Eşime iftira mı Atılıyor Yoksa Gerçek Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duz mantik yurutuyorum. En basindan bu kizin numarasinin kocanizda ne isi var? Evli bir adam neden telefon numarasini veriyor. Is icabi bile olsa is cikisi is arkadasligi biter herkes evine gider. O kiz evli oldugunu bile bilmiyordu belki kocanizin? Patronuna soylemis isten atilmis olayi da patronun kocanizin arkasini kollamadigi ne malum. Kovup olayin ustunu kapatmaya calismis olabilirler. Patronu sahitlik yapsa bile bakalim da dogruyu mu söylüyor? Ben olsam en basindan bu kizin numarasinin sende ne isi vardi diye sorardim.

devir o kadar kötü ki.

ne eşiniz suçsuzdur diyebilirim ne kadın iftira atmamıştır. ikisi de olabilir. erkekler ne yazık ki çok iyi rol yapabiliyor, asla yapmaz dediğiniz şeyleri yapmış olabiliyorlar, ben artık tümüne inancımı kaybettim. bu demek değildir ki iftira atmayan kadınlar var onlar da var.

eğer whatsapp kayıtlarında eşinizin yazdıkları vs de görülüyorsa az çok anlamışsınızdır neyin ne olduğunu. aklınızı değil içinizden gelen sesi dinleyin. o her daim doğruyu bilir.

gerçeği ise mahkemedeki süreç gösterecek. ben olsam ne yapardım bilemiyorum ama her daim temkinli olurdum sanırım eşime hissettirmeden bir b planı yapardım suçlu çıkma ihtimaline dair.

dava sonuçlanana kadar da eş dost akraba ile pek görüşmezdim sosyal medyada birlikte foto falan koymazdım. olur da eşiniz suçlu çıkarsa çünkü arkasında durduğunuz için siz de zan altına girersiniz.

vakur ve temkinli olmakta fayda var.

Bence kız hırslansa iftira atsa eşine yani size ulaşır aranızı bozmaya çalışırdı. Haksız biri ki o yaşta mahkemeye başvuracağını zannetmiyorum. Ben şahsen erkeklere hiç güvenmiyorum,siz daha iyi bilirsiniz gerçekler can yakıyor, iftira olmasını dilersiniz ama pek öyle görünmüyor...

Eşim kız bana işten atılımca da hiçbir şey demedi hiç yazmadı diyor yani o yüzden şok oldum diyor kız tehdit bile etmeden karakola koşmuş güyya

Kizin tel numarası varmi sizde

Varsa önce kendinizden arayın çalıyor mu. Kapatılmış mi

Çalıyorsa sonra eşinizden arayın engellemiş mi kız eşinizi. Insan santaj gördüğü kişiyi engeller hala aynı no yu kullanıyorsa.

Birde eşiniz kızın numarasını engellemiş mi ne zaman engellemiş bunlara bakin.

ben yaklaşık beş yıllık evliyim iki buçuk yaşında bir de kızım var saygılı ve düzgün giden bi evliliğim var yaklaşık yedi sene sevgililiğin ardından evlendik.
Derken dün bir mahkeme celbi getirdi postacı. Celp te ismi geçen şikayetçi kız eşimi tehditve şantaj nedeniyle şikayet etmiş.
İçerik özet olarak şu şekilde; kızla eşimin ilişkisi var mış kız eşime çıplak foto ve videolarını göndermiş. Kız eşimin evli olduğunu öğrenince ayrılak istemiş eşim de bunları ailene gönderirim diye tehditetmiş. Olay tarihi geçen yılın şubat ayı yazıyor ancak sıra ancak gelmiş sanırım ve 9. Ayda da mahkeme günü görünüyor. Celpte delil olarak WhatsApp ve messenger yazışma ekran görüntüleri yazıyor.
Celbi açıp okudum ve şoke oldum tekrar tekrar okudum çünkü algılayamadım resmen. Sonra eşimi aradım eve geldi olayı açıklamak için.
Dediğine göre kız iş yerinde stajyer miş eşimle bi ilişkiye başlamak istemiş ve WhatsApp dan mesaj atmış eşim evliyim demiş kız da ısrar etmiş sen nasıl erkeksin tarzı bi şeyler yazmış eşim de küfretmiş. Sonra durumu yöneticiye bildirmiş ve kız kovulmuş. Kız toplamda yalnız on beş gün çalışmış orada. Eşim şok olduğunu asla böyle bi durum olmadığını iş için hırslanıp yapmış olabileceğini söylüyor.
Ben ne düşüneceğimi şaştım. Kız adresimizi nerden buldu bu celp ona da gitmiştir sonuçta onun da açık adresi yazıyor orada başka bi şehir adresi var. Kızın hiç bir yerde sosyal medya hesabı yok eşim avukatla görüştü araştırıp dönecek ancak ben delireceğim sizce hangi ihtimal yüksek ?
İş yerinde kamera yok mu o süreci izleseniz en azından fikir edinirdiniz

