyorSiz de çalışıp destek olsanız, 5 tlye ne yapılır yahu? Tamam iş çevirmesini haklı göstermez ama başka ne yapsın adam?
o kadar üstüne gidiyorsun ki o da saklanmayacak bir şeyi bile saklayacak hale geliyor vereceğin tepkilerden çekinerek..Çalışıyorum zaten ama niye saklıyor benim eşimden hiç gizli saklim olmadi evin bütün gelirleri benim takibimde ama kredi kartı mesajını niye söylemiyor bilmiyor mu güvenim yok birde iste çıkıyor
Ben çalışmıyorsunuz diye düşündüm. Sorumsuzluk var yani,bir de paraya ihtiyacı olduğunda gurur da yapıyor sanırım.Çalışıyorum zaten ama niye saklıyor benim eşimden hiç gizli saklim olmadi evin bütün gelirleri benim takibimde ama kredi kartı mesajını niye söylemiyor bilmiyor mu güvenim yok birde iste çıkıyor
Kredi kartı talep etmeden neden işleme alındı diye mesaj gelsin yani sonuçta maaş hesabı hepsi benim elimde. Daha öncede böyle birsey oldu ama benim haberim vardı gelicek kiricam dedi gelince kırdı şimdi niye haberim yok onemsiz diye söylemedim ne var bunda dediBelki çok parasının hesabını soruyorsanız o yüzden gizlemiş olabilir.Çoğu kadında eşinden para kenara koyar.Eşine güvenmediğinden değil tatsızlık olmasın ,sorun yaşanmasın ,kolaylıkla istediğimi alayım diye.
Neden o zaman kredi kartı mesajını siliyor.Ben eşimin telefonuna takip programı yukledim oylelikle öğrendim yoksa mesajı sildiği için goremicektimmadiyatta güveniniz yok evin gelirini siz takip ediyorsunuz nasıl oluyor?.gelen para belli 5 tl adam yanına harçlık alıyor,ama güven yok,kredi kartı kullanıcak olsa zaten söylerdi size ayrıca bankalara talep edilmeden de kart yolluyorlar ,zaten iptal ettiricem demiş ve etmiş 5 tl ile kredi kartı borcu ödenmez değilmi?anlamadım öküz altında buzağa aramanızı ve huzurunuzu kaçırmanızı
Daha neler. Niye bu kadar peşine düştünüz ki böyle evlilik mi olur??Neden o zaman kredi kartı mesajını siliyor.Ben eşimin telefonuna takip programı yukledim oylelikle öğrendim yoksa mesajı sildiği için goremicektim
Neden o zaman kredi kartı mesajını siliyor.Ben eşimin telefonuna takip programı yukledim oylelikle öğrendim yoksa mesajı sildiği için goremicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?