- 20 Ocak 2016
- 2.322
- 4.734
- 133
- Konu Sahibi Salonsalomanje
İnanır gibi miyim senceEşinin yalanları inanılacak gibi mi sence?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanır gibi miyim senceEşinin yalanları inanılacak gibi mi sence?
Huy meselesi yapı olaak soğuk kanlıyım kaldı ki öyle olmasam da siz bunu burdan anlayamazsınız ha belki de fek demek mi istiyorsunuzkonu sahibinin bu kadar soguk kanli yaklasmasina sasirdim..
ne yapmayı düşünüyorsunuz?İnanır gibi miyim sence
Bu keşke müökün olsa o kadar büyük bir şüphe var ki istemez yansıyor ilişkimizeBen iftira atabilecek kadinlar da oldugunu düsünüyorum. Esin sucsuzsa bile su anki tavirlarin iliskinizi zedeleyebilir. Bir tarafta esin bir tarafta hic tanimadigin bir kadin var bence esine inanmayi sec. Anlattiklari dogru olabilir ve zaten kiz isten kovuldu olay kapandi diye seni bos yere huzursuz etmemek icin basta anlatmamis olabilir. Olur da mahkeme sonucunda tam tersi cikarsa -insallah olmaz- o zaman tavrini belirle ne istiyorsan yap. Ama simdi evliligini yipratma.
Yarın adliyeye gidiyoruz dosyaya bakmaya ondan sonrasını gördüklerime göre düşüneceğimne yapmayı düşünüyorsunuz?
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum... inş. herşey sizin hayrınıza olur...Yarın adliyeye gidiyoruz dosyaya bakmaya ondan sonrasını gördüklerime göre düşüneceğim
Tarihin ayrıntılı faturasını talep edeceğim eşim telde falan konuşmadık bi kaç mesaj aynı gün o da diyor eşim de sizin dediğinizi söylüyo benim adımı kaydedip başkasından da atabilir numaramu isim gibi de kaydedebilir falan diyorArkadaşım;
1. Whatsapp ekran görüntüsü bir delil değildir. Whatsapp firması ile bağlantıya geçilip izin istenir ki çok uzun bir süreçtir ve bu güne kadar hiç cevap vermemiş whatsapp bildiğim kadarıyla
2. Birinin adını eşinin adı olarak kaydeder karşılıklı anlaşmalı yazışırsın ekran görüntüsü yaparsın böyle bir ekran görüntüsünde delil nerede?
3. Kız iddialı ise eşinin operatörünün uygulamasını teline yüklet ve geçmişe bak arama kayıtları süreleri , Mesajlar ve içerikler görünüyor o tarihleri kurcala önce eşine kızın çalışma sürecini ve zamanını sor öyle bak uyuşursa ve bir şey çıkmazsa eşin muhtemelen haklıdır
İnşallah teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun çok zor bir durum... inş. herşey sizin hayrınıza olur...
E şimdi baksanız ya telefon görüşme dökümüne.Eşimin telini didik ettim google aramalarında yalnızca küfürden ceza alır mıyım tarzı şeyler aratılmış bir de tahrikle küfür cezası gibi aramalar var başka da bi şey bulamadım
benim mesjla söylediklerini arasında bağlantı kuramadım :) galiba yanlış olduAvukatlara da çok güvenmeyin sizin davanızı almak için herşeyi söylerler istisnalar vardır ama ben daha görmedim benim davada kesin kazanırız dedi idare mahkemesini adam sadece dosyayı sunmuş duruşmaya bile gitmemiş sonra ben şikayet ettim ama rapor bildirmiş duruşma günü olan benim paralara oldu
Tarihin ayrıntılı faturasını talep edeceğim eşim telde falan konuşmadık bi kaç mesaj aynı gün o da diyor eşim de sizin dediğinizi söylüyo benim adımı kaydedip başkasından da atabilir numaramu isim gibi de kaydedebilir falan diyor
Olayın 15 günde bittiğini eşi söylüyor yalnız. Belki çok daha uzun sürdü.Iftira diye dusunuyorum.
Kiz saplantili olabilir.esine takmis foto gondermis olabilir. Esin kiza santaj yapiyor olsa idi is yerine mudure haber vermez kizin stajini 15 gunde bitirtmezdi. Adamin isine gelirdi neden ortaya cikmasini istesinki. Ayrica ciplak foto meselesini kizin kendi istegiyle gonderdigi ortada. Esin bu fotodan sonra durumu ortaya cikariyor. Bu mesajin ustunede tehditli kufurly mesaj gondermesi cok normal adamin. Banada biri ciplak foto atsa tehdit kufur her seyi yazaarim. 15 gun stajinin bitme sebebini okulu ve ailesi ogrenince kiz bocaladi yaptigi teebiyesizligin ustunu boyle iftira atarak ortmeye calisiyor. Sonucta ailede ogrendi durumu.
