Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

ben aslaa yanlış birşey söylemedim farkındaysanız, aklım karışık ve ben mi abarttım diye fikir istedim..

Bende bazen kendimden üst pozisyondaki lerden çekinirim bu onlardan hoşlandığımı göstermez ..insanlar bayılıyor hemen yaftalamaya bu kadınlardan korkulur

12 yıllık evliyiz ve ilk defa böyle birşey oldu aramızda, bende konuşmadan çook bekledim, ama bana da bayaa platonik geldi, bakın kötü veya artniyetli demiyorum platonik gibi diyorum..

Bence eşinize kızla ilgili konuşmanız bile yanlış olmuş.

Dost dediğiniz kişiler bence biraz fazla karıştırmis aklınızı.

Somut birşeye şahit oldular ise o an kızı kendileri uyarabilirlerdi.

Böyle dedikodular eşinize de zarar vermez mi?Arkadaşlarınızın tavrını pek doğru bulmadım açıkçası.

Ben anlattiklarinizdan kızın da kötü niyetli olduğunu düşünmedim.

İşi öğrendiği üstü olan bir kişi ile konuşurken genelde herkes heyecanlanir.

tam olarak hissettiklerimi yazmışsınız... canımın sıkılma nedeni bu işte....

O kadar kızarıp bozaran bir kızın açılacağını açıkçası tahmin etmiyorum. Ama yazışmalarında hayranlığını platonik aşkını belli edecek şeyler geçmiş olabilir. Eşinin de hoşuna gidiyor bence bu durum. Cem'i cümle anlamış da eşiniz anlamamış olamaz. Alttan egosunu tatmin edip üstten anlamamazlığa yatıyor gibi geldi.

Mesaj silmesi zaten son nokta... çözüm ne olur bilemedim ama durum hiç hoş değil

tabi ki emin olamıyrum ama diğer bayanlarla olanlar var, ben bi şekilde sararım diye siliyor olabilir çünkü eskiden bu kızın yazışmaları da hep dururdu öyle..

belki de hiç o kızla yazışmıyor
emin misiniz yazıştığına?

bana kız platonik eşiniz de farkında ve bu durum hoşuna gidiyor sadece gibi geldi

bakın ben de bulundugum dep'da müdürüm, benimle konuşurken kızarıp bozaran elemanlarım var, saygı deyin utanma deyin oluyr evet, ama bu kızda ki ilgi değişik, eşimin dogumgunu için bi ay önce yanıma geldi az kaldı ne planlayacaksınız dedi, şok oldum daha bir ay var dedim, ve o organizasyon bitene kadar feci heyecanlı ve panikti, bu bile gözüme batar oldu....

Okuyorum okuyorum ben kızda hiçbir anormallik sezemiyorum.
Arkadaşlarınız neden platonik çıkarımı yapmışlar ki.
Aksine eşiniz biraz tuhaf geldi bana.Kıza sitem etmek,mesaj silmek,dikkat ediyorum gibi yuvarlak cümleler falan.
Şu konumda ben kıza eşinizden daha çok güvenirdim orası kesin.Yok eli ayağına dolandı yok kızardı utandı diye kız adama aşık çıkarımı yapacaksak bizim işyerindeki yeni yetmelerin hepsinin bana aşık olması lazımdı.Müdürleri oluyorum da :deli:

merhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..

eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....

bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...

kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!

kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......
Burada senin yapabileceğin hiçbir şey yok...gerekli tepkiyi eşinin vermesi ve mesafeyi eşinin koruması gerek
Naapcan iş yerinde kızı mı dövücen yada işten mi attırıcan..bence hiç kıza bulaşma.esine bu kızla ilgili sürekli soru sorup aklına düşürme ve bunaltma.esini takip et yeterli

kızı kıskanmam sözknusu bile olamaz, aklı basında buldugum, begenip yeri geldiğinde benim bile korugum bır kız bu, benim derdim eşimin ona gereken çizgiden fazla ilgili davranması..

