Eşime iftira mı Atılıyor Yoksa Gerçek Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin rahat olması belki de hiçbir şey yapmamış olmasındandır.Yani gerçekten kızı tehdit etmiş ve kıza şantaj yapmış olsa telaşlanır korkardı.Ama belli ki korkmuyor ve rahat.Bu da bişey yapmadığını bu yüzden tedirgin olmadığını gösteriyor olabilir.Mahkeme celbinde gelen yazışmalarda neler yazıyor , açık açık diyaloglar mı var yani? Ne yazmış ki eşiniz?

Eşinizin dediği gibi olsa kız aptal mı iddialarını doğrulamayan görüntüleri neden delil olrak sunsun. Üzgünüm ama kız doğruyı söylüyor bence eşiniz dosya içeriğinden yazışmaları istemesi için ikna edin madem o kadar emin alsın gelsin bakalım ne yazıyor

Bu mesaja kadar acaba diyordum ama burda bi yanlışlık var. İftira ağır birşey uykuları huzuru kaçmalıydı.

adamdaki rahatlık bir tuhaf zaten..
iftira olsa sinirden gerçekse ne olacak şimdi karımda öğrenecek diye uykuları kaçmalıydı..
her iki durumda da fosur fosur uyumak enteresan..

Valla bu konuyu bilemem de.
Haksiz oldugu halde karsi tarafa zulum etmek icin dava acan insanlar da tanidim.

Bence suan fazla dusunmeyin. Eninde sonunda gercekler ortaya cikacak.
Ciktiginda ne yapacaginizi ozaman dusunursunuz.

Celp cuma günü gelmiş.
Ben şimdiye yönetici, çaycı kim varsa konuşmuştum.
O tlf dökümünü önüme serip incelemiştim.

Tüm yazılanları okumadım ancak watsap yada mesaj yada messenger yazışmaları hersekilde mahkemede delil kabul ediliyor. Bir akrabam bu sekilde yuklu bir tazminat ve hapis cezasi verdirdi birine.eğer bir kadın dava aciyorsa kendini boşa rezil etmeye kalkmaz . Ne yazık ki olanların doğru olma ihtimali çok yuksek...

Ama bir de şu var; adam çok rahatmış ya belki de suçsuz olduğu ve ortaya çıkacağı içindir olamaz mı ?
Yani hani bir işler karıştırmış olsa eğer,olay ört bas edilmeye çalışılsa bile insan tedirgin olur yine de, uykuları kaçar, huzursuz olur vs.

Eğer konu sahibi işte kocam huzursuz, hep düşünüyor canı sıkkın deseydi de bu defa suçluluk psikolojisinden denilecekti..

Bence yine de bir ihtimal masum olabilir..

Psikopatligin derecesini böyle uzaktan olcemezsiniz. Şizofren bile olabilir kız. Utanacagi sikilacagi bir ailesi de olmayabilir iftira atınca... 15 gün içinde eşinizle ilişki yaşayıp da iş şantaja kadar gelecek kadar hızlı olabileceklerini sanmıyorum. Bu sürede işten kovulmuş cunku olay olup bitmiş 2 hafta içinde. İftira olduğunu düşünüyorum açıkçası. Ne yaklaşın ne de kin kusun. Güzelce mahkemeyi bekleyin.

Gerci simdi dusundum de. Rahat durmazdim bu durumda kendi capimda arastirmalar yapardim sanirim.
Esinin whattsapp yazismalarini cikarabilirsin..eger gmail veya baska hesabina yedeklenmisse.
Veya eski telefon dokumlerine bakabilirsin.

