Esime ihanetimm?

Bilemedim valla. Surekli aldatma aldatma...

İşte nasıl bir saplantıysa aldatmaktaktan korkuyor, bilinç altı da böyle oyunlar oynuyor.

Her şeyi hastalığa bağlamamak gerek bence bazı insanların aldatası gelince geliyor o kadar

Bu aldatma değil ama ya. Bir anlık fantazi. Evet biraz enteresan bir fantazi ama konu sahibinin ihanet saplantısı sebep oluyor bence buna. Eski konuları okuyunca normal bir düşünce yapısında olmadığı çok net anlaşılıyor.
 
Ben sizi sapık olarak nitelendirmiyorum.. fantaziler çeşitlidir ve yetişkin iki insan yatak odalarını renklendirmek adına fantazi kurabilir yada yaşayabilirler..önce bunun nedenini kendinize sorun..eşiniz sizi cinsel yönden yeterince heyecanlandırmadığı için mi bunu hayal ediyorsunuz yoksa izlenmek, sizin daha çok haz almanıza yardımcı olduğu için mi?

Yakın yada uzak akrabayı düşlemek bana göre hoş değil fakat başka bir evde olduğunuz, evin içindede genç erkek olarak kayın kişisi olduğu için onu hayalinize dahil ettiğinizi düşünüyorum yani illa ona karşı çekim hissetme olayı değil, sadece izlenme hazzı olay.

Psikologa gidin (rahat anlatmanız açısından kadın olsun) bunu düşünme nedeni ve suçluluk hissiyatı konusunu çözümleyin.
 
Ah güzel kardeşim ah anlatmaya çalıştım bu işte bunu anlatamadim şuraya o an o vardı ve izlenme fantazisi geldi aklıma bu hani bu kendi yatak odamda sürekli olan birsey değildi ama 1 kere lik de olsa öyle vicdanı insanım ki suçluyum diye kendimi maffediyorum ve eşimi kaybetmek den o kadar korkuyorum ki takinti yapıyorum her konuda
 
Eski konularinizi da okuyunca sizde ihanet fantezisi var bariz. Daha nisanliyken baslamis surekli bir aldatma durtunuz var ve asiri baskiladiginiz icin boyle sagdan soldan firtliyor artik.
Konu hakkındaki en doğru tespit bu.

Neyse, iyi yönden de bakmak lazım. Konu sahibinin teorisine göre bu sefer hamile falan kalırsa bebek elin adamına değil, direkt amcasına benzeyecek.
 
Konu fake mi bilmiyorum ama ben gülerek okudum ne var yahu fantezi sizde diyorsunuz fantezi. Şu evli olduğumuz erkekler kim bilir neler düşünüyorlar bizle birlikte olurken boşverin unutun gitsin.
 
Ne dediğiniz de anlaşılmıyor, ne hissettiğniz de anlaşılmıyor. Ama hayal gücü neler neler düşünüyoruz yeri geliyor da bunu buraya konu olarak açmanın anlamı ne ?
 
Herşeyi anlatam tabiki onun hoşuna gidiyor ama kötü şeyleri kafasına takıyor eminim ama belli etmiyor sanirim oda farkında patavatsizlgimin

Her aklımızdan geçen anlatılmaz.
Ben sana 5. sayfada yazdım neden böyle olduğunu bu durumun.
Senin gibi bir vakam olmuştu benim, birebir aynı cümleleriniz bile.
O yüzden çok iyi anlıyorum ne düşündüğünü.
Eşin sanıyor musun ki her aklından geçeni sana söylüyor?

Bir kere şunu kabullen insanlar monogamik değildir doğası gereği ama biz böyle olmayı seçeriz.
Tek eşli değiliz yani.
O yüzden aklından geçer, bakar yakışıklı bulursun vb bunlar normaldir.
Sadakat ise senin bununla ilgili bir eyleme geçmemendir.
Ortada bir tehdit durumu olacak ki sen sadakati seçebilesin.
 
Bence bu konuyu da kapattır.

Senin konuşman gereken kişi profesyonel bir kişi.

Kimse oturup anlamaya çalışmamış çünkü kadını aldatmakla suçlayıp OKB sini provoke edenden ahlaksızsın deyip demoralize edenine kadar... öyle ölmemiştir bir de füze atın
 
Bence de destek almanız gerekiyor.Fantazi kurmak sıkıntı değil ama kaynini düşünerek fantazi kurmak sıkıntı gibime geldi.
 
Konu başlığı cok acımasızca. Ihanet degil fantezi diyoruz buna.kardesini arzulamamışsın ya
 
Ya normalde bole bişi hissetmedim hissetmemde ama o an o evde o aklıma geldi bir an bilmiyorum sebebini Allah affettsin
Anliyorum canim.Insaniz sonucta dimi ama .Konunu kapattir bence bu olayi da unut bir daha düşünmemek üzere.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…