İyide kızın eşine ilgisine Nasıl eminsin bu kadar ?sana ve arkadaslarına öyle geliyor olmasın ..kız güzel ve genç diye kıskanıyor olmayasanız..kız evinize bile gelmemiş arsız birsey olsaydı gelirdi bence ..ayrıca eşinde bu durum hoşuna gidiyor gibi ..yani rahatsız değil bu durumdan bence ..

Tüm yorumları okudum, herkes kendince fikir belirtmiş, konu sahibi sonuç olarak takipte kalacaksın kesin net bişey Yok, ama dünyanın çivisi çıkmış, hiç yapmaz denilen insanlar neler yapıyor.
Senin şu aşamada yapacağın bişey Yok, herşey olabilir , takipte kal, eşini de fazla sıkma.
her erkek aldatacak diye bişey de Yok, ama kızın Doğum günü için plan yapması vs bence çok masum değil, yani bu adam evli, kendimi geri çekeyim diye düşünmüyor gibi. Ama dediğim gibi yapacağın da bişey Yok, iş eşinde bitiyor, sen uzaktan eşini takip et sadece

teşekkür ederim, haklısınz...

Tüm yorumları okudum, herkes kendince fikir belirtmiş, konu sahibi sonuç olarak takipte kalacaksın kesin net bişey Yok, ama dünyanın çivisi çıkmış, hiç yapmaz denilen insanlar neler yapıyor.
Senin şu aşamada yapacağın bişey Yok, herşey olabilir , takipte kal, eşini de fazla sıkma.
her erkek aldatacak diye bişey de Yok, ama kızın Doğum günü için plan yapması vs bence çok masum değil, yani bu adam evli, kendimi geri çekeyim diye düşünmüyor gibi. Ama dediğim gibi yapacağın da bişey Yok, iş eşinde bitiyor, sen uzaktan eşini takip et sadece

İnşallah size uyup dediklerinizi yapmaz konu sahibi yoksa 1 aya kalmaz aralarında ki ilişkiyi öğrendim diyerek konu açar.

bence sizi dinlemez inşallah ki konu sahibi de öyle herkesi dinleyecek saçma hareketler edecek birine benzemiyor. etrafımızda kötü insanlar var diye neden herkesi yaftalamak. ya durum farklıysa kızın kişiliği farklı ona olan ilgiyi yanlış anlayacak bir kişilikte. o zaman nolacak. vicdan nerde kaldı? bak yukarda M miumao da yazmış. herkesi bu kadar çabuk yargılamayın ya. etrafımızda %80 kötüler var diye %20leri hemen silip atmayın.

sizin oturmuş bi evliliğiniz var belli. kırmadan dökmeden halledebilirsin bunları bence CoffeCoffe CoffeCoffe

ya o kızı işten attırırsın ya da evliliğiniz biter.

ne demek evli patrona hisler beslemek işten atılmak için yeterli bir sebep.
buradakiler kızı savunuyor hiç karışmayalım en iyisi yani :KK12:
eşi gayet whatsapp konusmayı siliyor ısyerınde ki herkes bu konu ile çalkanalıyor hala o kızı savunan var hayır gören o kızın yerindeler sanar.

buradakiler kızı savunuyor hiç karışmayalım en iyisi yani :KK12:
eşi gayet whatsapp konusmayı siliyor ısyerınde ki herkes bu konu ile çalkanalıyor hala o kızı savunan var hayır gören o kızın yerindeler sanar.

ben kendimi o kızın yerine koydum da yazdım

evli patronum olcak en ufak hareketime dikkat ederim değil aşık olmak.

olursam da işten atılacağımı bilir işim için buna izin vermezdim.

kaldı ki insanların istemeden aşık olduğuna falan inanmıyorun 5 yaşında değiliz herkes kendini kontrol edebilir. edemiyorsa ortamdan uzaklaştırılır bu kadar net.

bakın ben de bulundugum dep'da müdürüm, benimle konuşurken kızarıp bozaran elemanlarım var, saygı deyin utanma deyin oluyr evet, ama bu kızda ki ilgi değişik, eşimin dogumgunu için bi ay önce yanıma geldi az kaldı ne planlayacaksınız dedi, şok oldum daha bir ay var dedim, ve o organizasyon bitene kadar feci heyecanlı ve panikti, bu bile gözüme batar oldu....
Canım aynı iş yerinde çalışırken ben de eşine gidip ne alayım doğum günü için diye sordum, kaç beden giyer vs diye yardımını aldım.. Hatta dün ortağımın doğum günüydü, gittim hediyesini aldım, ofiste iki kişi pastamızı kestik yedik, hediyesini verdim..

