Eşime iftira mı Atılıyor Yoksa Gerçek Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim kız bana işten atılımca da hiçbir şey demedi hiç yazmadı diyor yani o yüzden şok oldum diyor kız tehdit bile etmeden karakola koşmuş güyya

He he. Bu hiç inandirici değil. Sonuçta kiz akilli ise bunu ilk koz olarak kullanirdi zaten, sonrada icraate geçer.

Yani kiz işten atiliyor. Kendince haksiz bir neden ile. Kiz elbette sinirlenecek ve eşine ve af edersiniz eski sevgilisine tek kelam etmiyecek öyle mi??? Hadi yaa!!

Sinir edici derecede rahat ben uyuyamıyorum yiyemiyorum adam fosur fosur uyuyor günlerini ziyan ettiğini anlayacaksın kendine yazık etme böyle boş yere deyip duruyor
Hay Allah gerçekten ilginç. Ya güvendiği şeyler var, ya kızla konuşup davayı çektirmeyi düşünüyor. Ya da gerçekten suçsuz. (Yalnız her şey aleyhine görünüyor. Yazışmalar vs)

Konu sahibi boşuna düşünüyorsun. Dosyada her şey vardır, kafandaki soruların cevapları mevcuttur. Ya şöyleyse ya böyleyse diye düşünmen hata ve zaman kaybı bence.

Hay Allah gerçekten ilginç. Ya güvendiği şeyler var, ya kızla konuşup davayı çektirmeyi düşünüyor. Ya da gerçekten suçsuz. (Yalnız her şey aleyhine görünüyor. Yazışmalar vs)
Davayı çeksede karşı dava açılacak eğer haklı isen dedim ben bu kadar haksız yere acı çekiyorsam o da çekecek dedim eşim de zaten o allahın emri dedi

Normal de tacize uğrayan insanlar bile zor gidip polise mahkemeye başvuru yapıyor kız demek çok zor durumda kaldı

Davayı çeksede karşı dava açılacak eğer haklı isen dedim ben bu kadar haksız yere acı çekiyorsam o da çekecek dedim eşim de zaten o allahın emri dedi
Eşin wp yqzışmaları delil olarak kullanılamaz denmesinin yanlışına güveniyordur muhtemelen. Ama kullanılabiliyor. Suçtan zarara gören kendine ait yazışmaları kullanabilir.

Şu an o konumdayız zaten şüphe beni iki günde bitirdi aylarca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum kıza ulaşıp bir de ondan duymak istiyorum ama nasıl önce avukatın ulaşmasını beklemeli galiba
Bencede kiza ulasin bide size gostersin whatsapp konusmalarini kac senelik esiniz inanin yazma seklinden konusma seklinden bile anlarsiniz esiniz olup olmadigini ayrica avukati niye bekliyosunuz adres yazmiuormu gidin direk adrese ve yuzlesin bu yenilir yutulur bisi degil artik aldatmayida gectim esiniz bu durumda sapik yani

Ilımlı cevaplar yazman kocani savunmadan degil olaya mantikli yaklasmandan kaynaklaniyor bence. Kocani savunmadigini hepimiz goruyoruz zaten. Bizi gelismelerden haberdar et. Sonu ne olacak merak ediyorum.

Iftira diye dusunuyorum.
Kiz saplantili olabilir.esine takmis foto gondermis olabilir. Esin kiza santaj yapiyor olsa idi is yerine mudure haber vermez kizin stajini 15 gunde bitirtmezdi. Adamin isine gelirdi neden ortaya cikmasini istesinki. Ayrica ciplak foto meselesini kizin kendi istegiyle gonderdigi ortada. Esin bu fotodan sonra durumu ortaya cikariyor. Bu mesajin ustunede tehditli kufurly mesaj gondermesi cok normal adamin. Banada biri ciplak foto atsa tehdit kufur her seyi yazaarim. 15 gun stajinin bitme sebebini okulu ve ailesi ogrenince kiz bocaladi yaptigi teebiyesizligin ustunu boyle iftira atarak ortmeye calisiyor. Sonucta ailede ogrendi durumu.
1. Esin rizasi olsa 15 gunde bitmezdi bu is
2.henuz birhafta 10 gundur tanidigim adam beni ne demis olabilrde ben ciplak foto atmaya mecbur kalmis olabilirm.(yillardir taniyo olsa belki) inandirici degil.
3. Ergen bir kisi aile durumu ogrendigi icin bu dava acildi. Esin idareye haber verip staji yaktirmasa ruhlari duymuycakti ve bole bisey olmuycakti
4. Esin cesurmus idareye haber vermis olan biteni bravo bu durumu kullanabilirdi.
Cok karsilasiyoruz bu durumla ozellikle milli egitimde.
Elinde cok ciddi kanitlar oldugunu sanmiyorum.
Gencler iftira atarken sonucunu dusunemiyo o ani kurtardiya o kar onun icin.
15 gün çalıştığını eş iddia ediyor yalnız, kesin bilgi değil

