Eşime iftira mı Atılıyor Yoksa Gerçek Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu iş yerinde zaten birbirini gören iki kişi niye illa birbirini aramak zorunda olsun ilişkileri varsa? Belki sadece mesajlaştılar ki evli bir erkek için bu daha kolay. O mesajlaşmalarda kız gayet çıplak fotoğraf video atmış, eşiniz sonra bununla tehdit etmiş olabilir. Telefon dökümünde konuşma bulmamanızın bir anlamı yok.

Yani ilişkileri varsa illa telefonda araşmışlardır diye düşünmek fazla iyi niyetli bir yaklaşım.

Toplam 7 sene sevgililik donemi olmuş eşinizi tanıyorsunuz sonuçta yapar mı böyle bşy ?
Iftira atıyor da olabilir kız doğru da olabilir dedikleri .
O dönemlerde eşinizin hal ve hareketlerinde değişiklik vs var mıydı ?
Kızın delilleri varsa doğru söylüyor olabilir ama çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun .
Hayır yoktu bizim o kadar stabil bi ilişkimiz var ki anormal davranışlarını olayları asla unutmam

Yahu iş yerinde zaten birbirini gören iki kişi niye illa birbirini aramak zorunda olsun ilişkileri varsa? Belki sadece mesajlaştılar ki evli bir erkek için bu daha kolay. O mesajlaşmalarda kız gayet çıplak fotoğraf video atmış, eşiniz sonra bununla tehdit etmiş olabilir. Telefon dökümünde konuşma bulmamanızın bir anlamı yok.

Yani ilişkileri varsa illa telefonda araşmışlardır diye düşünmek fazla iyi niyetli bir yaklaşım.
Siz sevgilinizi hiç telle aramazsınız öyle mi üstelik kız iddasında eşimin evli olduğunu bilmediğini söylemiş hiç tel konuşması olmaz mı yahu sizinki de baya saçma oldu şu an

Doğru olabilir de olmayabilir de koca na inanir gibi yap yat kulağının üstüne bak bakalım neler olacak

Siz sevgilinizi hiç telle aramazsınız öyle mi üstelik kız iddasında eşimin evli olduğunu bilmediğini söylemiş hiç tel konuşması olmaz mı yahu sizinki de baya saçma oldu şu an
Hayır hanımefendi hiç saçma değil. Eşiniz evli farkında mısınız? Rahat rahat nasıl telde konuşabilir? Konuşmalar mesajlaşma yoluyla yapılır evli erkekler tarafından çaktırmamak için. Ayrıca bütün gün beraberler zaten niye muhakkak araşsınlar?

Kız evli olduğunu başta bilmiyor olabilir o da en iyi ihtimalle. Sonra muhakkak öğrenmiştir ama muhtemelen başından beri biliyordu.

Hic telde konusmamasi da iliskisi olmadigini gostermez ki.
Nasilsa sabahtan aksama is yerindeler bu sizin icin degil herkes icin gecerli birinin mesajlasmamasi aldatmadigi anlamina gelmez

Hayır hanımefendi hiç saçma değil. Eşiniz evli farkında mısınız? Rahat rahat nasıl telde konuşabilir? Konuşmalar mesajlaşma yoluyla yapılır evli erkekler tarafından çaktırmamak için. Ayrıca bütün gün beraberler zaten niye muhakkak araşsınlar?

Kız evli olduğunu başta bilmiyor olabilir o da en iyi ihtimalle. Sonra muhakkak öğrenmiştir ama muhtemelen başından beri biliyordu.
Eee haftasonu hiç aramz mı insan tatiller girdi etti vs

Ş

Şu an için yapılabilecek en mantıklı şeyi yapıyorsunuz artık yarına kadar beyninizde kurmaktan vaz geçin biliyorum çok zor ama kendinizi daha fazla yıpratmayın lütfen yarın her şeyi öğreneceksiniz nasıl olsa
Bildiğimden farklı bi şey öğrenirim inşallah yoksa ne yaparım bilmiyorum

Konu sahibi çok derinsel düşünürsek eğer iki tarafı düşünmeksizin yazacağım.

Teknoloji öyle bir değişti ki sanırım konuşma sohbeti hazırlamak için WhatsApp sohbet oluşturma hile programları var bilir misiniz? Uygulamayı yükleyip kişi kendi telefonunda isim yaratarak sohbet oluşturuyor. Gerçek WhatsApp ile o hile WhatsApp arasındaki arayüz çok farklıdır görselinize güveniyorsanız ekran görüntülerinde ona çok dikkat edin. Hatta yazılım mühendisleri ile görüşün onlar gerçeği ortaya çıkartırlar. Messenger de geçerli eşinizin adına hesap açıp yapmış olabilir. Onun doğru olup olmadığını da ip adreslerinden ulaşılıp doğru olup olmadığı kanıtlanır. Ekran görüntüleri delil olarak sunulmuyor. Ama konuşmalar dosya şekilde sunulur.

