- 25 Şubat 2015
- 1.812
- 2.351
- 333
- Konu Sahibi CoffeCoffe
bu kızla zaten çok mesafeliydim, ama artık onun daaa daha ilerisine geçtim, işle ilgili benimle de payalşımları olan bir birimdeler, b enden o kadar çekiniyor ki, size kelmilerle anlatamam bunu, dediğiniz gibi eşime özel davranması beni geriyor, fis olarak bişey yapılsa ve bunu o organize etse gene bastacı ama değil, örneğin doğumgununde eşime aldıgı hediye, markasını söylemeyeyim ama en pahalısından masa üstü kartlık, kalem ve defter, ve her birinde eşimin adı yazılmış, yani siparişle özel yaptırılmış, anlıyormusunuz, bende hediyeyi görünce ..hnm ne gerekj var buna bi kupa laıverseydiniz dedim, bu çok pahalıdır size zahmet olmuş dedim, yooo aslaa dedi, begensin yeter falan dedi.....
aman yaaa, evet daha da seert durmam gerekiyor çok haklısınız...
aman yaaa, evet daha da seert durmam gerekiyor çok haklısınız...
Ben de eşinizin bu kızla ilgili bir yanlış yapacağını asla düşünmüyorum. Bu konuda içiniz rahat olsun. Ancak, bence yine de sizin kıza karşı tavırlarınızın biraz da olsa değişmesi gerekiyor.
Kenara çekip konuşun demiyorum ama bence eskisi kadar güleryüzlü ve samimi davranmayın. Yavaş yavaş bir mesafe koyun. Dışarıdan bakınca bariz bir şey görünmesin, kimse "X Y'ye kötü davranıyor" diyemesin, veya o size gelip "bir şey mi oldu" diye sorabilecek kadar bariz olmasın ama onun hissedeceği ve ne oldu acaba diye rahatsız olacağı kadar olsun.
Neden? Çünkü haketti. Elinin ayağının birbirine dolanmasını, yüzünün kızarmasını, sesinin titremesini engelleyemez. Ama başkasıyla konuşup rica edip yer değiştirip eşinizin yanına oturmak zorunda değil. Zaten bütün gün yan yana masalarda çalışıyorlar, birkaç saat de yan yana oturmasalar olur. Ayrıca, taa bir ay önceden kocanızın doğum günü için ne yapacağınızı sorması ne hadsizce. Ona ne? Eşinizin özel kalemi veya sekreteri değilse bu konuda konuşamaz. Sekreteri bile olsa sizin ne planladığınızı soramaz. Bu ne samimiyet? Bir hafta kala "pasta alıp şunu şunu yapmayı planladık. Ne dersiniz?" vs deyip departman adına ne yapmayı düşündüklerini anlatabilir. Size ne yapmayı planlıyorsunuz diye soramaz.
E siz bu kıza bu davranışlarından dolayı sinir oluyorsanız, bu durum tavırlarınıza biraz olsun yansımalı. Eşinizden uzak dursun diye değil, uzak durmasa da bir şey olmaz zaten. Tüm ilişkilerde geçerli olduğu gibi, sizi sinir ettiği için artık eskisi gibi sıcak davranmanızı hak etmiyor.