Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

İnşallah ben yanılıyorumdur ama bence flört ediyorlar aralarında fiziksel bir şey olmamış olabilir ama birbirlerine aşık olmuşlar,karşılıklı bir duygu var aralarında bana göre.Umarım yanlış hissetmişimdir.
ne kötü düşünceler bunlar yahu. fitne kötü bişey. iyi düşünün önce. hayatta iyiler de var!!

bakın ben de bulundugum dep'da müdürüm, benimle konuşurken kızarıp bozaran elemanlarım var, saygı deyin utanma deyin oluyr evet, ama bu kızda ki ilgi değişik, eşimin dogumgunu için bi ay önce yanıma geldi az kaldı ne planlayacaksınız dedi, şok oldum daha bir ay var dedim, ve o organizasyon bitene kadar feci heyecanlı ve panikti, bu bile gözüme batar oldu....
Objektif olamıyorsunuz bence bu konuda
Kim giderde aşık olduğu adamın karısına şu soruyu sorar ki
İleri derecede salak olması lazım.
Sizde işyerinde bazı büyüklerinizi diğerlerinden daha çok önemsemediniz mi hiç?
Yanyana masalar asistan gibi olmuştur o artık
Hiç ihtimal vermiyorum ama hadi kız aşık diyelim yinede sizlik bişey yok bu konuda.İş eşinizde biter.Konunun kızdan çok kafa karıştıran kısmıda eşinizin tavrı zaten

ne kötü düşünceler bunlar yahu. fitne kötü bişey. iyi düşünün önce. hayatta iyiler de var!!
Ben konu sahibinin yazdıklarına göre yorum yaptım yazımın sonuna umarım yanılıyorumdur diye dilektede bulundum.Konu sahibinin arkadaşları konu sahibini incitmeden uyarmışlar.Bir değil bir kaç kadın ve ben kadınların hislerine güvenirim.Arabada liseli gençler gibi konu sahibinin yanında resmen birbirlerine zarf atmışlar başka birşey yazacaktım konu sahibinin incinmesini istemiyorum.En önemliside eskiden hiç silmezken birdenbire WhatsApp konuşmaları temizlenmiş.Bunları ben yazmadım konu sahibi yazdı.Bende fikrimi yazdım kimsenin yuvasını bozmak gibi bir amacım yok.Ama silinen mesajlar geri getirilip okunmadan da gerçeği kimse bilemez.Umarım siz haklısınızdır o kız ve eşi hayattaki iyilerdendirler.

inş öyledir, hepsi benim kuruntumdur, heyecanı, paniği beni gerdi, çünkü diğer elemanları da rdaydı ama o bambaşka heyecan içindeydi, hatta özel bir hediye düşündüm sakıncası yksa dedi, bende ne gibi dedim, o da plak getirticem inetrnetten dedi, gerek yok sağol, çok incesin dedim, hatta ona zaman kalmadı diye baska bişey almış.....bilmiyorum

Objektif olamıyorsunuz bence bu konuda
Kim giderde aşık olduğu adamın karısına şu soruyu sorar ki
İleri derecede salak olması lazım.
Sizde işyerinde bazı büyüklerinizi diğerlerinden daha çok önemsemediniz mi hiç?
Yanyana masalar asistan gibi olmuştur o artık
Hiç ihtimal vermiyorum ama hadi kız aşık diyelim yinede sizlik bişey yok bu konuda.İş eşinizde biter.Konunun kızdan çok kafa karıştıran kısmıda eşinizin tavrı zaten

inş öyledir, hepsi benim kuruntumdur, heyecanı, paniği beni gerdi, çünkü diğer elemanları da rdaydı ama o bambaşka heyecan içindeydi, hatta özel bir hediye düşündüm sakıncası yksa dedi, bende ne gibi dedim, o da plak getirticem inetrnetten dedi, gerek yok sağol, çok incesin dedim, hatta ona zaman kalmadı diye baska bişey almış.....bilmiyorum
Alacağı hediyeyi bile önce size söylemiş.Hatta bir nevi izin istemiş işte.
Kafanızı karıştırmayın
Sadece eşinizi gözlemleyin yeter bence

Bence eşinize bidaha kızla alakalı bişeyden bahsetmeyin uzaktan takipte kalın bana kalırsa aralarında bişey yoktur yinede tedbirli olun

Bende olumlu ve iyi düşünemedim nedense. Özellikle son yazdığın eşine plak hediye etmesi, onun zevk ve beğenileriyle ilgili epey fikir sahibi olduğunu gösteriyor. Nasıl bir işyeri bilmem ama özel sohbetler oluyor demek ki. Ayrıca kızın ilgisini pek çok kişi farkettiğine göre eşinde farketmiştir. Buna önlem olarak bir mesafe çizmediğine göre bu ilgiden oldukça hoşnut görünüyor.

kıskansam bu onun hakkındaki fikirlerimde objektif olmamı engellerdi, ben hiçbirşeyi abartmadan anlatıyorum, kıskanacagım bir yapısı veya cekiciliği veya eşimle aramdaki bağı bildiğimden bi ego ezilmesi de yaşamıyorum..
eşime aşık falan demedim, bence platonik dedim, hep yineliyorum '' bence '' dedim, fikrilerinize bakıyorum zaten, siz olsanız nasıl yaklaşırdınız diye, kadın içgüdüsüyle hissetiklerimden rahatsıızm ben...
Kıskandın dediğimde niye alındın ki ?kıskanmak çok normal değil mi ??
Neden kıskanmıyorum diye inatlaşıyorsun anlamadım ..neyse tamam kıskanmadın ..kız kıskanacağınız çekicilikte değil ..eşininizle aranızdaki bağ çok kuvvetli biliyorsunuz o zaman neden dert ettiniz kendinize bu kızı ..platonik olsa ne olucak ..ispat edemezsin bunu ..

