Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

zararı sadece kadınsal bi psikolojik rahatsızlık benim adıma...ama inanın başkası olsa çok daha büyürdü bu olay, ben zaten yanlış bir harakette bulunmamak adına kendımi bile uyarıyrum bu konuda..
Esiniz sanirim idari pozisyondaymis uygun bi sekilde daha az birbirilerini gorup muhattap olacaklari bir birime gecirekez mi

Baskasinin daha buyutecsgi konusunda size hak veriyorum bu konuda sagduyulu mantikli yaklasmissiniz ama rahatsizlik verecsk davranislari yoksa cok kafaya takmayin yasi kucukse esinizi abi gibide goruyor olabilir

Ne kadar cok dusunurseniz icinizde dahada buyuyecsk daha cok rahatsiz olacaksiniz stajer falan olsa bi sekilde gitme durumu olacakti sonucta calisan esiniz gerekli mesafeyi koyarsa sıkinti edilecsk bir durum kalmaz kendiside sogur belki esinizden

bu mesafe ve uzaklıkta ki hali bile bakışları, heyecanı falan, canımı sıkmıy değil, ama dediğiniz gibi takılmamaya calısıyorum, abi gibi gördüğünü sanmıyorum, bende bir bayanım ve arada ki farkı anlıyorum, çok teşekkür ederm size de..

Esiniz sanirim idari pozisyondaymis uygun bi sekilde daha az birbirilerini gorup muhattap olacaklari bir birime gecirekez mi

Baskasinin daha buyutecsgi konusunda size hak veriyorum bu konuda sagduyulu mantikli yaklasmissiniz ama rahatsizlik verecsk davranislari yoksa cok kafaya takmayin yasi kucukse esinizi abi gibide goruyor olabilir

Ne kadar cok dusunurseniz icinizde dahada buyuyecsk daha cok rahatsiz olacaksiniz stajer falan olsa bi sekilde gitme durumu olacakti sonucta calisan esiniz gerekli mesafeyi koyarsa sıkinti edilecsk bir durum kalmaz kendiside sogur belki esinizden

hayatında kimse yokmuş, hatta görücü usulu falan birileri oldugunda görmek bile istemiyormuş, bu arada dün şirketimizin iftar yemegine davetliydik, bu kız ayrı masadaydı, biz geldik oturduk masamıza falan, 10 dk sonra kız bizim masadan biriyle yer değştirip eşimin yanına oturdu, bi kere içim bulandı ya, malesef her haraketine takar oldum şimdi...
umarım dediğiniz gibidir, ben bazı seylerı hissedebiliyorum, küçük olmasına veriyorum, yerini bilirse sıkıntı yaşamayız..
:oha: sen şimdi bu masa değiştirmesini bile çok masumca mı buldun..??
Bu cesareti bu kız nerden buluyor?
Eşin ne yaptı peki bu kız yanına oturunca?
Ay yemin ederim şuan ben sinir oldum ya... :kızgın:

yer değiştiği an benim modum düştü, eşimde farkettti zaten, tüm yemek boyunca benle ilgilendi, ama evet gıcık oldum, yanına gelmesine...

:oha: sen şimdi bu masa değiştirmesini bile çok masumca mı buldun..??
Bu cesareti bu kız nerden buluyor?
Eşin ne yaptı peki bu kız yanına oturunca?
Ay yemin ederim şuan ben sinir oldum ya... :kızgın:

Söyle bir daha asla silmesin. Üstelik eşşeğide karpuzuda güzel bir haşlayın siz. Olucağı varsa. Eşinizin içinde varsa sizin sormanızla ve boğmanızla olmaz. Olur yani. Ben olsam kocamı uyarırım bir daha sildiğinde sorun olucağını açıkça belirtirdim. Üstelik aynı şeyi benim yapmam hoşuna gidermiydi diye bir soru yöneltirdim. ;)

evet, biz de zamanın da küçük olduk, evli birine olan tavrım hala ve hala çok seviyeli ve belirgindir, şakalaşma seviyemi bile ayarlarım, burdan 8 yıldır beraber calıştıgım ofis arkadasım arada eşim sehırdısındayken beni eve bırakır ve ben asla adamın yanına oturmam, hep arkaya gecer otururum, sonuçta eşi görse neden kadın huzursuz olsun ki diye düşünürüm...
herkesten de aynı inceliği bekliyorum ama yok malaesef...

o kızı gebertirim ben senin yerinde olsam, halt etsin sen kimsinde benim eşimin yanına yer değiştirip oturuyosun karaktersiz, adam evli barklı yanında eşi var, bak sinirlendim valla bence o kıza haddini bildir, bizde küçük olduk

aynını yaptım merak etmeyin o konu tamam zaten ;)

Söyle bir daha asla silmesin. Üstelik eşşeğide karpuzuda güzel bir haşlayın siz. Olucağı varsa. Eşinizin içinde varsa sizin sormanızla ve boğmanızla olmaz. Olur yani. Ben olsam kocamı uyarırım bir daha sildiğinde sorun olucağını açıkça belirtirdim. Üstelik aynı şeyi benim yapmam hoşuna gidermiydi diye bir soru yöneltirdim. :KK66:

ya ben kendime yakışmayan bişey yapmamak için resmen çırpınıyorum, her anlamda oldugum konumu, yerimi, eşimin huzursuzluğuma olan ilgisini görüyorum, basit ama can sıkıcı işte...

Kızın pişkinliğine bak ya ben bile delirdim burda..
Keşke sende eşinle yer değiştirseydin bi mort olsaydı..

ya ben kendime yakışmayan bişey yapmamak için resmen çırpınıyorum, her anlamda oldugum konumu, yerimi, eşimin huzursuzluğuma olan ilgisini görüyorum, basit ama can sıkıcı işte...
Baksana eşin yüz vermediği halde böyle bi kız. ama sen onun masumca bi hoşlantı olduğunu düşünüyorsun.
Senin farketmediğini düşünüyor o yüzden bu kadar rahat.. sen gayet sakin bi şekilde göz dağı ver bakalım ne yapacak..

Eşinizle bu konuyla ilgili kesinlikle konuşmayın.Konustukca ilgisini kızın yönüne çekersiniz .Önemsemiyor gibi davranın.Ama kızın bu kadar rahat davranmasını izin vermeyin.Nerde duracağını bilmeli.

eşini uyarmışsın
kız sana nasıl bakıyor diye

tabi mesajları silecek

eşinin davranışlarını kontrol et ama abartma bence
herkes evinize geldi diye laf arasında onu çağırması normal
bundan olay çıkmaz

siz kadınların dolduruşuyla hareket etmek yerine
yani sürekli kavga çıkartmak yerine
eşinizi takibe alıp ensesinde olduğunuzu hissettirmeniz yeterli ki bunu da yapmışsınız

Oho yer değiştirmeler falan. Biz de çalıştık müdürümüz de oldu, bize abilik yapan da , çok sevdiğim insanlar da oldu. Hayatta yer değiştirip yanına oturmam müdürümün. Azıtmaya başlayacak bu kız şimdiden sinirlerini ona göre ayarla.

Back
X