Eğer olay gerçekse -ki bence öyle- kıza helal olsun. Korkmamış, eşinize haddini bildirmek için dava etmiş
Ayrıca avukat da eşinizle iş birliği içinde olup, size bazı şeyleri söylemiyor olabilir.
Bir de hırslanmış bir kadın, davadan önce eşe ulaşır diye düşünüyorum. O yüzden hırs falan değil bu

Sizi ikna mı ediyor kocanız bu algıya nerden kapıldınız başınıza sık geliyor olsa gerek
Yazık kocanıza değil de burdakilere çatıyorsunuz.
Şu yorumda ne var Allah aşkına agresif cevap verecek .
Oturup aldatılmaya devam edin o zaman ne diyelim

Sinir edici derecede rahat ben uyuyamıyorum yiyemiyorum adam fosur fosur uyuyor günlerini ziyan ettiğini anlayacaksın kendine yazık etme böyle boş yere deyip duruyor
Bence bu kadar rahat olması normal değil. İnsan suçsuz bile olsa iftiraya uğramış olmanın verdiği şok, üzüntü ve stres ile gergin olur Canı sıkılır hiç yoktan. Bu kadar rahatlık bana tiyatral geldi.

Bence bu kadar rahat olması normal değil. İnsan suçsuz bile olsa iftiraya uğramış olmanın verdiği şok, üzüntü ve stres ile gergin olur Canı sıkılır hiç yoktan. Bu kadar rahatlık bana tiyatral geldi.
Bence de. Başına nasıl olsa bir şey gelmez diye rahat. Suçsuz olsa kendini ispatlamaya çalışırdı.

Stajyer kızı çantada keklik sandıkları için
Tac iz et miş olma ihtimali yüksek han gi genç kız bunlarla uğraşmak ister
Bence doğruyu bulmak için eşinin iş yerine gitmen gerek ve bir kaç kişiyi sorguya çek tabi cesaretin varsa

Kesinlikle böyle olurdu. Nasıl böyle bir şey olabilir ya gibi şeyler söylemesi gerekmez miydi? O sinirle kızı arayıp bağırıp çağırabilirdi. Ya da ne bileyim eşine anlatırken görecek o gününü masum insana dava açmak neymiş vs diye çıkışabilirdi. Rahat olması bir şey olmadığı ilüzyonunu sağlamak için büyük ihtimalle.

İftira atan insan, yalanının ortaya çıkacağını bile bile işi tee mahkemeye kadar uzatır mı? Bilemedim ya. Kız psikopat, her şeyi göze almış desek, eee 15 günde ne oldu da, kendini rezil etme pahasına eşinizin peşine düştü. Bir de bu 15 gün doğru mu acaba? Kız gerçekten o kadar süre mi orada çalışmış? Yaşanan ya da yaşanmayanlara dair iş yerinde illa ki bir tanık vardır diye düşünüyorum. Avukat bunu da deşer sanırım.

Gözümüzle görmüş değiliz tabii, eşiniz belki de haklıdır. Belki de çok saçma sapan bir durumdur. Dünyada neler olabiliyor. Ama diğer yandan olay gerçekten o kadar saçma sapan ki, insanın inanası gelmiyor.

Dilerim şuan içinize çöken şüphelerden, endişelerden, en az zararla en kısa zamanda kurtulursunuz.

Avukat konu sahibinin eşinin avukatı olduğu için onun açıklarını ortaya çıkarmaz ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X