Ben olsam şahsen umrumda olmazdı ..elalemin kızını niye umursayayım banane ..aksine eşimi beğenen ona hayran tiplerin olması hoşuma gider ..eğer ona güveniyorsam sıkıntı ne ..kimsenin beğenmediği adamı ben ne yapayım yani ?
Kızıda kıskanmıyorsam rakip görmüyorsam kendime bunu dert edip kendimi yemezdim ..hele ki somut bir kanıtım yoksa aklıma gelmez ..size bir tavsiye biraz rahat olun şu hayatta..o kız eşime aşık bu kız eşime aşık derken piskolojini bozarsın ..

platonik oluşunu elbet ispat edemem, hislerim dışında elimde birşey yok, ama eşim sıradan bile davranıyor olsa etrafında ondan hoşlanan biri oldugunu düşünmek canımı sıkıyor hepsi bu...

Neden kıskanmıyorum diye inatlaşıyorsun anlamadım ..neyse tamam kıskanmadın ..kız kıskanacağınız çekicilikte değil ..eşininizle aranızdaki bağ çok kuvvetli biliyorsunuz o zaman neden dert ettiniz kendinize bu kızı ..platonik olsa ne olucak ..ispat edemezsin bunu ..

inanın hiiiççç öyle biri değilim....ilk defa böyle birşey yaşadım...ve kıza hiçbi şekilde herhangi bi ima da bile bulunmadım, ama midem bulandı bi defa..teşekkür ederim ...

Ben olsam şahsen umrumda olmazdı ..elalemin kızını niye umursayayım banane ..aksine eşimi beğenen ona hayran tiplerin olması hoşuma gider ..eğer ona güveniyorsam sıkıntı ne ..kimsenin beğenmediği adamı ben ne yapayım yani ?
Kızıda kıskanmıyorsam rakip görmüyorsam kendime bunu dert edip kendimi yemezdim ..hele ki somut bir kanıtım yoksa aklıma gelmez ..size bir tavsiye biraz rahat olun şu hayatta..o kız eşime aşık bu kız eşime aşık derken piskolojini bozarsın ..

platonik oluşunu elbet ispat edemem, hislerim dışında elimde birşey yok, ama eşim sıradan bile davranıyor olsa etrafında ondan hoşlanan biri oldugunu düşünmek canımı sıkıyor hepsi bu...
Çözüm ne eşinin çevresinde olan bütün dişileri yok etmek mi ?? İşinden ettirmek mi ??yani ne istiyorsun ??eşine güvenmiyorsun sorun burda ..kız eşinin aklını çeler diye düşünüyorsun ..canım kız çekici değilmiş dediğine göre o Zaman rahat ol sinirini bozma bence ..kız dolu ortalık ..herkese takarsan işin iş

İyi de kızı acayip masum da yapmayalım hemen tam olarak durumu bilmese de. Kız hoşlanıyorsa ama asla kimseye söylemeyip iş dışında hiç bir iletişimi olmuyorsa, eşin anlamasın diye elinden geleni yapiyorsa suçlayamayız. Eşimden hoşlandığını zaten başkaları söylemiş sana. Eğer kız onlara kendisi söylediyse ve eşin mesaj atmadan o atıyorsa işte o zaman sorun var. Çünkü beklentisi olmayan biri bunları yapmaz. Elle tutulur bir şey yoksa biraz bekle takip et bakalım.

yalnız neden herkes kız açılmış diye düşünmüş ki..

bana da eşi kıza karşı adım atıyomuş givi geldi asla günah almak istemiyorum ama.

kız dememiş evinize gelmedim diye, eşiniz sitem etmiş. üstelik kız bu söylenince bi kızarıp bozarmış.
ayrıca sitemli söyleniş "teklif olduğunu ama reddedildiğini" gösteriyor sanki:/

yani bize gel dersin gelmez, tabiii bize gelmediğin içiiinnn diye çarparsın lafı.

ben kız değil de eşiniz kabahatli diye düşündüm, yine de siz iyi gözlemleyin.

Dikkatinizi çekiyorum arkadaşlar! Konu sahibi varsayımlar üzerine bizlerden fikir istemiş, elinde bir delil ve kanıt yok. Belkide kız sadece saygı ve iş çerçevesinde panikliyordur sorumluluklarından dolayı.İç yüzünden emin olmadan tanimadiginiz birinin günahını almayın. Bu şekilde konu sahibi de sağlıklı düşünemez.
Edit:Naif ve kötümser olmayan birine benziyorsunuz. Size tavsiyem biraz uzaktan gözlemleyin çünkü eger yanılıyorsanız ve söylentiler boş çıkarsa kendinizi çok kötü hissedeceginiz belli.
ekmek derdi bence kız ses çıkaramıyor kendi de işten çıkamıyo, adamın hissi var gibi geldi ya:/ kız hanımefendi diyo çünjü konu sahibi.

konu sahibi şu durumda bile kızı nasıl güzel anlatıyo(kendisi dde kız da çok hanımefendi insanlar izlenimi oluştu bende)

ben erkekte buluyorum kabahati.

Back
X