Esime güvenmiyorum :(

Evet belki de haklısınız. Ama insan işin içinde olunca sizin kadar cesur olamıyor. Ben ona son bir şans daha verdim. Hepsi bu... Evlilikte bitti diyip bitirmek inanın çok zor. Evet bana karşı çok büyük hatalar yaptı. Zaten beni bu hatalar ondan çok ama çok uzaklaştırdı. Fakat yine de bir şans vermeyi uygun gördüm :( Umarım beni yanıltmaz :(

Merhaba arkadaslar. Gecmis konularımı okuyanlar bilir daha cok yeni evliyim ama cok sıkıntılar çektim. Esım 3 ayda 3 kez sudan bahaneler ve ailesinin doldurusuyla 3 kez beni evden kovdu.en sonunda ben boşanmaya kararliyken beni ikna etti ozur diledi ve evime dondüm:KK43: ama ne o benim ailemle görüşüyor su an ne de ben onun ailesiyle:KK43: Tabi bu durum beni cok üzüyor:KK43: cunku ben annemin tek kiziyim:KK43: annem benim evime gelmiyor:KK43: ona bu üzüntümü aktardığımda bir süre ailelerden izole olalım diyor. Ama ben ona hic güvenmiyorum:KK43: ve yanına gitmek bana dokunmasını istemiyorum:KK43: oyle kirginimki ona:KK43: fakat o hic bir sey olmamış gibi davranmamı istiyor. Benim bu olaylardan dolayı psikolojim cok bozuldu:KK43: bana cok iyi davranmaya çalışıyor ama aklıma eski yaptıkları gelince suratım düşüyor. Bu sefer bana neden suratın düştü, neden ağladın diye bana sinirleniyor. Ve ben su an yine ağlıyorum:'( baskalarına anlatsam ufak sorunlarınız var diyor ama ben cok yoruldum. Artık her lafı bana batıyor:KK43: Ne yapicam bilmiyorum:KK43:
Sanki hersey unutuluyor unutalim dendiğinde! unutulmuyor işte sen bi çaba goster önce bi uğraş ver yok bacim değişmez

Aaa boşuna mi yorum yaptim konu eskiymis. o_OAma nasıl bilmişim değişmiyor işte boşanmış

Back
X