eşime haksızlık yapıyorum..

afra tafra

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
1.077
1.361
merhaba.. ben eşime karşı tahammülsüz davrandığımı düşünüyorum. küçük şeyleri büyütüp işi hakaret boyutuna getiriyorum. hemen sinirleniyorum. ama eşim olgun ve sabırlı bir insan. genelde duymamış gibi yapıyor,önemsemiyor ama bazen onun da karşılık verdiği oluyor.
ben bu durumu aşmak istiyorum ama sinirlerimi kontrol edemiyorum. zamanla olgunlaşır mıyım yoksa benim mi bir şeyler yapmam lazım? kendimi düzeltmek, sinirlerime hakim olmak için ne yapmalıyım? bu konuyla alakalı kitap araştırdım ama işe yarar mi yaramaz mı bilemiyorum. bunların para tuzağı olduğunu yazanlar var. bu konu hakkında sizin okuyup faydasını gördüğünüz kitaplar var mı?

Bence eşin seni sallamiyor oyuzden cogu zaman cevap vermiyor olabilir ama isine geldigi gibi davraniyor
Bi onceki konunda esinin gorumcene 800 lira havale yaptigini ,sana sormadan,sen istemedigin halde ,kafasina göre yani ..
ozaman gayet sessiz kaldigini hatirliyorum 800 tlnin ustune su ictin :KK70: daha ne haksizligi ?

Değişmek istemen de bir adım, zamanla düzelir bence. Bende senin gibiydim, agresif ve abartılı tepkiler veriyordum, küçük bir tartışma oluyordu kocaman bir olay, artık asıl konuyu değil benim sözlerimi falan tartışıyorduk. Artık daha sessiz kalıyorum, eşim ters birşey diyorsa susuyorum, ya da ona normal davraniyorum, bir süre sonra geliyor öpüyor mesela, agresiflesmedigim için.

Tabi ki her şeyi yutacak susacak değilsin ama tartışmaya, huzursuzluga degmeyecek ufak bir sorunsa susmayi dene derim ben

Duygularinizi kontrol etmekte sorun yasiyor musunuz. Diger sosyal iliskilerinizde de var mi bu agresiflik, cabuk sinirlenme? Birde icinizde süre gelen anlam veremediginiz bir bosluk mevcut mu

Bence eşin seni sallamiyor oyuzden cogu zaman cevap vermiyor olabilir ama isine geldigi gibi davraniyor
Bi onceki konunda gorumcene 800 lira havale yaptiginda ,sana sormadan,sen istemedigin halde ozaman gayet sessiz kaldigini hatirliyorum 800 tlnin ustune su ictin :KK70: daha ne
benim ailem800 tlden değerli. böyle birşey yaptı diye kendimi salayım mı? adama savaş mı ilan edeyim?
hem biz o konuyu konuştuk. son olay onun da zoruna gitmiş. bundan sonra öyle her istediklerini almam dedi. ilk tel istediğinde telin var demiştim. tel ortadan kalkınca mecbur sözümü tutmak zorunda kaldım dedi. hem konumuz bu değil..

aynı şeyi bende sevgilime yapıyorum bu seni çok sevip kaybetmek istemediğini gösterir

Sinirlendiğinde odayı değiştir. Bir süre sonra sanki bir şey olmamış gibi oluyor(denendi, deneniyor)

Bir de melisa çayı çok iyi geliyor. Ben pelte gibi oluyordum.:KK70:

benim ailem800 tlden değerli. böyle birşey yaptı diye kendimi salayım mı? adama savaş mı ilan edeyim?
hem biz o konuyu konuştuk. son olay onun da zoruna gitmiş. bundan sonra öyle her istediklerini almam dedi. ilk tel istediğinde telin var demiştim. tel ortadan kalkınca mecbur sözümü tutmak zorunda kaldım dedi. hem konumuz bu değil..