Evet kız saplantılı olabilir, manyak, takıntılı psikopat olabilir neden olmasın? Böyle insanların yapamayacağı birşey yok. Karşıdaki insana ulaşamamazlık, hazmedememezlik, çok insanı mahveder iftira bile atar korkmaksızın dava bile açar. Fakat kız bu anlattıklarımdan olmayada bilir. Sosyal medya platformları yoksa hiçbir yerde korkmuş olabilir.

Eşinizin iş yerinden ne yönetici ne çalışan hiçkimseyle de görüşmeyin. Ne eşinize güvenin ne dava açan kıza ne avukata ne çalışanlara asla. Evliliğin bozulmaması için kıvırabilirler. Avukatınızı değiştirin güvenebileceğiniz bir avukat tutun. Arkadaşı olduğu içinde şüpheler içinde kalırsınız. Eşinizin rahat olması haklı olması anlamına gelmez. Belki avukat bey’e sormuştur belli etmemek için ne yapabilirim? diye. Avukat taktikler verip rahat ol demiştir. Yada gerçekten haklı olduğu için rahattır. İnan o kadar çok derine girdim ki düşünmek için güven, inanmak, şüphe çok yoğun bu konuda. Fakat düşüncelerimi belirtmek gerekirse;

15 günde bunca şeyin yaşanması?

Kızın herşeyi göze alıp davayı açması?

Şantaj olayı şaka bir cümle değil korkmuş olabilir. Ya da eşinize saplantılı kalıp iftira atıyor olabilir.

Konu sahibi ilk işiniz avukatı değiştirmek olsun.

Dava sürecini de beklemeyin.

Lütfen olaylardan haberdar edin. Umarım eşiniz haklıdır.

Eee haftasonu hiç aramz mı insan tatiller girdi etti vs
İyi de ben eşiniz sizi aldattıysa bile ortada bir sevgililik durumu olduğunu düşünmüyorum ki. Flört, yakınlaşma, hatta belki - umarım olmamıştır - yatıp kalkma. Her bunları yapan sevgili mi oluyor? Eşiniz o kızla sohbet etmiş, takılmış olabilir ama hafta sonları bile birbiri olmadan duramayan bir "çift" yok ortada. İletişimleri de kısa sürmüş büyük ihtimalle gayet yüzeysel ve amacı belli bir ilişki gibi duruyor.

Watsap mesajları bencede delil sayılmaz çünkü aradan istediğimizi silebiliyoruz ve konu anlam değiştirebiliyo eşin kendinden emin konuşuyo yoksa olay bu raddeye gelince yaaa bi hata yaptım derdi çünkü mahkemede ortaya çıkar diye bilmiyorum bana eşin masum olabilir gibi geldi biraz önce çocuklar duymasın baktım orda da vardıya öyle manyak bi kız neden olmasın beklemede kal bence zamanla herşey çıkar ortaya

Zor bir durum gerçekten. Hayatta her şey olabiliyor maalesef. Peşin hükümlü olmayın ama her şeyi de göz önünde bulundurup hazırlıklı olun. Şu an beklemekten başka yapacak bir şey yok, yarın iyice detaylandırın bu olayı. Eminim yıpranmışsınızdır, ılık bi duş alın, bi melisa çayı için ve uyuyun. Yarın sakin ve kafanızı toparlamış bir şekilde gidin.. Bol şans dilerim..

İyi de ben eşiniz sizi aldattıysa bile ortada bir sevgililik durumu olduğunu düşünmüyorum ki. Flört, yakınlaşma, hatta belki - umarım olmamıştır - yatıp kalkma. Her bunları yapan sevgili mi oluyor? Eşiniz o kızla sohbet etmiş, takılmış olabilir ama hafta sonları bile birbiri olmadan duramayan bir "çift" yok ortada. İletişimleri de kısa sürmüş büyük ihtimalle gayet yüzeysel ve amacı belli bir ilişki gibi duruyor.
Zezella, konu sahibi aldatılmışsa sineye çekecek gibi duruyor sanki. Biz fikir yürüttükçe aksini iddia eder gibi tavırları var.

Ben mi yanlış seziyorum? Son mesajları okuyamadım pek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X