Esime guvenim

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Esimle çok tartışıyoruz ona guvensizligim var doğruyu söylese bile güvenmiyorum.maaş bankası değişti msj gelmiş kredi kartı basvurunuz değerlendirmeye alındı diye bende kızdım niye haberim yok diye kredi kartı gelince kiricaktim önemsiz diye söylemedim dedi aksam müşteri hizmetlerini aradi iptal ettirdi.daha önceden maaşından para saklamisligi var ama şimdi banka şifresi maaş bordrosu herşey elinde ama yinede guvenemiyorum sanki arkamdan is çeviriyor gibi geliyor ben kizinca oda bana kızıyor tartışma oluyor bıktım artık

sadece para konusunda mı güvensizlik yaşıyosunuz? ne alaka ki? adam kazanıyor sizden gizli skalamış yani eğer başka bi olay olmadıysa abartmışsınız bu olayda.

Daha önce aldattığı icin mi guvenmiyosun yoksa sebepsiz yere mi?
Aldatma değil sadece az para aldığı için yetmiyor dediği için benden para saklamış günde 5 tl para alıyordu yanina

Güven bir ilişkinin hele ki evlilikte en temel taşı bence bu konuyu aşmak için bir destek alın derim.

Çeviriyorlar çünkü,hep bir saklı gizli iş çevirme oluyor böyle tiplerde.Benimkinde de var parayla alakalı bi dandik durumlar,kurcalamıyorum ama ümüğünü sıkıvercem bigün o olcak.
Bin yıldır borcumuz var şu zaman bitecek diyo,o zamandan çook sonra soruyorum bi milim ilerlememiş ki evin bütün fatura vs masrafları da bende.
Neyse sakinleşmeliyim zira ben de aynı konudan dertliyim

Aldatma değil sadece az para aldığı için yetmiyor dediği için benden para saklamış günde 5 tl para alıyordu yanina
Siz de çalışıp destek olsanız, 5 tlye ne yapılır yahu? Tamam iş çevirmesini haklı göstermez ama başka ne yapsın adam?

güven verilmez , alınmaz. o olmadan hiç bir şey olmaz.
takip ederekte gönlünüzü ferahlatamazsınız.

Siz de çalışıp destek olsanız, 5 tlye ne yapılır yahu? Tamam iş çevirmesini haklı göstermez ama başka ne yapsın adam?
Çalışıyorum zaten ama niye saklıyor benim eşimden hiç gizli saklim olmadi evin bütün gelirleri benim takibimde ama kredi kartı mesajını niye söylemiyor bilmiyor mu güvenim yok birde iste çıkıyor

Çalışıyorum zaten ama niye saklıyor benim eşimden hiç gizli saklim olmadi evin bütün gelirleri benim takibimde ama kredi kartı mesajını niye söylemiyor bilmiyor mu güvenim yok birde iste çıkıyor
o kadar üstüne gidiyorsun ki o da saklanmayacak bir şeyi bile saklayacak hale geliyor vereceğin tepkilerden çekinerek..
adam çalışıyor ya.. maaşından eve gerekli girdiyi sağladıktan sonra istediği şekilde yer.. aynı şey senin için de geçerli..
karı koca birbirini bu kadar bunaltmamalı lütfen.. böyle kadınları okudukça bana daral gelio yeminle..

Ben çalışmıyorsunuz diye düşündüm. Sorumsuzluk var yani,bir de paraya ihtiyacı olduğunda gurur da yapıyor sanırım.
İyice bir konuşun bakalım.Bankalardan borç çıkmasın valla sonu yok o işin

Belki çok parasının hesabını soruyorsanız o yüzden gizlemiş olabilir.Çoğu kadında eşinden para kenara koyar.Eşine güvenmediğinden değil tatsızlık olmasın ,sorun yaşanmasın ,kolaylıkla istediğimi alayım diye.

Siz calismiyormusunuz? Bes tl cok az cunku.

madiyatta güveniniz yok evin gelirini siz takip ediyorsunuz nasıl oluyor?.gelen para belli 5 tl adam yanına harçlık alıyor,ama güven yok,kredi kartı kullanıcak olsa zaten söylerdi size ayrıca bankalara talep edilmeden de kart yolluyorlar ,zaten iptal ettiricem demiş ve etmiş 5 tl ile kredi kartı borcu ödenmez değilmi?anlamadım öküz altında buzağa aramanızı ve huzurunuzu kaçırmanızı

Kredi kartı talep etmeden neden işleme alındı diye mesaj gelsin yani sonuçta maaş hesabı hepsi benim elimde. Daha öncede böyle birsey oldu ama benim haberim vardı gelicek kiricam dedi gelince kırdı şimdi niye haberim yok onemsiz diye söylemedim ne var bunda dedi

Neden o zaman kredi kartı mesajını siliyor.Ben eşimin telefonuna takip programı yukledim oylelikle öğrendim yoksa mesajı sildiği için goremicektim

Neden o zaman kredi kartı mesajını siliyor.Ben eşimin telefonuna takip programı yukledim oylelikle öğrendim yoksa mesajı sildiği için goremicektim
Daha neler. Niye bu kadar peşine düştünüz ki böyle evlilik mi olur??

o kredi kartı gelse de adama harçlık 5 tl veriyormuşsunuz borcu neyle ödeyecek aldığı maaşta belli ,siz bence madiyyatla alakalı değil başka bir güvensizliğiniz var,sırf bu yüzden takip programı mı yüklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…