Eşime haksızlık mı yapıyorum sizce?

Tabikide sadece hediye diye düsunup onu evden cikarin eşinizede siz başka bir kurani kerim hediye edin.Bu kadar basit bi mevzu degil bemce bikaç aylık ilişkide k kime bu kadar degerli bisey alir? Hadi aldi diyelim eşiniz ona ne hediye almış ki eski sevgilisine,sevgiliside ona bu hediyeyi almış? Evde sürekli onu görüp gećmiş aklıne geleceğine elinden çıkar.Ben olsam bende kaldıramam burnundan da getiririm net!

ama adam için de zor ki atamaz onu ve bir erkek uğraşıp camiye felan bırakmaz ama nedir bu kadınlardaki kıskançlık nereye böyle, bunu sen almazsın kim aldı felan diye sormak yani şeytanın aklına gelir dogrusu bir kuran için
Atılmaz zaten ama eve getirmek zorunda değildi bıraksaydı babasının evinde. Aynı şeyi kadın yapsa adamın tepkisi ne olurdu? Daha öncede yazdım olaya Kuran-ı Kerim olarak bakmıyorum hediye olarak bakıyorum sadece.
Özgüveni olmayan insanlar daha çok kıskanıyor maalesef, bende çok kıskanırdım bir rahatsızlığım var çirkin olduğumu düşünürdüm bu sebepten ama aştım bunu çok şükür.

benim de dini inançlarım çok fazla , senin yorumlarını da severim ama bu konu sana da saçma gelmedi mi??
resmen Kuran-ı Kerimden kurtulmaya çalışıyor tövbe tövbe. hepsini geçtim, 15 saat uzağa götürmek resmen takıntının sn noktası. söyle eşine bir arkadaşına hediye etsin ya da sen ver birine. çok ciddi takıntı sendromu yani.
o uzaklığa gitmesi gerektiği için yanında götürmeyecek mi sırf götürmek için gitmiyor ya .

Ya cidden eşin , bunu kim aldı dediğinde ; bizim Hulusi deseydi :)

Adam söylemiş işte , saklayacak bişey bi his yok demek ki .

Ben henüz nişanlıyken kitaplık dizaynında yeni evimizin , eşimin tarzı olmayan bir kitap serisi vardı . Bunlar hediye galiba , senin tarzın değil bu tür dedim . Evet dedi , atabilirsin .

Hmmmm dedim.

Hı hı dedi.

Mesajı aldım.

Atmadım da . Kitap atılır mı ? Bi de güzel okudum seriyi . Rahmetli ex in kemikleri sızladı mı bilemem :süslü:

Offf çok saçma
Benim de bilgisayarımı eski nişanlım hediye etmişti
Evliyim hala kullanıyorum
Ben de ona pahalı şeyler aldım diye ayrılırken geri istemedi ben de istemedim birşey
Yani nesnelere bu kadar anlam yüklemek neden anlamam
Cansız nesne alınmış dursun ne var hası iç çamaşırı alır,resimlerinden cd yapar,sevdiği aşk kitabını verir anlarım
Kuran vermiş yanı besini kuskanıyorsunuz

Yemin etmiş işte.
Şu muhafazakarları da anlamak mümkün değil bazen.
Kurcalama işte.
Evlenmişsin adamla.

"Şu muhafazakarlar.. " ??
Ben de bunu anlayamadım?
Bu nasıl bir tutum, nasıl bi serzeniş?
Ne kadar kalitesiz bir diliniz var!!

Belki başkalarının da kolayına geldiği için öyle yazıyorlardır. Benim de takıntım vardır imla konusunda, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum fakat asla insanlara ukalalık yapmam ulu orta. Yapana da bir şey demem genelde ama göze batacak hataları kendisi yapıp başkasını yerme hakkını kendinde görenlere hiç dayanamam. Bence arkadaşa ayıp ettiniz. İyi günler.
Arkadas da cok kibar sayilmaz bana ozelden tehditler savurmus.cevap vermedim bile.sen de karisma hakkini kendinde gormeyebilirdin .gordun.sikti artik uzatmayin bence. Siz az mi bilmissiniz.uzatmaya gerek yok

Back
X