merhaba arkadaşlar, bu konu üzerinden aylar geçmiş konuyu henüz kapatabildik eşimle, şöyle ki;
uzun süredir bu kızı izliyordum ben ve platonık olduguna dair herşey kafam da daha da netleşmeye başladı, ama eşim konduramıyor, o hala çocuk falan modunda konusup duruyordu, bir akşam eşimin tlf'nunu alıp instagramdan kızı listeden attım, tabı kız bunu eşim yaptı sanıyor, neyse ertesı gun kızın paylaşımlarını izledim, artık hiçbirşeyınım falan filaannn ( veya ben bu psikolojide oldugumdan böyle yorumladım ) ofısten baska bır kıza gıdıp ... bey senın listende var mı dıye sormuş bunu da öğrendim...
neysee, bi kaç akşam önce de eşimin tlfnunu aldım ( ya utanarak paranoyaklıpa bağladığımın farkındayım ) maillerine göz attım, daha doğrusu bu kızdan gelenlere, ve bir mail buldum aynı güne ait, eşimin cvp vermediği bir mail bu, maide şöyle diyor ;
'' benı bu kadar dışlamanız gerektıren ne yaptım, arama, sorma, konusmak ıstemıyorum, musaıtt degılım, anlamıyormusun, istemıyorum, bu kadar mı kıymetsızdım sızın nazarınızda, darmadagın oldum, anladım kı burda artık sıze işle ilgili mecbur kalmadıkca cumle bıle kurmayacagım, ama cevabınızı sakın yazmayın yuzume soyleyın lutfen!!! ''
okudum ve eşime uzattım, bu ne dedım, oda saçmalıyor dedı, nasıl anlat ben de bıleyım dedim, haklı çıktın askım dedı, bu kız normal degıl dedı, senın abarttıgını düşündüğüm için senden utandım dedı, yarın sabah ılk iş onunla konusacagım lütfen sen sakın canını sıkma dedı.....
ertesı sabah kızla konusmus devamında kız bana yazdı ; ... hanım müsaitsenız konusabılır mıyız dedı, ben de senınle konusmak ıstemıyorum bı derdın varsa buradn yaz dedım, yanlış anlasılma olmus falan dedı, ben de dedım kı pardonnnn
benım esım senın hayatının neresınde kı darmadagın oldun sen dedım ??!!! zırvaladı, sacmaladı, inanmadım, artık çok net bazı şeyleer oturdu zaten, dedım kı davranıslarına dıkkat et, o benım kocam degıl sevgılım, bunu aklından sakın cıkarma ve ben artık senı ızlıyorum dedım..... konusmayı bıtırdım...
artık gelmıyor gıtmıyormus, asla ofıse bıle gelmiyormus falann.....