merhabalar..Acaba ben mi hatalıyım?çoğunluğun yorumunu merak ediyorum katılırsanız sohbete sevinirim gerçekten...Mümkün olduğunca objektif yazıcam emin olabilirsiniz...Eşim 9 kardeş,sefalet içinde yaşayan ailenin en küçüğü..erkeklerin 1 i hariç hepsi okumuş..herkesin maddi duurumu kendini geçirebilecek düzeyde..örneğin ev ve arabaları var..Köyde yaşayan kızkardeşleri neredeyse süt fabrikası kuracak..Ailenin en küçüğü ya hani abileri zamanında ara ara harçlık göndermiş biziki ünv de okurken...ama bizimki genelde burslarla yardımseverler sayesinde bugüne gelmiş,kendisi itiraf etti bunu zamanında...Herneyse...biz evleneli 4 yıl oldu..Evliliğimizin ikinci günü köyüne gittik tuvalete gidiyorum dedim eltimle eşime..odadan çıkmamla eltimin fısır fısır eşimden 2 milyar istemesi bir oldu..eşim ilk başta bende ev kurdum dese de ısrarlar devam etti eşim ikna oldu...evliliğimizin 3. ayı diğer eltim 40 yaşında teline mesaj attı..(bana ütü masası alacaktınya bimde gördüm 35 lira parasını gönder.) ben yine şokkk..ha bu arada ütü masası isteyen eltimin kocasına eşim ,biz nişanlıyken 30 milyar verdi adam gitti sıfır araba aldı,şuan oldu hala borcunu ödemediğ gibi üstüne 20 milyar daha istedi geçenlerde ev alacakmış(evi olmasına rağmen) ..ablası tarla davası açacakmış 500tl istedi verdi..köyden uzaktan akrabasına 1 buçuk milar verdi...dava açcak olan ablasının kredi kartı borcunu ödedi 1 milyar...ve başka abisi ev almak için 3 yıl önce 3 milyar istemişti bugün ödeyecekti ödeyemeyecekmiş çünkü karısı ısrarla araba istediği için adam borca girmiş yine araba aldı..o parada gittii.....VE BU PARALARIN HİÇ BİRİ 4 YILDIR ÖDENMEDİ..eşimle sakince knuştuğumda abilerinin kendisine harçlık gönderdiği için minnet duyduğunu söylüyor..peki ablaların ?dediğimde onlar da öder inşallah diyor:)))kavga ederek konuştuğumda onlar benim ailem veren el alan elden üstündür diyor sadakam olsun diyor:))Eşim okadar iyi biriki bana göre,hiç kavgamız yok bunun dışında..Ne yapacağımı şaştım!!!2 sene önce ben lazere gidicem dediğimde (çocuklrımızın geleceğini düşün çok para istiyorsun )demişti..ben de bu paraları başına kakınca lazere gitmeme,tüm isteklerimi yerine getirmeye hazır..Benim ondan birşey istediğim yk,insanlar bizi keriz yerine koyuyor,ben yiyemiyorum sen ye diyoruz sizce de öyle değil mi allah aşkına bir akıl verin