- 25 Şubat 2015
- 1.812
- 2.351
- 333
- Konu Sahibi CoffeCoffe
muhakkak haklısınız, bunu ilk başlarda ben de yaşadım, zaten böyle bir olayı 15 yıllık evliliğimizde ilk defa yasadık, devamında kendı gözleriyle görüp bana hak vermesi için sadece bekledim, hatta o kırıldıgım dönemlerde ciddi tartışmalarımız oldu, ona güvenmemekle suçladı beni, ama olay başka işte, bekledım ve bunun kadınsal bir kıskançlıktan ibaret olmadıgını görsün istedim, acaip mahçup oldu, zaten ertesı gun kızı arayıp benı iş için bile arama, bu konuda yardım alacagın bı çok kişi var onlara sor, eşim senin anlamsız tavrından dolayı çok gerildi ve bunu yaşatmamam ben ona demiş, zaten kız anında bana yazdı bu kısmını anlatmıştım, bu kötü bir tecrube oldu, sanıyorum ki eşim artık benım hıslerıme guvenecektır...
Lütfen yanlış anlamayın, siz eşinizi daha iyi tanırsınız elbette. Kendisine saygısı olan, güçlü bir kadın olduğunuz da açık.
Ama ben böyle bir durumda eşime çok alınırdım. Bir yabancının iyi niyetli olduğuna inanıp, benim kötü düşündüğümü iddia etseydi kolay affedemezdim. Eşim benden esirgediği güveni, bir yabancıya duyamaz. Başkalarına karşı iyiniyetli ve saf yaklaşırken, benim niyetimi sorgulayamaz. Bu tavrı ile süreci zorlaştırıp uzatması, onu benim gözümde hatalı kılmaya yeterdi.