Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

kızla konuşmak yapacağım en son şey olur, ne kendime ne de eşimle olan ilişkime yakıştırmam bunu, dediğiniz gibi, yanlış ifadeler oluştu sanırım ve ben gereksiz bir kıskançlık içinde bile olabilirim, kızın tavrı cok hassas eşime karşı ve ben bunu ( amiri ve işi öğrendiği minnet duygudu kişi ) ne sebeple olursa olsun, olgunlukla karşlayamama da kızıyorum, kendime de kızgınım yani...
Yaa ne kadar olgunsunuz böyle kadınları eşleri kaldıramıyor neyazıkki bence genç birinin ilgisi eşinizin hoşuna gidiyor bunu kaybetmek istemiyor ben hallediyorum lafı hiç masum gelmedi böyle birşey nasıl halledilir ki kızı işten çıkarması lazım halletmesi için

Kıza cesaret nişanı falan verilmeli bence evli olduğunu bildiğin ve üstüne üstlük karısıyla aynı yerde çalışan adama platonik his mi beslenirmiş, pek sağlam pabuç gelmedi bana (eğer doğruysa). Eşiniz de ayrı garip hadi konuşmaları kızın açıldığını görmeyin diye sildi diyelim eve davet etme falan ne alaka? Birisi bana açıldıysa ben de (haliyle) terslediysem bir daha gerekli durumlar harici konuşmam bile umut beslemesin diye, eve çağırmak falan çok lakayıt bir hareket üzgünüm. Ben olsam ikisini de çaktırmadan bir süre gözlemlerdim.

Okuyorum okuyorum ben kızda hiçbir anormallik sezemiyorum.
Arkadaşlarınız neden platonik çıkarımı yapmışlar ki.
Aksine eşiniz biraz tuhaf geldi bana.Kıza sitem etmek,mesaj silmek,dikkat ediyorum gibi yuvarlak cümleler falan.
Şu konumda ben kıza eşinizden daha çok güvenirdim orası kesin.Yok eli ayağına dolandı yok kızardı utandı diye kız adama aşık çıkarımı yapacaksak bizim işyerindeki yeni yetmelerin hepsinin bana aşık olması lazımdı.Müdürleri oluyorum da :deli:

merhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..

eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....

bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...

kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!

kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......
Kızı uyarın bence

O kadar kızarıp bozaran bir kızın açılacağını açıkçası tahmin etmiyorum. Ama yazışmalarında hayranlığını platonik aşkını belli edecek şeyler geçmiş olabilir. Eşinin de hoşuna gidiyor bence bu durum. Cem'i cümle anlamış da eşiniz anlamamış olamaz. Alttan egosunu tatmin edip üstten anlamamazlığa yatıyor gibi geldi.

Mesaj silmesi zaten son nokta... çözüm ne olur bilemedim ama durum hiç hoş değil

Okuyorum okuyorum ben kızda hiçbir anormallik sezemiyorum.
Arkadaşlarınız neden platonik çıkarımı yapmışlar ki.
Aksine eşiniz biraz tuhaf geldi bana.Kıza sitem etmek,mesaj silmek,dikkat ediyorum gibi yuvarlak cümleler falan.
Şu konumda ben kıza eşinizden daha çok güvenirdim orası kesin.Yok eli ayağına dolandı yok kızardı utandı diye kız adama aşık çıkarımı yapacaksak bizim işyerindeki yeni yetmelerin hepsinin bana aşık olması lazımdı.Müdürleri oluyorum da :deli:
Amire duyulan saygı ile aşık olunan kişiye duyulan heyecan arasındaki farkı anlamayacak kadar duygusallıktan bihaber değildir tahminimce konu sahibi.

Müdürümün karşısında hiç kızarıp bozarmadım , elim ayağıma da dolanmadı. Kendime çeki düzen verdim saygımı göstermek adına bu kadar. Niye heyecan yapayım ki?

