Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

kesinlikle haklısınız, ben o ihtimali düşündüğümde zaten tek yorumum, evliliğim biter......

Guzel gercekten hayalleri yikilmis o halde. Avina cok yaklastiginu dusunuyordu . Bir de 4 yillik mevzu olmayabilir. Onceden hayrandir sonra asik olmustur.yalniz bir laf var cocugun poposuyla erkegin lafins guven olmaz diye. Esinize sayginizi takdir ediyorum ancak mutlaka bir pay birakin. Insaniz seytana uyabiliriz.

Eşine gidip kendini acındıracak. Eşine ve diğer çalışanlara duygu sömürüsü yapıcak. Haksız olduğu için insanların gözünde mağduru oynamaya çalışacak. Bence gücün varsa kullan ve attır kızı işten. Kocanında tüm sosyal medya hesaplarını ve cep telefonunu takip et. Benim başıma gelse anında kızı şahsen uyarırım ve attırırım işten

ekmegiyle oynamamak için tam 4 senedir susuyorum, lütfen yazdıklarımı daha dikkatli okuyun....

Neden yeterli adamı taciz mi etmiş rahatsız etmedigi sürece elinde olmayacak şekilde duygular hayranlık beslemis olabilir... Bu dediğiniz eğer artık taciz rahatsız etme boyutuna ulasirsa mümkün ancak... Ne kolay insanlarin ekmegiyle oynamak...

ben kendimi o kızın yerine koydum da yazdım

evli patronum olcak en ufak hareketime dikkat ederim değil aşık olmak.

olursam da işten atılacağımı bilir işim için buna izin vermezdim.

kaldı ki insanların istemeden aşık olduğuna falan inanmıyorun 5 yaşında değiliz herkes kendini kontrol edebilir. edemiyorsa ortamdan uzaklaştırılır bu kadar net.
Aşk insanın elinde değildir hanimefendi ancak sınırı çizmek elindedir... nefsine hakim olamazsa ancak hatalidir işte ancak o zaman yaptığı ahlaksizliga girer bu durumdada bedelini odemek zorundadır...

Bence ekmek parasi kazandigimiz yerde ahlaka uygun davranmaliyiz. Herkes ask bu diyerek karisindaki evli bekar herkese flort ederek davransaydi isin icinden cikilmaz bir hal alirdi. Hepimiz calisiyoruz ama bazilari isyerinde ahlak disi iliskiler yasamak istiyor.herkes de kalp var herkes asik olabilir. Kizin ilgisi disardan farkedilir halde. Sinir falan kalmamis artik. Ya aptal ya cesur bilemiyorum. Ya da risk almayi seviyor oo bi ihtimal daha ya da karsilik goruyor.

Bu işin başka yolu yok ama.
O kızla eşinizin aynı ortamda çalışması uygun kaçmaz hele ki kızın foyası ortya çıkmışken.
Arkadaşlar da demiş zaten, acitasyon yapacak eşinize. Ilgisi yoksa bile ilgilenmeye başlayacak.
Bence kimseye gözü kapaliı güvenmeyin.
Insan en büyük darbeyi beklemediği kişilerden yer ne yazık ki. Tecrrübe ettiğim bir konu. O nedenle netim. Güvenmeyin. Tavrınız bir bıcak kadar keskin olsun.

olay yine canlandı arkadaşlar....

bu defa kendımı tutamadım ve cok sevdıgım bır arkadasımla uyarı yolladım kıza, kız da izin alıp şirketten gitmek istemiş, ağlamış falan, sonra ben de kendimi kötü hissettim, hem kızgınım ona hem de üzülüyorum, günahı boynuna...

Kız sessiz işinde gücünde demişsin.. belki çok çekingen olduğu için heyecanlanıyor olabilir eşinden, sonuçta patronu.. ama eşinin konuşmaları silmesi ve merak etme mesafemi koruyorum gibi şeyler söylemesi, arkadaşlarının seni uyarması da düşündürücü.. uyarı iyi olmuş aslında bi bakıma..

