hayır hiç aklıma soru işareti gelmiyor. gelmesi için de bir sebep göremiyorum.Ben anlamıyorumhiç mi aklınıza soru işareti gelmiyor insan sonuçta.nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum hayat bana zindan oldu hiç bir şeyden zevk alamiyorum
Siz bir sebep göremiyorum diyorsunuz ama bana din maaşı konusunda yalan söyledi üzerinde 1 sene geçti ama ben şimdi kredi kartı konusunda nasıl guveneyim.siz herhangi birsey olmadi diyorsunuz ama ben hep şüphe içindeyim ortada net birseyde yok kendimi paralayıp duruyorumhayır hiç aklıma soru işareti gelmiyor. gelmesi için de bir sebep göremiyorum.
ayrıca farz et ki aldattı ya da pis bişey yaptı.. kendi kaybeder.. ben kendi paramı kazanan ayakları üstünde duran bir kadınım. benim ona değil onun bana ihtiyacı var.. kapı orda defolur gider..
evliliğimizdeki huzurdan vazgeçerse kendi bilir. sen onun peşine düşsen de düşmesen de o yapmak istedikten sonra bırak 5 tl.yi 1 tl ile de her pisliği yapar..
Kusura bakma ama eski konularına baktım sende kendine karşı bi özgüvensizlik var .Benim gibiler nasıl ben anlamıyorum siz çok mu rahatsinizçok mu serbest bırakıyorsunuz eşinizi
Neden o zaman kredi kartı mesajını siliyor.Ben eşimin telefonuna takip programı yukledim oylelikle öğrendim yoksa mesajı sildiği için goremicektim
Evet öğrenmiş ve çok kızmışeşin takip programı yüklediğini öğrendi mi,eğer halen bilmiyorsa silmelisin o programı,çünkü sen eşine güvenmediğin kadar oda sana olan güvenini kaybedecek öğrenirse ,adamı takip ettiğin için.o senden gizli kredi kartı alıyor sen ondan gizli program yüklüyorsun telefonuna,nereye kadar gider bu böyle.
Hayır bilmiyor kredi kartını banka değiştiği için yolladılar dedi bende bu tarz şüpheli durum oluyor diye program yukledim ne var ki bundaeşin takip programı yüklediğini öğrendi mi,eğer halen bilmiyorsa silmelisin o programı,çünkü sen eşine güvenmediğin kadar oda sana olan güvenini kaybedecek öğrenirse ,adamı takip ettiğin için.o senden gizli kredi kartı alıyor sen ondan gizli program yüklüyorsun telefonuna,nereye kadar gider bu böyle.
anladığm kadaryla eşinizin herşeyi otokontolünüzde olsun istiyorsunuz...sizce nasıl bir rol üstlenmeli bir erkek..yani bu tavırlarınızla onu bence kontrol etmiyor ,açık açık güven eksikliği yaşıyorsunuz , bunun nedenini sorgulayıp önceliği bu tutumunuzu yumuşatmakla başlayın derim....Hayır bilmiyor kredi kartını banka değiştiği için yolladılar dedi bende bu tarz şüpheli durum oluyor diye program yukledim ne var ki bunda
Hayır bilmiyor kredi kartını banka değiştiği için yolladılar dedi bende bu tarz şüpheli durum oluyor diye program yukledim ne var ki bunda
Maaş hesabı değişince talep edilmeden bankalar sizden habersiz olarak direkt kredi kartı çıkartıyolar. Sanırım siz bunun bilgisini yakaladınız telefonunda?Kredi kartı talep etmeden neden işleme alındı diye mesaj gelsin yani sonuçta maaş hesabı hepsi benim elimde. Daha öncede böyle birsey oldu ama benim haberim vardı gelicek kiricam dedi gelince kırdı şimdi niye haberim yok onemsiz diye söylemedim ne var bunda dedi
Ben evde popomu buyutmuyorumhanım efendi hem çalışıyorum birde cocugum işten gelince de cocuguma bakıyorumBayılıyorum böyle evde poposunu büyütüp sonra da kocalarının maaşına göz diken, didik didik didikleyen kadınlara.
Eğer istemiyorsa zorla dur diyemem bende tartismaktan bıktım güven olmadan zaten çok zor oluyorEşiniz sizden boşanmak istese ne yaparsınız?
Bütün sorunlar 5 tl aldığı için değil sadece bana para konusunda yalan söylediği için güvenim gitti ve nasıl yerine gelicek bilmiyorumBütün bu sorunlar günlük 5 TL sakladığı icinmi.belki birikim yapacaktı.belki size supriz hediye alacakti.kumar yada başka bir sorunu yoksa para mevzusu bu kaar buyutulmemeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?