Bana kız çok masum geldi..Aşık duygusu elinde olan birşey değil zaten kızarıp bozarmasindan dolayı kiza ithamda bulunamayiz..İçinde yaşadığı duygu o kızın imtihani.O duygusuyla başetmek zorunda.artik kontrol altına alip,frenlemeye çalışıp kendini toparlamaya bakicak.kizin herhangi bir somut birseyi yok gibi duruyor.bana esiniz bu kızı acmak istiyor gibi geldi.aralarinda birşey olsaydı sizin yanınızda öyle asla konuşmazdı.bence korkmayın.Yalnız size bu kız hakkında onun duygularinin olduğu yönünde esinize bilgi vermenize çok kızdım.kankaniz değil bu adam kocaniz yani.Kızı daha gizemli hale getirdiniz bu sayede.ve eşinizin dikkatini cekmiyorsa bile bundan sonra muhakkak cekicektir.bu kiz eşiniz ona ilgili olsa bile evli bir adamla aşk yaşayacak karakterde değil bence.Sadece basedemedigi duyguları var okadar.

bence eşiniz masum.. yani konuları okurken ne hissedersem onu yazıyorum.. bilemiyorum bana masum gibi geldi..
kız eşinize açılmış olabilir o silinen whatsapp konuşmasında. o yüzden siz rahatsız olmayın diye eşiniz silmiş olabilir..
ama tabi ki diğer ihtimal de olabilir.. uf bilemiyorum ya..
bir konuya daha yazmıştım böyle ama ; hakikaten ihtimaller denizi :işsiz:
çok da gerilmeden uzaktan takipleyin bakalım neler oluyor..
eşinizi de germeden..
yani eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeden...

zaten en büyük patlamam ordan çıktı....hala geriliyorum o konuya... ve bilemiyorum işte hergun mü siliyor, gün içinde yazışma oluyrmu......
belki de hiç o kızla yazışmıyor
emin misiniz yazıştığına?

bana kız platonik eşiniz de farkında ve bu durum hoşuna gidiyor sadece gibi geldi

Eşiniz mesajları neden silmiş?
O mesajlarda ne yazdığını didik didik açıklamadan rahat vermeyin

Kızı ve eşinizi bir süre çaktırmadan gözlemleyin bence.

Amire duyulan saygı ile aşık olunan kişiye duyulan heyecan arasındaki farkı anlamayacak kadar duygusallıktan bihaber değildir tahminimce konu sahibi.

Müdürümün karşısında hiç kızarıp bozarmadım , elim ayağıma da dolanmadı. Kendime çeki düzen verdim saygımı göstermek adına bu kadar. Niye heyecan yapayım ki?
Yapıyorlar işte.
En azından ben çok gördüm karşımda kızarıp heyecan yapanları ki kız-erkek karışık.Çekiniyorlar aslında.
Gerçi ben işte kimseyle iş harici konuşmam konudaki gibi gayriresmi muhabbetlerimiz yok ama yinede kızda anormal bir durum yok.

Ne kadar naif ve kibarsınız. kızın hakkını yememek için direniyorsunuz. bravo

kız eşinizden çekiniyor. bazı arkadaşlar ben öyle olmam diyor ama anlattıklarınıza göre kızın genel anlamda yapısı çekingen zaten. sessiz sakin bi kız. bir tek eşiniz onu insan yerine koyup yardım ettiği için minnet duyuyor bence. ya da sadece platonik şekilde masum bi ilgi. terbiyesizce bi harekette bulunmadıkça eşinizde tabi ona karşılık vermedikçe bırakın. siz eşinize ilgi göstermeye devam edin. eşiniz de kıza davranışlarından imkansızlığı belli ettiği sürece kız da anlar durumu. kızın bence genel anlamda sorunu var. çekingen pasif. birisi de ona yardım ettikçe hele de karşı cins .. yanlış anlamış olabilir.

siz gerçekten iyi birisiniz. vicdanızla hareket ediyrsunuz. emin olmadan bişey yapmayın size, kıza, evliliğinize yazık olur. o arkadaşlarınızın da ağzını büzün bence

Esine guven ve o kizi yok say zira esin dengeyi saglamaya calisuyor sen delirme diye silinmis watsap yazismalari ozel birsey yazildigi icin degil. Giyin kusan suslen puslen git odasina kocanin bas kahkahayi ilgisi varsads delirsin