Sinir edici derecede rahat ben uyuyamıyorum yiyemiyorum adam fosur fosur uyuyor günlerini ziyan ettiğini anlayacaksın kendine yazık etme böyle boş yere deyip duruyor
Eşinizi %50 suçsuz olma ihtimali, şu yazdıklarınızdan sonra bence bitmiştir. İftiraya uğrayan üstelik eşi bu nedenle çıldıran biri bu kadar sakin olamaz. En azından sizin şüpheleriniz üzerine patlama yaşaması lazımdı.
İnşallh eşiniz haklıdır.
En kesin çözüm eşinizle gidin ve mahkeme kaleminden dosyayı görüp bizzat siz okuyun. Eşinizin avukatına ve eşinize güvenmeyin ve dosyayı siz bizzat kendiniz okuyun.

Simdi soykeyeceklerime gore hareket etmeyin tabi ki ama ben bir avukat olarak en yuksek ihtimal olan sekilde konusacagim.

Esiniz suc islemis, burasi net. Etmese, savcilik sorusturmayi yurutup, delilleri gecerli bulmasa, yani sucun islendigine kanaat getirmese dava acmazdi. Tehdit, esinizin dedigi gibi olmus olsa bile, santaj sucu icin esinizin bahanesi yok ve eger santaj sucu islenmese dava sadece tehditten acilirdi. Umarim anlatabilmisimdir, uzuldum olanlara

ben yaklaşık beş yıllık evliyim iki buçuk yaşında bir de kızım var saygılı ve düzgün giden bi evliliğim var yaklaşık yedi sene sevgililiğin ardından evlendik.
Derken dün bir mahkeme celbi getirdi postacı. Celp te ismi geçen şikayetçi kız eşimi tehditve şantaj nedeniyle şikayet etmiş.
İçerik özet olarak şu şekilde; kızla eşimin ilişkisi var mış kız eşime çıplak foto ve videolarını göndermiş. Kız eşimin evli olduğunu öğrenince ayrılak istemiş eşim de bunları ailene gönderirim diye tehditetmiş. Olay tarihi geçen yılın şubat ayı yazıyor ancak sıra ancak gelmiş sanırım ve 9. Ayda da mahkeme günü görünüyor. Celpte delil olarak WhatsApp ve messenger yazışma ekran görüntüleri yazıyor.
Celbi açıp okudum ve şoke oldum tekrar tekrar okudum çünkü algılayamadım resmen. Sonra eşimi aradım eve geldi olayı açıklamak için.
Dediğine göre kız iş yerinde stajyer miş eşimle bi ilişkiye başlamak istemiş ve WhatsApp dan mesaj atmış eşim evliyim demiş kız da ısrar etmiş sen nasıl erkeksin tarzı bi şeyler yazmış eşim de küfretmiş. Sonra durumu yöneticiye bildirmiş ve kız kovulmuş. Kız toplamda yalnız on beş gün çalışmış orada. Eşim şok olduğunu asla böyle bi durum olmadığını iş için hırslanıp yapmış olabileceğini söylüyor.
Ben ne düşüneceğimi şaştım. Kız adresimizi nerden buldu bu celp ona da gitmiştir sonuçta onun da açık adresi yazıyor orada başka bi şehir adresi var. Kızın hiç bir yerde sosyal medya hesabı yok eşim avukatla görüştü araştırıp dönecek ancak ben delireceğim sizce hangi ihtimal yüksek ?
Hiç bir kiz gerçekten tehdit edilmese mahkemeye gidip delil sunacak kadar ileri gidemez
Savcı delilleri görmüş yazışmaları okumuştur ki dava açılmış

Tüm mesajları okudum,çok ama çok üzüldüm size,her ihtimalde de Allah yardımcınız olsun....sizi doldurmak istemiyorum lakin kız hırs yapsa dedikleri gibi önce size ulaşırdı bu ilişkiyi önce size gösterirdi,ki nitekim eşiniz iftira dio ve siz de o kıza ulaşmak istemiyormusunuz..madem eşiniz bu kadar rahat sizde eşinizin haberi olmadan ikinci bir avukat bulun dosyayı incelesin,her ihtimale karşı sizin bir avukatınız olsun...soğukkanlı olun,rabbim yardımcınız olsun.

Kız beni rahatsız etti. Birşeyler yaşamak istedi ben kabul etmeyince foto ve videolarını gönderdi. Bende terbiyesiz seni ailene şikayet edicem dedim. Sonra kızı şikayet edip işten artırdım. Ve buda hırslanıp bana dava açmış şantaj yapıyor..
Çok mantıksız geliyor bakınca burdan.

