eşime güvensizlik

papatya20

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
128
18
298
İstanbul
Severek evlendik 7 sene olucak eşim sosyal medyadan tanımadığı yabancı kadınların fotolarını beğeniyo onları takip ediyor özellikle bikinili incecik kızlar.ben bunun için çok kavga ettim ordan bunları beğenerek herkese rezil ediyo insani aileler akrabalar herkese açık bi ortam sonuçta. güvenimide çok sarsıyo bu konuda bilmiyorum da bir erkek neden bakar bakmasını geçtim takip beğenme nedir bunlar ya çoluklu çocuklu adama yakışıyomu ben napayım bu konuda çok rahatsızım

O nasil bir terbiyesizlik evde gul gibi karisi varken elalemin bisey diycemde banlanirim simdi niye bakiyo size karsi nasil davranis cinsel yonden

ayy cnm senı cok iyi anlıyorum. allah sana cok ama cok sabır versın.. acık dılle konus yıne. ben asla kabul edemezdım bu tarz seylerı.. bekarım suan ve hayatıma gırecek erkeklerı sosyal medyada tanımadıgı kadınları begenıp ızlıyorsa hemen elıyorum. gecen gun bıryle bırbırımızı tanıma surecındeyken tanımadıgı kızları ızledıgı ıcın uyarmıstım ben rahatsız oluyorum tanıma surecındeyken bırbırımızın sozlerıne saygılı olursak daha iyi atlatırız dıye soyledım ve kac kere uyardım banamısın demedı ınadına yaptı bende bırbırımıze uygun olmadıgımızı soyleyıp tekmeyı koydum. sımdı gııtsın baska kızların basını yaksın bakalım .. erkekler boyle gozlerı ac elındekının degerını bıılmez hep bana bana derler. sogudum hepsınden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…