Ne kadar naif ve kibarsınız. kızın hakkını yememek için direniyorsunuz. bravo

kız eşinizden çekiniyor. bazı arkadaşlar ben öyle olmam diyor ama anlattıklarınıza göre kızın genel anlamda yapısı çekingen zaten. sessiz sakin bi kız. bir tek eşiniz onu insan yerine koyup yardım ettiği için minnet duyuyor bence. ya da sadece platonik şekilde masum bi ilgi. terbiyesizce bi harekette bulunmadıkça eşinizde tabi ona karşılık vermedikçe bırakın. siz eşinize ilgi göstermeye devam edin. eşiniz de kıza davranışlarından imkansızlığı belli ettiği sürece kız da anlar durumu. kızın bence genel anlamda sorunu var. çekingen pasif. birisi de ona yardım ettikçe hele de karşı cins .. yanlış anlamış olabilir.

siz gerçekten iyi birisiniz. vicdanızla hareket ediyrsunuz. emin olmadan bişey yapmayın size, kıza, evliliğinize yazık olur. o arkadaşlarınızın da ağzını büzün bence
İnşallah size uyup dediklerinizi yapmaz konu sahibi yoksa 1 aya kalmaz aralarında ki ilişkiyi öğrendim diyerek konu açar.

İnşallah ben yanılıyorumdur ama bence flört ediyorlar aralarında fiziksel bir şey olmamış olabilir ama birbirlerine aşık olmuşlar,karşılıklı bir duygu var aralarında bana göre.Umarım yanlış hissetmişimdir.

İnşallah size uyup dediklerinizi yapmaz konu sahibi yoksa 1 aya kalmaz aralarında ki ilişkiyi öğrendim diyerek konu açar.
Asıl size uyup kızı işten çıkarmaya çalışmaz inşallah konu sahibi.Genç bir kız kızardı bozardı diye ekmeğinden etmek hiçbir vicdana sığmaz.Duyanda kız ilanı aşk etti sanacak.Hoş etse bile orda kilit kız değil adam.

Bence hemen önyargılı düşünmeyin, tabi ki her şey ihtimal dahilinde ama size kendimden örnek vereyim.

Ben şu anki ortağımla çalışmaya başladığım zaman 24 yaşındaydım. Üniversiteden yeni mezun ve hiç bir iş bilmeyen beni işe aldı müdürüm. Evli ve bir çocuk babasıydı (hala da öyle). Eşi de aynı şirkette, bizden farklı bir departmanda çalışıyordu.

Benim müdürüme sonsuz saygı ve sevgim vardı. Hem usta çırak ilişkisi hem dostluk ilişkisi oluştu aramızda.

Zamanla eşi başka şirkete geçti, müdürüm de geçti ve arkasından onun asistanı olarak ben geçtim :) Bir kaç aydan sonra da bana ortaklık teklif etti ve beraber şimdiki işimizi kurduk.

Benim abim gibidir, canımdır. eşini ve kızını da bir o kadar severim. Ben de evlendim, benim nikah şahidim oldu :)

Birlikte yurt içi, yurt dışı fuarlara da gittik, otellerde de konakladık. Sabaha kadar sohbet ettiğimiz oldu. Aile gibi olduk. Diyorum ya abim olsa bu kadar severdim.

Ne onun eşi beni kıskandı, ne de benim eşim onu.

Daha sonra eski çalıştığımız yerden arkadaşlarımızda görüştüğümüzde arkamızdan çooooook dedikodular döndüğünü duyduk. Güldük geçtik. Hem biz, hem eşlerimiz.

Ortada hiç bir şey olmayabilir, ne eşinizin ne de kızın günahını almayın derim.

Whatsapp web yükleyin rakip edin. Yazışmaların silinmesi şüpheli.

tabi ki sordum, o merak etme sıkıntı etme dsyip kapadı ben rahatlamadım, sebep bu..

Açık açık konuşmayı bu yüzden severim işte .. kafanda kırk tilki ile kurup kurup kendini kahretmez insan .

Muhatabın eşin .. sor ... neden sildin de .. neden iş yerinde bu tür konuşmalar dedikodu fısıltıları dolanıyor de ..

neden ben hallederim merak edip canını sıkma dedin de ... sor yani . doğru cevabı alırsın almazsın , ama sormuş olursun .

bu şekilde belki de olmayan bir şeyle delirmeye meylediyorsun .

Back
X