En kucuk seyi buyutuyorum diyen sensin eger cidden en kucuk seyi buyutsen o 800tlyi hayli hayli buyuturdun dedim bende
2. Eger cidden en kucuk seyi buyutsen , bukadar tepki versen hep surekli olarak esin bunu bilirdi ve kafasina gore takilamazdi zaten sonucunu bilirdi :))) hepiniz asi kadin oldunuz birden bire her gelen esime haksizlik sevgilime vicdansizim diye 3er 5er konu acar oldu ne yapmaya ugrasiyorsunuz anlamadim da neyse

Edit: yeni bir film filan ciktida ondan mi :KK70: esinleniyorsunuz noluyor hahaha :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinirlendiğinde odayı değiştir. Bir süre sonra sanki bir şey olmamış gibi oluyor(denendi, deneniyor)

Bir de melisa çayı çok iyi geliyor. Ben pelte gibi oluyordum.:KK70:
ben de duymuştum onu. gerçekten iyi geliyor mu? genel bir uyuşukluk veriyor mu peki? günlük işlerimi aksatır mı?

merhaba.. ben eşime karşı tahammülsüz davrandığımı düşünüyorum. küçük şeyleri büyütüp işi hakaret boyutuna getiriyorum. hemen sinirleniyorum. ama eşim olgun ve sabırlı bir insan. genelde duymamış gibi yapıyor,önemsemiyor ama bazen onun da karşılık verdiği oluyor.
ben bu durumu aşmak istiyorum ama sinirlerimi kontrol edemiyorum. zamanla olgunlaşır mıyım yoksa benim mi bir şeyler yapmam lazım? kendimi düzeltmek, sinirlerime hakim olmak için ne yapmalıyım? bu konuyla alakalı kitap araştırdım ama işe yarar mi yaramaz mı bilemiyorum. bunların para tuzağı olduğunu yazanlar var. bu konu hakkında sizin okuyup faydasını gördüğünüz kitaplar var mı?
Bende buna benzerdim ama kendimi frenledim zamanla geçer tabi sen çabalarsan

ben de duymuştum onu. gerçekten iyi geliyor mu? genel bir uyuşukluk veriyor mu peki? günlük işlerimi aksatır mı?

Ben her gece yatmadan içiyordum bir fincan... Yok, günlük işleri aksatmana sebep olmaz. Sadece sinir yatıştırıyor. Ama tabi gece içmen önemli.Gündüz içersen muhtemelen bütün gün perişan gezersin.:KK48: Gece rahat uyutuyor.

En kucuk seyi buyutuyorum diyen sensin eger cidden en kucuk seyi buyutsen o 800tlyi hayli hayli buyuturdun dedim bende
2. Eger cidden en kucuk seyi buyutsen , bukadar tepki versen hep surekli olarak esin bunu bilirdi ve kafasina gore takilamazdi zaten sonucunu bilirdi :))) hepiniz asi kadin oldunuz birden bire her gelen esime haksizlik sevgilime vicdansizim diye 3er 5er konu acar oldu ne yapmaya ugrasiyorsunuz anlamadim da neyse

Edit: yeni bir film filan ciktida ondan mi :KK70: esinleniyorsunuz noluyor hahaha :KK70:
bi git allasen. kaynananın kafasına tabak falan fırlat. konumu sabote etme..

Ben her gece yatmadan içiyordum bir fincan... Yok, günlük işleri aksatmana sebep olmaz. Sadece sinir yatıştırıyor. Ama tabi gece içmen önemli.Gündüz içersen muhtemelen bütün gün perişan gezersin.:KK48: Gece rahat uyutuyor.
teşekkürler. eşimi arayıp isteyeyim hemen:KK54:

Bence bu konuda en önemli yol empati kurmak kendinizi onun yerine koyun eşiniz size böyle davransaydı siz onun kadar sabırlı olabilir miydiniz ve eşinizin hep olumlu özelliklerini düzenmeye çalışın bence

Ben de böyleydim anneme aileme kızdığım zaman küçük olaylarda öyle bir bağırıp hakarete varan sözler söylüyordum ki olay büyüdükçe büyüyordu ve küsüyorduk.Bunu farkettiğimde tartışma başladığı zaman sessiz kalmaya başladım ya da iş büyümesin diye ortamı terkediyordum,çünkü bu davranışı değiştirmek baya zor.

Bence bu konuda en önemli yol empati kurmak kendinizi onun yerine koyun eşiniz size böyle davransaydı siz onun kadar sabırlı olabilir miydiniz ve eşinizin hep olumlu özelliklerini düzenmeye çalışın bence
ya işte saman alevi gibi bir anda tutuşup sönüyorum. acaba diyorum eşim tepkisiz kaldığı için mi daha çok sinirleniyorum. adam karşılık verse belki tırsarım:KK53:

Bende de aynı sorun var. Misal dün akşam söylendim söylendim, o hiç karşılık vermedi. Sonra konuşmadan yattık uyuduk.Melül melül durunca da üzülüyorum. Sabah uyanınca da sarıldım bişey olmamış gibi devam ettik

X