Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

olayın devamı bu hafta meydana geldıgı ıcın sonradan yazdım, eşime attıgı bir maili okudum ve olay koptu ordan sonra...

konu sahibinin ilk yazısında kızın attığı mesaja dair birsey goremedım
sadece beni de alır mısınız araba ile demiş.

başka mesajlarda varsa bu detay okuyayım

konu sahibinin ilk yazısında kızın attığı mesaja dair birsey goremedım
sadece beni de alır mısınız araba ile demiş.

başka mesajlarda varsa bu detay okuyayım
Bi kaç sayfa önce anlatmış son olayları... adamın kendisine arama sorma müsait değilim dediği şeyleri artık duymaktan bıktığını anlatıyor...

vallaa hiç bana göre değil ama beni buna mecbur bıraktı bu kız, işyeri adabı ahlakı falan bişey yok kızda malesef, teşekkür ederim size de :)

Hmm anladım.. çok dürüst bir insanmış eşiniz... zaten eşinizde de o kıza karşı bişeyler olsaydı hissederdiniz... ama kadının her zaman etrafında olarak huzursuz edin... hakediyor çünkü...

Ben kızda reddedilme duygusu değil hayal kırıklığı gördüm.

Eşiniz genç bir kadın tarafından beğenilmenin sarhoslugu ile kıza yanlış davranmis bence...

Kızla bir şey yasamayacak bile olsa kızın ilgisini beslemis başta.

Bu da Eşinizin kadınlarin ilgisine zaafi olduğunu gösteriyor.

ben bunu bu olayı sessizce izlerken çok düşündüm, bunu destekleyecek bir tavrına şahit olmadım ve çok şükür ki onun beraber calıştıgı arkadaslarım da hepsi ayrı ayrı bana aynı şeyi söylediler, hatta kadınlara zaaf konusunda şu kadarını söyleyeyim yolda cok hos bir kadın gördüğümüzde ben ne kadar güzel maşallah dediğimde eşim o kadar sıradan bi şekilde bakıp başını çevirir ki, bu da hep bildiğim bir durum, eşim şuan verdiği tepki ve yaklaşımlarıyla kendını tamamen akladı benim nazarımda, ama kız hala uğraıp ( iş için ) duruyor onun yanına, ama eşimin bu mailden sonra ona üstüste şimdi müsait değilim, lüttfen sonra gelir misiniz dediği haberini de ayrıca aldım...

yorumunuza cok tesekkur ederım...

Ben kızda reddedilme duygusu değil hayal kırıklığı gördüm.

Eşiniz genç bir kadın tarafından beğenilmenin sarhoslugu ile kıza yanlış davranmis bence...

Kızla bir şey yasamayacak bile olsa kızın ilgisini beslemis başta.

Bu da Eşinizin kadınlarin ilgisine zaafi olduğunu gösteriyor.

Konusmalari silmesi yanlis eger kizin ona ilgisi varsa bunu biliyorsa eve gelmedin falan filan hic hos olmamis

Güncelleme 42. Sayfada
Güzellikle çözülmesine çok sevindim sorunun.
Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah

merhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..

eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....

bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...

kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!

kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......
Eşin müdürse kızın birimini değiştirsin
Sürekli eşinin yanına uğra. Sürekli derken görün arada bir.
Eşine kızla ilgili konuşma daha cok dikkatini çekmesin
Ancak mümkünse eşine de söyleyerek kızı cepten engellet
Yani bence eşlerin birbiri üzerinde bu kadar hakkı var ve olmalı by benim görüşüm
Ha iş sebebiyle engelleyemiyorsa o zaman cep hepacık olacak silmeyecek hatta arada sen cevap yaz eşim burda değil cep evde kalmış vs diye
Böyleleri vardır hanım hanımcık ayağına yere bakan yürek yakan. O kadar hanım olsa herkesten gizleyebilirdi duygularını
Ayrıca yası küçük diye eşiniz abisiyle onun moduna girmesin. Abi kardes değiller
Ayyy çok sinir oldum yaaass

zaten o kadar iyi niyetle düşündüğüm için kendimi aptal gibi hissettim, hanım hanımcık dedım konunun başından beri sizlere, fakat bu benle yazısma sonrasında kız benı nerde gorse kahkaha atarak yanımdan gecıyor, ben olsam yerın dıbıne gırerdım, o işyerinde duramazdım, inanamadım, yani cidden 6 yıldır tanıdıgm kişi o değilmiş, sormayın ben de acaip gerildim kaç ay boyunca, hala o ofiste gördüğümde bıle tüylerim diken diken oluyor....

Eşin müdürse kızın birimini değiştirsin
Sürekli eşinin yanına uğra. Sürekli derken görün arada bir.
Eşine kızla ilgili konuşma daha cok dikkatini çekmesin
Ancak mümkünse eşine de söyleyerek kızı cepten engellet
Yani bence eşlerin birbiri üzerinde bu kadar hakkı var ve olmalı by benim görüşüm
Ha iş sebebiyle engelleyemiyorsa o zaman cep hepacık olacak silmeyecek hatta arada sen cevap yaz eşim burda değil cep evde kalmış vs diye
Böyleleri vardır hanım hanımcık ayağına yere bakan yürek yakan. O kadar hanım olsa herkesten gizleyebilirdi duygularını
Ayrıca yası küçük diye eşiniz abisiyle onun moduna girmesin. Abi kardes değiller
Ayyy çok sinir oldum yaaass

Back
X