Yorumlari okuyamadim cok sayfa olmus.
Oncelimle aşk elimizde değildir dusuncesini savunanlar, bu zirvaliklarini gecsinler efendim.
Insan kime asik olacagini kendi secer. Kriterlerinize uygun birinden etkilenirsiniz. Bir erkegin evli olmasi o kizi cok da rahatsiz etmiyorsa evet o zaman asik olabilir ama bir adamin evli olmasi rahatsizlik yaratmıyorsa cok da ahlakli biri olmadigini rahatlikla konusabiliriz.
Yasadiginiz olayda bir zorluk yok aslinda. Esiniz duracagi yeri bilirse sikinti yaratacak bir durum yok. Is hayati bu. Bir suru ne idugu belirsiz insanla tanisiyoruz, bugun esinizden hoslanirlar yarin sizden. Onemli olan yanlis anlasilmaya sebebiyet vermemek. Mesafeyi korumak. Hatta o insana ekstra soguk davranmak.
Esiniz mesajlari siliyorsa ben bunun altinda bir bit yenigi ararim. Karsilik vermiyorsa bile mesafe koymuyor olabilir.

merhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..

eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....

bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...

kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!

kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......
valla mesaj silme işi kafa karıştırdı ama evin kesinlikle araya mesafe koysun canım hatta soğuk davransın ne kadınlar varya evli adama karşı nasıl yanaşıyor evine belli etme ama gözün hep üzerinde olsun ama eşine çok çaktırma sorun olabilir

yazışma da gerekli birşey olmadıgı için silmiş, mesela şuan var yazışmaları o kızla, ve evet o yazışmalarda bılgıler var, birbirine attıkları, ben ınanmayı sectım, o yuzden o konuda çok fazla takjılmadım belkı de..
Her şey tamam da eşin niçin bunu anlayınca kapı dışarı etmedi-ettirmedi? Bana göre normal olan iş ahlakına ters olduğu için işten çıkarılmasıdır.
Düşünün ki bu kız orada başka bir evli adama aşık ve asılıyor. Kocanız bu kızı o iş yerinde tutar mıydı, yoksa iş ahlakına aykırı hareket ettiği için kovar mıydı?

Son düzenleme:
bunu bende düşündüm evet, eger birşey hissetmiyor olsa mutlaka kendını aklamaya çalışıp birşeyler yapardı, ama ağlayıp gitmeye kalkıştı, eşimin bu durumdan hbaeri henuz yok zaten, belkı gıdıp kız anlatır bılemıyorum şuan, valla kimseye güvenileceği kalmamış arkadaşlar, allah hepimizin yuvasına huzur versin....
Aman defolup gitsin sen bir huzursuzluklar yaşıyorsan vardır elbet bir sebebi kadınlar hisseder ne acıyorsun kocan onu tercih etmiş olsaydı o sana acırmıydı sanki yada şimdiki duruma bakın göz göre kocana yazılıyo 7 kat el bile farkına varmış seni uyarmış ne kastları olcaksa iftira edecekler kızda yamuk şeyler varmış ki ayyuka çıkmış belki dahada durursa kötü sonuçlar dogurabilecegi unutmayın sadece bu durumda kendini düşün lütfen

Kizla samimi ol. Düşmanını kendine yakin tut ki olan biteni öğrenesin.yoksa mercimek fırına girer ruhun duymaz.
Kizi kahveye cagir lavaboya girerse telefonunu kurcala.
Bazi sorular sor tek kaşın havada olsun :KK14:
Dizilerdeki gibi mi ben sorunu kökünden kesip atma fikrindeyim yetkileri varsa atsınlar ...

Aşk insanın elinde değildir hanimefendi ancak sınırı çizmek elindedir... nefsine hakim olamazsa ancak hatalidir işte ancak o zaman yaptığı ahlaksizliga girer bu durumdada bedelini odemek zorundadır...

yoo gayet de elindedir. inanmıyorum bu safsatalara ben.

Back
X