Ben iftira atabilecek kadinlar da oldugunu düsünüyorum. Esin sucsuzsa bile su anki tavirlarin iliskinizi zedeleyebilir. Bir tarafta esin bir tarafta hic tanimadigin bir kadin var bence esine inanmayi sec. Anlattiklari dogru olabilir ve zaten kiz isten kovuldu olay kapandi diye seni bos yere huzursuz etmemek icin basta anlatmamis olabilir. Olur da mahkeme sonucunda tam tersi cikarsa -insallah olmaz- o zaman tavrini belirle ne istiyorsan yap. Ama simdi evliligini yipratma.

ben yaklaşık beş yıllık evliyim iki buçuk yaşında bir de kızım var saygılı ve düzgün giden bi evliliğim var yaklaşık yedi sene sevgililiğin ardından evlendik.
Derken dün bir mahkeme celbi getirdi postacı. Celp te ismi geçen şikayetçi kız eşimi tehditve şantaj nedeniyle şikayet etmiş.
İçerik özet olarak şu şekilde; kızla eşimin ilişkisi var mış kız eşime çıplak foto ve videolarını göndermiş. Kız eşimin evli olduğunu öğrenince ayrılak istemiş eşim de bunları ailene gönderirim diye tehditetmiş. Olay tarihi geçen yılın şubat ayı yazıyor ancak sıra ancak gelmiş sanırım ve 9. Ayda da mahkeme günü görünüyor. Celpte delil olarak WhatsApp ve messenger yazışma ekran görüntüleri yazıyor.
Celbi açıp okudum ve şoke oldum tekrar tekrar okudum çünkü algılayamadım resmen. Sonra eşimi aradım eve geldi olayı açıklamak için.
Dediğine göre kız iş yerinde stajyer miş eşimle bi ilişkiye başlamak istemiş ve WhatsApp dan mesaj atmış eşim evliyim demiş kız da ısrar etmiş sen nasıl erkeksin tarzı bi şeyler yazmış eşim de küfretmiş. Sonra durumu yöneticiye bildirmiş ve kız kovulmuş. Kız toplamda yalnız on beş gün çalışmış orada. Eşim şok olduğunu asla böyle bi durum olmadığını iş için hırslanıp yapmış olabileceğini söylüyor.
Ben ne düşüneceğimi şaştım. Kız adresimizi nerden buldu bu celp ona da gitmiştir sonuçta onun da açık adresi yazıyor orada başka bi şehir adresi var. Kızın hiç bir yerde sosyal medya hesabı yok eşim avukatla görüştü araştırıp dönecek ancak ben delireceğim sizce hangi ihtimal yüksek ?
Arkadaşım;
1. Whatsapp ekran görüntüsü bir delil değildir. Whatsapp firması ile bağlantıya geçilip izin istenir ki çok uzun bir süreçtir ve bu güne kadar hiç cevap vermemiş whatsapp bildiğim kadarıyla
2. Birinin adını eşinin adı olarak kaydeder karşılıklı anlaşmalı yazışırsın ekran görüntüsü yaparsın böyle bir ekran görüntüsünde delil nerede?
3. Kız iddialı ise eşinin operatörünün uygulamasını teline yüklet ve geçmişe bak arama kayıtları süreleri , Mesajlar ve içerikler görünüyor o tarihleri kurcala önce eşine kızın çalışma sürecini ve zamanını sor öyle bak uyuşursa ve bir şey çıkmazsa eşin muhtemelen haklıdır

Bariz belli eşin aldatmış seni kız neden böle birşeyi mahkemeye kadar taşısınki bence boşan eşinle çünkü bunu yapan adam emin ol arkandan daha neler yapıyordur cnm en kıda zamanda boşan bu adamla

Whatsapp görüntüsü delil değil ama telefon msj tutanağı diye birşey var kız msjları sildiyse delil değil ancak hala whatsappında duruyorsa kendi isteğiyle telefonu inceletip tutanağa bağlanır kaç arkadaşım var sırf bu yüzden ceza alanlar yani sen whatsappta küfür et herşeyi yap cezası yok de böyle değil arkadaşlar malesef sıkıntı eşinize de gelince bilemem tabi ama bir polis olarak çok gördüm böyle olayları sizi kandırmak için söylediğini düşünüyorum

