- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Sayfa gözünün içine bakmıyorum bu sürekli değil tabiki oturup muhabbet de ediyoruz o an kaynanasını evinde o aklıma geldi bir bu yakalicak diye düşünüyorduk eşimle benim de zihninde öyle birşey geçti anormal olabilir ama şeytan bu yani ve hyatimda 1 kere başıma geldikaynına karşı birşeyler hissediyor olabilir misiniz? fantazi sırasında onu düşünmek bir yana da gözünün içine bakamamak nedir yani ? sanki bir duygu varda anlamasın diye göz kaçırıyormuşsunuz gibi geldi bana
Sapıklık değil ben kendimi kaynima sevisirken hyal etsem evet tövbe Yarabbim doğru sapigim derdim ama kaç senedir evliyim 1 kere kayinvalidem de yakalanma korkuşundan aklıma o geldi e uçuşma bu defalarca surMedi bundan misapigimŞu konunun çağdaşlıkla ne ilgisi var ? Kızımız fantazi kuramamış Ya da çocuğa ilgisi var. Dese ki babam bizi izliyordu beni seksi hayal ediyordu, benden etkileniyordu... Fantazi bu olur mu diyeceksiniz?
Çağdaşlık bu değil. Bu sapıklık.
Sende ahlak dersi veren Nihat hoca olmalsinOooo Feriştah Yenge de gelmiş
Tabikide olmuyor olsa sizce bunun önüne gecmem mi :)Aklına gelmiş bir kereliğine. Hep olmuyorsa sıkıntı yok.
Tekrar olmaz olmazdı ama suçluluk duygusu çok ağır var ve bu konuyu kafama takmaya başladım 3 gundurInsanlarin aklina cok garip fanteziler gelebiliyor takilmayin gecin. Bilincaltinin oynadigi bir oyun bu. Sucluluk duydukca daha cok taktikca daha da saplanti haline gelir. Eger tekrarlarsa veya sizi rahatsiz edecek seviyeye ulasirsa psikologa gidin bence.
Sayfa gözünün içine bakmıyorum bu sürekli değil tabiki oturup muhabbet de ediyoruz o an kaynanasını evinde o aklıma geldi bir bu yakalicak diye düşünüyorduk eşimle benim de zihninde öyle birşey geçti anormal olabilir ama şeytan bu yani ve hyatimda 1 kere başıma geldi
Neden biliyormusunz komik gelcek ama dini bir program izledim 3 gün önce böyle fantazilerin gunah olduğu ile alakali ve tk diye aklıma bu olay geldiben sapıklık olarak görmedim de kayna karşı birşey var gibi hissettim.. madem yok diyorsunuz sapıklık olarakda görmeyip birkerelik birşeydi diyip neden dert edinip ihanet görüp konu açıyorsunuz ki
Hosbulduk canimFeriştah yengeciğim hoşgeldin
Eski konularinizi da okuyunca sizde ihanet fantezisi var bariz. Daha nisanliyken baslamis surekli bir aldatma durtunuz var ve asiri baskiladiginiz icin boyle sagdan soldan firtliyor artik.
Ama hayakimde ihnt yok sadece yakalıyor izliyor diye gordumEski konularinizi da okuyunca sizde ihanet fantezisi var bariz. Daha nisanliyken baslamis surekli bir aldatma durtunuz var ve asiri baskiladiginiz icin boyle sagdan soldan firtliyor artik.
Bilemedim valla. Surekli aldatma aldatma...İhanet fantezisi değil de bence ihanet saplantısı. Bir çeşit okb durumu bence.
Siz senelerdir boyleymissiniz ama,hic uzmana basvurmadiniz mi?Ama hayakimde ihnt yok sadece yakalıyor izliyor diye gordum
Evet birde soyle bir saplanti var herseyi esime anlatıyorum iyi kötü anlatılacak anlatilmicak herseyiİhanet fantezisi değil de bence ihanet saplantısı. Bir çeşit okb durumu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?