Eşime haksızlık mı yapıyorum sizce?

Eşimle yeni evliyiz tam bir ay bile olmadı görücü usulü evlendik bu sebepten geçmişini bilmiyordum oda anlatmak istemedi...Evimizde bir Kur'anı Kerime rastladım getirdiklerinden biriydi ve bunu sen almazsın kim aldı diye sordum(eşim dindar biridir renginden dolayı tahmin ettim)biraz geveledi ve söyledi üç sene öncesinde birkaç ay görüştüğü birinin hediyesi olduğunu.Onu hayrına bir hafıza bile verebilirdi değil mi?içimde birşey yok dedi yemin etti kimsenin herhangi en ufak birşeyi varsa ölümü gör hakkımı helal etmiyorum dedim iki günlüğüne 15-16 saat uzaklıkta biryere gideceğim Kuran'ı Kerimi orada bir camiye bırakmayı düşünüyorum sizce haksız mıyım?
Bence gereksiz kiskanclik yinede sen bilirsin istemiyorsan ver kuran kursuna sevaba girersiniz hic yoktan :-)

Çok takma bence kafana. Seni rahatsiz edecekse esine güzelce söyle annenlere falan koyalım. Yenisini alırız diye.uzme kendini bunlar için
annesinde olsada bana dert olabildiğince uzak olması benim istediğim o karşı çıkmadı sen bilirsin dedi

Eğer Müslüman biriyseniz Kuranı kerime " eski sevgili hediyesi " gözüyle bakmanız çok tuhaf.
Kiskancliginda bir dozaji olmalı.

Kuranı kerim hediyem olsa eski sevgiliden , aklımın ucundan geçmez birine vermek.
Esinizde o niyetle vermemiştir.

Üstelik " erisemeyecegi kadar uzağa götüreceğim " demek kıskançlıktan son nokta .
Evet haksızlık yapıyorsunuz.

Aman Allah'm bizim evde de açik renkte bir kuran var ve esimin bekarligindan kalma.:KK57: Yoksaa ??? Hemen bu meseleyi irdelemeliyim.o_OMasallah diyorum kuranin renginden yola cikarak esinizin gecmisini ogrenmissiniz CIA ajani gibi kadinsiniz :mapus:tebrik ederim.
hahaha:))

Back
X