Birde eğer boşanma davasını sonradan açarım bunu delil olarak kullanırım diyorsan affedenin dava hakkı yoktur diye madde karşına çıkar aldatmaktan dava açamazsınız ya da bunu öne sürerek tazminat isteyemezsiniz bilin de belki lazım olur

avukat yanlış yada eksik bilgi vermiş.şikayetçi şikayetini yaptığında tehdit hangi yolla yapılmışsa watsup yada messenger siber suçlar bürosu alıp inceliyor.savcıya dosya şeklinde sunuyor.yani delil olarak kullanılıyor
avukat yanlış yada eksik bilgi vermiş.şikayetçi şikayetini yaptığında tehdit hangi yolla yapılmışsa watsup yada messenger siber suçlar bürosu alıp inceliyor.savcıya dosya şeklinde sunuyor.yani delil olarak kullanılıyor
Avukatlara da çok güvenmeyin sizin davanızı almak için herşeyi söylerler istisnalar vardır ama ben daha görmedim benim davada kesin kazanırız dedi idare mahkemesini adam sadece dosyayı sunmuş duruşmaya bile gitmemiş sonra ben şikayet ettim ama rapor bildirmiş duruşma günü olan benim paralara oldu

Arkadaşım;
1. Whatsapp ekran görüntüsü bir delil değildir. Whatsapp firması ile bağlantıya geçilip izin istenir ki çok uzun bir süreçtir ve bu güne kadar hiç cevap vermemiş whatsapp bildiğim kadarıyla
2. Birinin adını eşinin adı olarak kaydeder karşılıklı anlaşmalı yazışırsın ekran görüntüsü yaparsın böyle bir ekran görüntüsünde delil nerede?
3. Kız iddialı ise eşinin operatörünün uygulamasını teline yüklet ve geçmişe bak arama kayıtları süreleri , Mesajlar ve içerikler görünüyor o tarihleri kurcala önce eşine kızın çalışma sürecini ve zamanını sor öyle bak uyuşursa ve bir şey çıkmazsa eşin muhtemelen haklıdır
Ekran görüntüsü delil değil ama telefonunda yazışma varsa delil yani ekran görüntülerini dosyaya koyup incelenmesi için telefonunu verebilir whatsapp firmasıyla görüşmeye gerek yok mesela atıyorum iki kişi whatsapp da senin hakkında konuşmuş bunu delil diye götüremiyorsun o insanların özeli ama sana gelen bir şey varsa kullanabiliyorsun gayette delil sayılıyor emsal bir davaya şahit oldum Av. demişti ki delili nasıl elde ettiğin önemli gizli şekilde alırsan karşındakinin özelini suistimal edersen hiçibir şeyin delil değeri yok ama adam bunu sana mesajla göndermiş gönderirken bunun kalıcı olduğunun da bilincinde o yüzden whatsapp yazışma ses kaydı şu bu sana atılmışsa bizzat delil oluyor forumdaki Av. arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verebilir bu arada siz gözüme çarptığınız için sizi alıntıladım amacım size karşı muhalefet olmak değil delil değil diyen herkes görsün diye yazdım

Konu sahibi boşuna düşünüyorsun. Dosyada her şey vardır, kafandaki soruların cevapları mevcuttur. Ya şöyleyse ya böyleyse diye düşünmen hata ve zaman kaybı bence.
Evet pazartesiyi bekliyorum bunun için
Umarım masumdur. Değilse aferdesin donuna kadar alın.
Duz mantik yurutuyorum. En basindan bu kizin numarasinin kocanizda ne isi var? Evli bir adam neden telefon numarasini veriyor. Is icabi bile olsa is cikisi is arkadasligi biter herkes evine gider. O kiz evli oldugunu bile bilmiyordu belki kocanizin? Patronuna soylemis isten atilmis olayi da patronun kocanizin arkasini kollamadigi ne malum. Kovup olayin ustunu kapatmaya calismis olabilirler. Patronu sahitlik yapsa bile bakalim da dogruyu mu söylüyor? Ben olsam en basindan bu kizin numarasinin sende ne isi vardi diye sorardim.
o kısmı zaten soguladım verdiği cevabı da yazdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X