Işın sonrasına bakarsak kız gidiyir. Adresi başka şehir kaçıyor belkide sosyal medya hesabı falan da yokki hiç bi şekilde kıza yada ailesine ulaşamasın eşiniz.

Eşinizin sakin olması tuhaf yanınızda birilerine anlatıyor mu bu konuyu konuşuyor mu.avukat yada başka birilerinden akıl istiyor mu böyle bir durumla karşılaştım.iftira var falan.

Sinir edici derecede rahat ben uyuyamıyorum yiyemiyorum adam fosur fosur uyuyor günlerini ziyan ettiğini anlayacaksın kendine yazık etme böyle boş yere deyip duruyor
Bu mesaja kadar acaba diyordum ama burda bi yanlışlık var. İftira ağır birşey uykuları huzuru kaçmalıydı.

Kac yasinda bu stajer kiz lise stajerimi univ.mi bazilari okul bitince is deneyimi olarak zorunlu olmayan ucret almadan serbest stajda yapiyor hani bu iliski yasayalim diye israr edip evli adama ciplak goruntu atacak kadar cesurlugu buldugu yas ne

Son düzenleme:
Eşinin şu anki bilgiler içinde tek falsosu size dememesi. Sorun tasmasin diye olabilir. Hic bir dijital veri silinemez asla, istenirse elbet bulunur whatsap ekran fotolarina itibar etmeyin, mahkeme sıkıntılı olduğunu bildiği için kabul etmiyor. O video veya resimleri eşinin kullandığı vir cihaz veya dijital serviste gormeden inanma.

Bence yapmaz en azından bu kadar adice olmaz çünkü onun da bi kızı var diyorum ama karşımda kabak gibi duran mahkeme celbi tüm düşüncelerimi altüst ediyor.

Kocamı sevmesem evlenmezdim zaten bana savunma içeren bi mesajımı alıntılarsanız ben de göreyim nerde yanlış ifade ettim kendimi

Bence yapmaz diyorsunuz sonra yok ben eşim yapmaz diyenlerden değilim diyorsunuz.
Eşiniz sizi ikna eder bence diyen birine sinirinizden bel altı yapıyorsunuz sonra da aa ama alıntılayın diyorsunuz.
Bir konuda bu kadar çok çelişkili ifadeler kullanınca insanlar ben de dahil eşinizi affedip boşanmayacağınızı düşünür açıkçası.
Çelişkili olmanızı ve sinirinizi eşinize duyduğunuz öfkeye veriyorum ama ne demişler benim kocam asla öyle şeyler yapmaz deme....

Avukatım ve ceza işleriyle uğraşıyorum. Buna benzer bir dosya geçti elimden, nihayetinde kadının adama iftira attığı ortaya çıktı. Maalesef gerçekten mağdur olan insanlar adli makamlara başvurmaya çekinirken bazı kişiler aynı makamları suistimal ediyor. Yani hemen eşiniz aleyhine çıkarımlar yapmayın derim ben.

Yalnız şunu da belirtmek isterim, suçu ispatlamanın başka yolu olmadığı durumlarda telefon kayıtları, whatsapp dökümleri vs. delil olarak kabul edilir. Avukatınızın böyle bir şey söylemiş olması bana ilginç geldi. Hatta eşiniz içinizi rahatlatmak için bu yorumu kendisi mi ekledi diye bile düşündüm. Şu avukatla kendiniz de görüşün en iyisi.

"terbiyesiz seni ailene şikayet edicem" valla bence buram buram yalan kokuyor şu cümle... resmen kıvırma bir cevap ... eğer bu kız manyak takıntılı olsaydı ilk size ulaşırdı yapmayın kendinizi kandırmayın eşinizin kandırmasınada izin vermeyin

Bu mesaja kadar acaba diyordum ama burda bi yanlışlık var. İftira ağır birşey uykuları huzuru kaçmalıydı.
Ifşa olmamak adına olayı tam anlatmadan kısa bir örnek vereyim bir gün babamı ifade almak için çağırmışlar işte falan iş yerinde kaç yıldır çalışıyorsun işte falanca kişileri tanıyor musun şu bu babam diyor ki şok oldum kendime yediremedim dedim ki memur bey ben bu odadan çıkınca bulduğum ilk camdan kendimi aşağıya atacağım benim nasıl böyle bir olayda adım anılabilir artık ifade almayı bırakıp babamı sakinleştirmeye çalışmışlar o zamanlar 50 yaşında olan babam sinirden çocuk gibi ağladım diyor hani x bey şahsa yönelik bir şikayet yok bütün iş arkadaşlarınız ifade verecek şu bu zorla ifade vermiş eve gelmişti 1 hafta kendine gelemedi ama her insanın mizacı farklı tabi sadece örnek vermek istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X