- 23 Ağustos 2012
- 51.881
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.682
- 898
- Konu Sahibi hayalcannn
-
İhanet fantezisi değil de bence ihanet saplantısı. Bir çeşit okb durumu bence.
Başvurdum ama tedavi goremedim emzirdigim icinSiz senelerdir boyleymissiniz ama,hic uzmana basvurmadiniz mi?
Emzirirken de uygulanabilen cesitli tedaviler var ama. Bence siz uzerine dusmemissiniz. Boyle yasamaktan memnun musunuz mesela? Hastaligi kabullenmeme durumunuz var mi?Başvurdum ama tedavi goremedim emzirdigim icin
Bilemedim valla. Surekli aldatma aldatma...
Her şeyi hastalığa bağlamamak gerek bence bazı insanların aldatası gelince geliyor o kadar
Eşiniz ne yapıyor peki bu durumda?Evet birde soyle bir saplanti var herseyi esime anlatıyorum iyi kötü anlatılacak anlatilmicak herseyi
Herşeyi anlatam tabiki onun hoşuna gidiyor ama kötü şeyleri kafasına takıyor eminim ama belli etmiyor sanirim oda farkında patavatsizlgiminEşiniz ne yapıyor peki bu durumda?
Herşeyi anlatam tabiki onun hoşuna gidiyor ama kötü şeyleri kafasına takıyor eminim ama belli etmiyor sanirim oda farkında patavatsizlgimin
Ah güzel kardeşim ah anlatmaya çalıştım bu işte bunu anlatamadim şuraya o an o vardı ve izlenme fantazisi geldi aklıma bu hani bu kendi yatak odamda sürekli olan birsey değildi ama 1 kere lik de olsa öyle vicdanı insanım ki suçluyum diye kendimi maffediyorum ve eşimi kaybetmek den o kadar korkuyorum ki takinti yapıyorum her konudaBen sizi sapık olarak nitelendirmiyorum.. fantaziler çeşitlidir ve yetişkin iki insan yatak odalarını renklendirmek adına fantazi kurabilir yada yaşayabilirler..önce bunun nedenini kendinize sorun..eşiniz sizi cinsel yönden yeterince heyecanlandırmadığı için mi bunu hayal ediyorsunuz yoksa izlenmek, sizin daha çok haz sağlamanıza yardımcı olduğu için mi?
Yakın yada uzak akrabayı düşlemek bana göre hoş değil fakat başka bir evde olduğunuz, evin içindede genç erkek olarak kayın kişisi olduğu için onu hayalinize dahil ettiğinizi düşünüyorum yani illa ona karşı çekim hissetme olayı değil, sadece izlenme hazzı olay.
Psikologa gidin (rahat anlatmanız açısından kadın olsun) ve bunu düşünme ve suçluluk hissiyatı konusunu çözümleyin.
Konu hakkındaki en doğru tespit bu.Eski konularinizi da okuyunca sizde ihanet fantezisi var bariz. Daha nisanliyken baslamis surekli bir aldatma durtunuz var ve asiri baskiladiginiz icin boyle sagdan soldan firtliyor artik.
Herşeyi anlatam tabiki onun hoşuna gidiyor ama kötü şeyleri kafasına takıyor eminim ama belli etmiyor sanirim oda farkında patavatsizlgimin
Evet doğruKonu fake mi bilmiyorum ama ben gülerek okudum ne var yahu fantezi sizde diyorsunuz fantezi. Şu evli olduğumuz erkekler kim bilir neler düşünüyorlar bizle birlikte olurken boşverin unutun gitsin.
Ya onu dusunmeim on evde o vardı ondan aklıma o geldi bu bir hobi değildi yani sürekli olan bişi değil öğün o evde hani sadece izlemiş gibiBence de destek almanız gerekiyor.Fantazi kurmak sıkıntı değil ama kaynini düşünerek fantazi kurmak sıkıntı gibime geldi.
Ya normalde bole bişi hissetmedim hissetmemde ama o an o evde o aklıma geldi bir an bilmiyorum sebebini Allah affettsinBence de destek almanız gerekiyor.Fantazi kurmak sıkıntı değil ama kaynini düşünerek fantazi kurmak sıkıntı gibime geldi.
Anliyorum canim.Insaniz sonucta dimi ama .Konunu kapattir bence bu olayi da unut bir daha düşünmemek üzere.Ya normalde bole bişi hissetmedim hissetmemde ama o an o evde o aklıma geldi bir an bilmiyorum sebebini Allah affettsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?