Dediğim gibi kesinlikle ilgisi vardır ya da yoktur demek çok zor ama sen eşine güveniyorsan sorun olmaz. Kız ilgi duysa nolur duymasa nolur.. Olay eşinde bitiyor.

evet, eşimin sırf bu kız eziliyor diye sahip çıkıp koruması, üstüne arkadaşlarımın ve benim kendi gözlemlerim layı bu halde düşünmemi sağladı, aksi hald ebnde fis arkadaslarıma hediyeler alırım, kutlarım, o çk nrmal, kızın heyecan ve paniği, dışarda kutlama yapmak istemesi, işi özelleştiriyor gibi geldi....günahını almamak için resmen kıvranıyorum, lütfen anlayın...

Canım aynı iş yerinde çalışırken ben de eşine gidip ne alayım doğum günü için diye sordum, kaç beden giyer vs diye yardımını aldım.. Hatta dün ortağımın doğum günüydü, gittim hediyesini aldım, ofiste iki kişi pastamızı kestik yedik, hediyesini verdim..

Dediğim gibi kesinlikle ilgisi vardır ya da yoktur demek çok zor ama sen eşine güveniyorsan sorun olmaz. Kız ilgi duysa nolur duymasa nolur.. Olay eşinde bitiyor.

evet, eşimin sırf bu kız eziliyor diye sahip çıkıp koruması, üstüne arkadaşlarımın ve benim kendi gözlemlerim layı bu halde düşünmemi sağladı, aksi hald ebnde fis arkadaslarıma hediyeler alırım, kutlarım, o çk nrmal, kızın heyecan ve paniği, dışarda kutlama yapmak istemesi, işi özelleştiriyor gibi geldi....günahını almamak için resmen kıvranıyorum, lütfen anlayın...
Yok ben sizi anlıyorum, ne olursa olsun insanın içine kurt düştükten sonra huzursuz olur anlamak bilmek ister. Ancak şu anda gözlemleyip beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Ben de bilemedim.

kızı kıskanmam sözknusu bile olamaz, aklı basında buldugum, begenip yeri geldiğinde benim bile korugum bır kız bu, benim derdim eşimin ona gereken çizgiden fazla ilgili davranması..
Bu eşinin suçu kızın değil ..kız resmen eşine aşık yazmışsın ..nerden bu kadar emin oluyorsun ??onu diyorum ben ..
Kıskanıyorsun ..Nasıl söz konusu değil ? Yazdıklarından kıskandığın belli hatta kıskanmaktan fazlası

kıskansam bu onun hakkındaki fikirlerimde objektif olmamı engellerdi, ben hiçbirşeyi abartmadan anlatıyorum, kıskanacagım bir yapısı veya cekiciliği veya eşimle aramdaki bağı bildiğimden bi ego ezilmesi de yaşamıyorum..
eşime aşık falan demedim, bence platonik dedim, hep yineliyorum '' bence '' dedim, fikrilerinize bakıyorum zaten, siz olsanız nasıl yaklaşırdınız diye, kadın içgüdüsüyle hissetiklerimden rahatsıızm ben...

Bu eşinin suçu kızın değil ..kız resmen eşine aşık yazmışsın ..nerden bu kadar emin oluyorsun ??onu diyorum ben ..
Kıskanıyorsun ..Nasıl söz konusu değil ? Yazdıklarından kıskandığın belli hatta kıskanmaktan fazlası

evet sanırım şu durumda tek yapacagım bu...teşekkür ederim ..

Yok ben sizi anlıyorum, ne olursa olsun insanın içine kurt düştükten sonra huzursuz olur anlamak bilmek ister. Ancak şu anda gözlemleyip beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Ben de bilemedim.

Back
X