- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
Maaş alınan banka değiştiğinde otomatik olarak kredi kartı da yolluyorlar, sanki o kişi talep etmiş gb msj da atıyorlar, sistem msjı, talep etmeye gerek yok, bana da gelmişti, bankaya sordum herkese yollanıyor istemeyen kart gelince iptal ediyor demişti. Bence bildiğiniz başka bir durum yoksa bu kadar sık boğaz etmeyin derim,Kredi kartı talep etmeden neden işleme alındı diye mesaj gelsin yani sonuçta maaş hesabı hepsi benim elimde. Daha öncede böyle birsey oldu ama benim haberim vardı gelicek kiricam dedi gelince kırdı şimdi niye haberim yok onemsiz diye söylemedim ne var bunda dedi
Ne doyum haklısınız ama aldatma gibi bir durum olsa ben bunu kabul edemem ama aldatma gibi somut birşeyin yok sadece arada güvenimi sarsan maaşını saklaması gibi bir durum oldu şimdi maaşı elinde banka hesabı ama güvenimi sarstığı için herşeyden birsey buluyorumsanki bana sürekli yalan söylüyor gibi geliyor kafayı yemek üzereyim eşine güvenen onu sıkma yan rahat bir evlilik istiyorum ama olmuyordayanamadım ve size yazmak için girdim çok ama çok zor bir kadınsınızcaus programlar sürekli kavgalar süpheler geçimsizlik... eşiniz iyi sabretmiş yanlış anlamayın ama çekilecek dert değilsiniz. yapmayın yahu hadi alenen aldatılsanız bile bunu kabullenip bu şekilde hayatı kendinizede çocugunuzada eşiniz olacak kişiyede zehir etmeye hakkınız yok! kaldıki böyle birşeyde yok. kendiniz için bişeyler yapın inanın iyi değilsiniz. ayrıca insan sırf çıkarmı çıkmaz mı diye kredi yazıp bilmem nereye yolluyor sonrasında işlem yapmadığınızda zaten kart gelmiyor. kaldıki geldi kırarsınız atarsınız. ayrıca eşinize çok baskı kuruyorsunuz
Günlük harçlık iste bende ise giderken 5 tl alıyorum ben sorun yapmıyorum esim bana sonsuz güvenir hiç bir setini sormaz ama ben ona öyle olamiyorunAğzınızdan laf kerpetenle cıkıyor.
Anladığım kadarıyla yazıyorum.
İşte kumar, iddia vs gibi kariyeri yoksa bu adamın eline bes lira verip yollamak nedir?
Karı koca da olsanız herkes herşeyi söylemek zorunda mı? Siz söylerken yorulmuyor musunuz Allah aşkına?
Eşinizi seviyorsanız, kaybetme korkunuz varsa daha ılımlı yaklaşın. Tutumuz hoş değil.
Ne doyum haklısınız ama aldatma gibi bir durum olsa ben bunu kabul edemem ama aldatma gibi somut birşeyin yok sadece arada güvenimi sarsan maaşını saklaması gibi bir durum oldu şimdi maaşı elinde banka hesabı ama güvenimi sarstığı için herşeyden birsey buluyorumsanki bana sürekli yalan söylüyor gibi geliyor kafayı yemek üzereyim eşine güvenen onu sıkma yan rahat bir evlilik istiyorum ama olmuyor
Benim gibiler nasıl ben anlamıyorum siz çok mu rahatsinizçok mu serbest bırakıyorsunuz eşiniziNefes alamadım.
Bu ne ya hu, insan çocuğuna yapmaz bunu.
Allah korusun sizin gibilerden.
ya bi de takip programı mı yükledin.. off vala ben burda bunaldım. siz ne yapıyorsunuz eşinize?? bi tasma takıp gezdirmediğiniz kalmış..Neden o zaman kredi kartı mesajını siliyor.Ben eşimin telefonuna takip programı yukledim oylelikle öğrendim yoksa mesajı sildiği için goremicektim
ben bir gün eşimin telefonunu elime almadım. bırak takip programını sosyal medya hesaplarına hiç açıp bakmadım.Benim gibiler nasıl ben anlamıyorum siz çok mu rahatsinizçok mu serbest bırakıyorsunuz eşinizi
Belki de dogru söylüyor dur. O bankaya yeni geçti ise allem edip kallem edip veriyor lar. Maaş aldığınız banka olduğumuz için kesinti olmayacak şu bu diye.Esimle çok tartışıyoruz ona guvensizligim var doğruyu söylese bile güvenmiyorum.maaş bankası değişti msj gelmiş kredi kartı basvurunuz değerlendirmeye alındı diye bende kızdım niye haberim yok diye kredi kartı gelince kiricaktim önemsiz diye söylemedim dedi aksam müşteri hizmetlerini aradi iptal ettirdi.daha önceden maaşından para saklamisligi var ama şimdi banka şifresi maaş bordrosu herşey elinde ama yinede guvenemiyorum sanki arkamdan is çeviriyor gibi geliyor ben kizinca oda bana kızıyor tartışma oluyor bıktım artık
Ben anlamıyorumhiç mi aklınıza soru işareti gelmiyor insan sonuçta.nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum hayat bana zindan oldu hiç bir şeyden zevk alamiyorumben bir gün eşimin telefonunu elime almadım. bırak takip programını sosyal medya hesaplarına hiç açıp bakmadım.
maaşı yatar içinden alacağını alır kalanı olduğu gibi bana gönderir ama bir gün bordrosunu sormadım.
aldığı para ile ne yapar bir gün sormadım. zaten harcamaları ortak karttan yapıorz onun dışındaki kendi harçlıklarımızı bir kere bile sormadık..
bunlar serbest bırakmak değil özgüven.. sende özgüven eksikliği var ki sana sürekli yalan söyleyeceğini düşünüyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?