Esime ihanetimm?

O an bu fantaziyi kurmuşsunuz yasamışsınız bitmiş gitmiş ne diye kafaya takip buraya konu açıyorsunuz ki?
Fantazi adı üstünde..sürekli olan bir durum degilse üzerinde durmaya değmez
Ama siz genel olarak takıntılı bir insan olduğunuz için diğer konularınızda olduğu gibi bunu da bir 10 yıl takarsınız şimdi ne yazsak boş vala

Canımcım insanlar ne fanteziler kuruyor. Kafamızın içini düzene sokamayaız. bence aldatma dğeil ama tabi başkasını fantezi etseydin daha iyi olurdu.

Odada resim falan mı vardı da öyle gözün kayınca aklına gelmiştir

Ay bende aklıma öyle bişey gelse utançdan işi bırakır yerin dibine girerim heralde

Bu ihanet mi bi bakıma evet ama ay ne desem bilemedim sen de utanmışsın pişmansın bidaha böyle şeyler düşünme

Resim yoktu o an o evde o vardı ve o aklıma geldi hepsi bu zaten onların odaya girmesinden cekiniyoruk yanlışlıkla gelirler diye kaynanasını değil onu dusunmuş oldum ki zaten bi izliyor gibi düşündüm onunla ilişkiye giriyor gibi yada kalkıp benile temasa geçiyor gibi değil pardon herkes çok namuslu ben çok namuzsuzum insanız ama insanlık sonuç olarak şeytan o an aklimiza hoş bulmadığimiz şeyler veriyor uzgunum

Sizin eski konularınıza baktım. Eşinizle nişanlıyken başka birinden etkilenip kendinizi ona göstermeye çalışmışsınız. Şu an evlisiniz ama başka bir erkeğe çekici görünüp kendinizi izlerken hayal ediyorsunuz. Bence siz eşinizi sevmiyorsunuz sizi görsel olarak tatmin etmiyor gibi. Bundan dolayı da kendinizi başkasına göstermek istiyorsunuz . Bana normal gelmedi bu durum.

bence siz bir destek alın daha önceki konularınızı da okudum ruh sağlığınız iyi değil gibi..

Hayır canım neden namussuz olasın o an o panikle olmuş istemsiz bişey. Sen kendini yeterince suçlu hissetmişsin zaten. Ve diyosun zaten ya görürseden kaynaklı diye. İzlediğini düşünmekden zevk aldım demiyosun ki. Sadece o an orda ilişkiye kendini verememişsin panikden ötürü

Bence konu sahibinin sıkıntısı eşini sevmiyor olması. Cinsellik sırasında eski sevgilisini hayal ediyor , nişanlıyken çalıştığı yerdeki adamı beğenip kendini göstermeye çalışıyor , kayınvalidesinin evinde kaynı kendini izlerken görüyor. Bana hiç normal gelmedi bu durum.

O an kafamda öyle bir senaryo üretim panikten değil kayinvalidem in evinde iveri biri girerse nasıl olur diye düşündüm belkide o an haz verdi bu durum bilmiyorum ama 1 kere lik ti ve bunu kendi yatak odamda bilinçli yapmadim

Aksine eşimi sevmiyorum kaybetme korkudan otru hep bu durumlar la karşılaşıyorum çünkü saplanti hAline geldi

tövbestağfirullahh

40 yıl düşünsem aklıma gelmez kaynım

biz de fantaziler üretiyoruz eşimle ama bu fantazilerde başka kişiler olmuyor, sadece ikimizle ilgili oluyor. siz bence bir doktora gidin. çok ayıp. eşiniz de kızkardeşinizi düşünse ayy Allah korusun

Ayyyyyyy ayıp olduğunu bilmiyordum ay ayıp miyms Sağol fikrin için boş yorum yapmayın ya ayıp olduğunu biliyoruz heralde ondan yaziyoruz siz niye bu konuya girip yorum yazdiniz niye ilginizi çekti bu başlık sizde onu dusunun

bu ne agresiflik???

diğerleri neden yorum yaptı acaba?

doktora gidin yazdım okumadınız mı?

zaten siz neden bu saçma şeyi paylaştınız ki önce ona bakın! çok şükür kaynımı hayal eden ben değilim

Önceki konularına bakmadım ama olabilir bu konuda birçok yorum yapılmış yeni gördüm

Ha kendi yatak odanda ha başka yerde o an önemli olan kendinizi ilişkiye vermenizdi ve siz bunu yapamamışsınız

Birçok yorumda önceki konularınızla ilgili şeyler görüyorum
Ve sizde yo haz aldım diyosun bundan bilemedim ki ne dememizi bekliyosun

Ayrıca 1 kerelikti diye bişey yok eşin aldatsa bi seferlikti dese affetcen mi bilmiyorum

Aldatma dEğil bu ben kaynimla ilişki yaşamadim düşünÇeşme bizi yakalmis izlemiş yani aykırı bir olay o an icin belkide haz verdi ama devamı gelMedi ertesi gün yada ilişki sinşasına gece ytarken aklıma gelmedi gelmezde hiç onemsemedim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…