1. Esin rizasi olsa 15 gunde bitmezdi bu is
2.henuz birhafta 10 gundur tanidigim adam beni ne demis olabilrde ben ciplak foto atmaya mecbur kalmis olabilirm.(yillardir taniyo olsa belki) inandirici degil.
3. Ergen bir kisi aile durumu ogrendigi icin bu dava acildi. Esin idareye haber verip staji yaktirmasa ruhlari duymuycakti ve bole bisey olmuycakti
4. Esin cesurmus idareye haber vermis olan biteni bravo bu durumu kullanabilirdi.
Cok karsilasiyoruz bu durumla ozellikle milli egitimde.
Elinde cok ciddi kanitlar oldugunu sanmiyorum.
Gencler iftira atarken sonucunu dusunemiyo o ani kurtardiya o kar onun icin.
Harika bir yorum diyecek tek soz bile yok..eşinize iftira atiyolar diyenler fazla polyannaKimse ama hiç kimse heleki bir kız çocuğu gerçekten korkmadığı sürede evli barklı adamı dava etmez. Sonuçta burası Türkiye, adam evli bile olsa elinin kiri oluyor toplumun gözünde. Kız bu şekilde bir mücadeleye giydiyse bence doğruyu söylüyor. Kıza deli, psikopat gibi yakıştırmalar yapmak ve gerçeklerden kaçmak şuan için içinizi rahatlata bilir ancak ilk olarak , böyle bir manyak ile muhattap olan eşiniz nasıl olurda olaylar olduğunda size anlatmaz. Yuvanın huzuru bozulmasın yalanını geçiniz.. benim başıma böyle bir olay gelse eve girdiğim an karıma anlatırım. Bakın ben size hissettiğimi söyleyim, eşiniz bu kızı nasıl korkuttuysa kız ailesine anlatıp polise savcıya kadar gitmiş. Dava açmış. Stajyer diyorsunuz , demekki yaşı küçük bir kız çocuğu. Yerinizde olsam ne yapardım? Vallahi ben boşanma hazırlıklarına başlarım ama ona sezdirmem. Zaten bu davada kız doğruyu söylüyorsa , bu davayı kullanarak eşinizin herşeyimi alarak ondan boşanma şansınız yüksek. Birde kocanıza sezdirmeden avukat araştırın. İhtiyacınız olacak. Bu süreçte kızınız İçin soğuk kanlı olun. Çünkü eğer kız doğruyu söylüyorsa aylarca size sezdirmeden başka bir kadını taciz eden tehdit eden bir kişi ile evlisiniz demektir. Yani esas pisikopat kocanız demektir. Bazı kişiler acımasız yazdığımı düşünebilir ama ben size kafamdan geçen herşeyi dürüst bir şekilde yazdım. Sonuç olarak
1. Soğuk kanlı olun
2. Eşiniz duymadan bir avukat araştırın
3. Dava gerçekse bu davayı delil olarak kullanıp kızınız velayetini ve eşinizin herşeyini + nafaka ve tazminat alırsınız
4. Kimse eşim yapmaz demesin ( ben dahil asla demiyorum) bir kız asla Türkiye de bu şekilde dava açmaz mecbur kalmadıkça . ( sadece benim fikrim)
5. Avukat eşinizin arkadaşı ise asla size dürüst olmaz
6. Yakında bir gün eşiniz ağlayarak size itirafta bulunabilir. ( eğer olay gerçekse ve avukatı gidişatın olumsuz olacağını söylerse)
7. Hiç bir savcı yeterli delil yoksa dava açılmasına müsade etmez
8. Kız eşinizden korktuğu İçin çıplak foto şantajı yüzünden tüm sosyal medya hesaplarını kapatmış ve tedbir koydurmuş olabilir
9. Önce bir anne olduğunuz İçin sadece kızınızı düşünerek hareket edin. Dava gerçekse ne olursa olsun böyle aşağılık bir insan ile aynı çatı altında onu büyütmeyin
10. Sizi , kırmak üzmek Yada ego tatmini için asla yazmadım ama bunlar gerçek ise eşinizden daha soğuk kanlı olmak zorunda olduğunuz bir süreç başladı. Tekrar yazıyorum onun duymayacağı bir şekilde çok iyi bir avukat araştırın bu davayı ona anlatın, dava ile ilgili elinizde olan herşeyi onla paylaşın çok daha net Bilgi alırsınız ve herşey doğru çıkarsa bu bulduğunuz avukatla yolunuza devam edersiniz
Geçen yılın dökümünü türkcelden talep etmek gerekmiyor mu anlamadım canlı destekten yardım istedim yarfımvı olmadılarE şimdi baksanız ya telefon görüşme dökümüne.
KesinlikleAsıl yalan söylüyorsa iş yerini karıştırır. Yönetimdeki kişilerle içli dışlı ise hele kendisine şahit olsunlar diye karıştırır muhakkak. Yönetimler böyle üç günlük stajyer kızları yıllardır çalışan veya deneyimli personelleri için iki dakikada harcarlar.