- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi hayalcannn
-
şeytan vesvese vermiş size, zaten böyle bir platformda bunu dile getirirseniz taşlanırsınız tabi. Unutun gitsin dillendirip şişirmeyin, konunuzu da kapattırın.Evet iğrenç farkındayım
Resim yoktu o an o evde o vardı ve o aklıma geldi hepsi bu zaten onların odaya girmesinden cekiniyoruk yanlışlıkla gelirler diye kaynanasını değil onu dusunmuş oldum ki zaten bi izliyor gibi düşündüm onunla ilişkiye giriyor gibi yada kalkıp benile temasa geçiyor gibi değil pardon herkes çok namuslu ben çok namuzsuzum insanız ama insanlık sonuç olarak şeytan o an aklimiza hoş bulmadığimiz şeyler veriyor uzgunumOdada resim falan mı vardı da öyle gözün kayınca aklına gelmiştir
Ay bende aklıma öyle bişey gelse utançdan işi bırakır yerin dibine girerim heralde
Bu ihanet mi bi bakıma evet ama ay ne desem bilemedim sen de utanmışsın pişmansın bidaha böyle şeyler düşünme
Hayır canım neden namussuz olasın o an o panikle olmuş istemsiz bişey. Sen kendini yeterince suçlu hissetmişsin zaten. Ve diyosun zaten ya görürseden kaynaklı diye. İzlediğini düşünmekden zevk aldım demiyosun ki. Sadece o an orda ilişkiye kendini verememişsin panikden ötürüResim yoktu o an o evde o vardı ve o aklıma geldi hepsi bu zaten onların odaya girmesinden cekiniyoruk yanlışlıkla gelirler diye kaynanasını değil onu dusunmuş oldum ki zaten bi izliyor gibi düşündüm onunla ilişkiye giriyor gibi yada kalkıp benile temasa geçiyor gibi değil pardon herkes çok namuslu ben çok namuzsuzum insanız ama insanlık sonuç olarak şeytan o an aklimiza hoş bulmadığimiz şeyler veriyor uzgunum
Bence konu sahibinin sıkıntısı eşini sevmiyor olması. Cinsellik sırasında eski sevgilisini hayal ediyor , nişanlıyken çalıştığı yerdeki adamı beğenip kendini göstermeye çalışıyor , kayınvalidesinin evinde kaynı kendini izlerken görüyor. Bana hiç normal gelmedi bu durum.Hayır canım neden namussuz olasın o an o panikle olmuş istemsiz bişey. Sen kendini yeterince suçlu hissetmişsin zaten. Ve diyosun zaten ya görürseden kaynaklı diye. İzlediğini düşünmekden zevk aldım demiyosun ki. Sadece o an orda ilişkiye kendini verememişsin panikden ötürü
O an kafamda öyle bir senaryo üretim panikten değil kayinvalidem in evinde iveri biri girerse nasıl olur diye düşündüm belkide o an haz verdi bu durum bilmiyorum ama 1 kere lik ti ve bunu kendi yatak odamda bilinçli yapmadimHayır canım neden namussuz olasın o an o panikle olmuş istemsiz bişey. Sen kendini yeterince suçlu hissetmişsin zaten. Ve diyosun zaten ya görürseden kaynaklı diye. İzlediğini düşünmekden zevk aldım demiyosun ki. Sadece o an orda ilişkiye kendini verememişsin panikden ötürü
Aksine eşimi sevmiyorum kaybetme korkudan otru hep bu durumlar la karşılaşıyorum çünkü saplanti hAline geldiBence konu sahibinin sıkıntısı eşini sevmiyor olması. Cinsellik sırasında eski sevgilisini hayal ediyor , nişanlıyken çalıştığı yerdeki adamı beğenip kendini göstermeye çalışıyor , kayınvalidesinin evinde kaynı kendini izlerken görüyor. Bana hiç normal gelmedi bu durum.
Ayyyyyyy ayıp olduğunu bilmiyordum ay ayıp miyms Sağol fikrin için boş yorum yapmayın ya ayıp olduğunu biliyoruz heralde ondan yaziyoruz siz niye bu konuya girip yorum yazdiniz niye ilginizi çekti bu başlık sizde onu dusununtövbestağfirullahh
40 yıl düşünsem aklıma gelmez kaynım
biz de fantaziler üretiyoruz eşimle ama bu fantazilerde başka kişiler olmuyor, sadece ikimizle ilgili oluyor. siz bence bir doktora gidin. çok ayıp. eşiniz de kızkardeşinizi düşünseayy Allah korusun
Ayyyyyyy ayıp olduğunu bilmiyordum ay ayıp miyms Sağol fikrin için boş yorum yapmayın ya ayıp olduğunu biliyoruz heralde ondan yaziyoruz siz niye bu konuya girip yorum yazdiniz niye ilginizi çekti bu başlık sizde onu dusunun
Bence konuyu kapattırın. Tedavi olun diyen çok. Yine karar sizin. Ama rahatsız olanlar var. Polemikler olacak üzüleceksiniz... Yine de siz bilirsiniz.
Önceki konularına bakmadım ama olabilir bu konuda birçok yorum yapılmış yeni gördümBence konu sahibinin sıkıntısı eşini sevmiyor olması. Cinsellik sırasında eski sevgilisini hayal ediyor , nişanlıyken çalıştığı yerdeki adamı beğenip kendini göstermeye çalışıyor , kayınvalidesinin evinde kaynı kendini izlerken görüyor. Bana hiç normal gelmedi bu durum.
Ha kendi yatak odanda ha başka yerde o an önemli olan kendinizi ilişkiye vermenizdi ve siz bunu yapamamışsınızO an kafamda öyle bir senaryo üretim panikten değil kayinvalidem in evinde iveri biri girerse nasıl olur diye düşündüm belkide o an haz verdi bu durum bilmiyorum ama 1 kere lik ti ve bunu kendi yatak odamda bilinçli yapmadim
Ne demek istediniz anlamadım ama olsun :)Tren olmuş gidiyorsun Osman abi
Aldatma dEğil bu ben kaynimla ilişki yaşamadim düşünÇeşme bizi yakalmis izlemiş yani aykırı bir olay o an icin belkide haz verdi ama devamı gelMedi ertesi gün yada ilişki sinşasına gece ytarken aklıma gelmedi gelmezde hiç onemsemedim cunkuHa kendi yatak odanda ha başka yerde o an önemli olan kendinizi ilişkiye vermenizdi ve siz bunu yapamamışsınız
Birçok yorumda önceki konularınızla ilgili şeyler görüyorum
Ve sizde yo haz aldım diyosun bundan bilemedim ki ne dememizi bekliyosun
Ayrıca 1 kerelikti diye bişey yok eşin aldatsa bi seferlikti dese affetcen mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?