Bir de unutmayı deneyin bakalım. Ben de çok takıntılıydım yaşananlardan sonra manyak gibi olmuştum tabir yerindeyse sabah akşam takıntılarımdan bahseder olmuştum. Sonra bunları yavaş yavaş bastırmaya geçmişi düşünmemeye başladım en azından davranışlarıma aktardım öyle davranmaya başlayınca da alıştım şimdi aklıma gelmiyor gelse de hemen atıyorum kafamdan ve şunu fark ettim ki kesinlikle geçmişi unutup takıntılarımı göz ardı ettiğimde kocama olan aşkımı daha çok hissediyorum kalbimde... Şunla bunla uğraşmaktan onu sevmeye vakit ayırmamışım, pişmanım...
Haklısın evet kafada kurmak insanın kendisine yaptığı en büyük zararlardan biri
Ben unutmaya başladığımı düşünüyorum ama duygularım hiç yok zaten merak ettiğim konulardan biri de bu giden hisler geri gelir mi? Sen de gelmiş ne güzel inşallah bir daha olumsuz şeyler yaşamazsın
Hay Allah fikir fukarası hadi mutlu Mesut evliliğine gidiver hakkaten sıktın artık
Bu arada evimde ne olup bittiğini bilmeden yorum yapma ağzını topla ne saygısız insansın ya ve uzak olduğun konulara yorum yapma benim senden bir şey beklemediğim kesin
Bence de bu konulara çok uzak olduğum kesin net olmamdan dolayı acabalara yer yok hayatımdaEn azından arkasından atıp tuttuğum akşam eşim diye sarılıp öptüğüm bir ilişkim yok maalesef ki gerçek bir evliliğim var... Dedim ya netim iyki de.. Masaya yatırdığınız konudan her ne bekliyorsanız artık yanınızdaki güvenmezken yabancılardan medet ummak çok yazık Size yorum yapmıycam....
Hay Allah fikir fukarası hadi mutlu Mesut evliliğine gidiver hakkaten sıktın artık
Bu arada evimde ne olup bittiğini bilmeden yorum yapma ağzını topla ne saygısız insansın ya ve uzak olduğun konulara yorum yapma benim senden bir şey beklemediğim kesin
Önce bu msjınızı okuyun ve nasıl yorum yaptığınızı görün ondan sonra msjların boyutunu belirleyelim olur mu? Herkes sınırını bilsin
Neden görücü usulü mu evlendiniz ki arkadasim gerçi tanidigini sanipta evlenmekte ayni hatta kotu yanlarini görünce daha aci vrrici oluyor..
Ben esimle vakit geçirmeyi çok seviyorum isten geldiğinde benimle evimizle ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor hele mis mis kokulari sikip yanima uzanip film izlemeyi çok seviyorum ben genelde filmi değilde esimi izlerim gerçi çok çirkin ama napim seviyorum
Bazen onu taniyamadigim yanlarida oluyor o zaman çok çok sinir oluyorum yinede gönlümü almayi basariyor maaaayymuuunuuumm...
Bana garip geldi sevmediğiniz biriyle beraber aynı evi paylaşıyor olmanız... Bununla ilgili fikrimide size açıkça belirttim... Size neden evlisiniz o halde diye sorduğum soruya bile cevap vermediniz... Buraya bir konu açıyorsanız olumlu yada olumsuz eleştirilere de açık olucaksınız... Ama siz benim kafa yapıma müdahale ederek kendi konunuzu ve bilmediğin şeylere yorum yapma gibi bir ifade kullanmanız yanlış... Ozaman bende dahil kimse bilmiyor sizin ilişkinizi.....
Ben elimden geldiğince her soruya Cvp yazdım onca kişiye Cvp yazında arada kaçanlar tabi ki olur ayrıca olumsuz yorumlara elbette açıığım hatta ikinci msjınızı okursanız ne kadar ters Cvp yazdığınızı görürsünüz hatta bende onu üstüne yalnış kişiye sordum pardon dedim olumsuz eleştiri yapmak adına kırıcı olursanız tartışma kaçınılmaz olur ve lütfen uzamasın artık size iyi akşamlar
Ben kırıcı bir yorum yapmadımYöneticiler okur zaten... Kırıcı olan sizsiniz.... Adamla birlikte yaşıyor ve ona karşı bir şey hissetmediğinizi söylüyorsunuz... Siz ne dediğinizi bilmiyosunuz umarım sorununuz çözülmüştür Netim , en azından masaya yatırdığım bir ilişkim yok , sevmediğiniz biriyle beraber neden aynı evi paylaşıyorsunuz, yatak olayı insanların mahremidir buna yorum yapamıycam demekle çokkk kırıcı konuştum pardon.... Akıl yoksunu diyende bendim değilmi... Bencede asla size yorum yapılmamalıymış....
Öffff yeter akıl yoksunu değil fikir fukarası dedim hala yorum yapıyorsunuz gerçekten sıktı bi huzur lütfen
Tatlim bende tanidigimi sanmistim illaki evlenince ayni eve girince huylar değişiyor önemli olan eksilerden çok artilari görmek ben ilk zamanlar hata yaptigimii çok dusundum sonra zamanla bende kendi eksilerimi farkima vardim mesela 3 yildir hergun birseylere alindim küstüm bi kere bile ben yaklasmadim hep o bana geldi sogukluguma o ateş oldu kolunun altına aldi her zaman karsidakini değilde kendimizi de gormemiz gerekiyor bazenMaşallah size Allah bozmasın evliliğinizi yok görücüye usulüyle olmadı anlaşarak evlendik siZ ve sizin gibi olan çiftlere çok özeniyorum sanırım tanıdığımı sandım evet
Nerden baslasam bilemedim benimde derdim var yeni katildim araniza sizlerle paylasmak.istedim ben 7 senedir evliyim ve bir kizim.var kocamla gecmiste cok tartisma yasadik ben cok ustune gitmistim birden bire ne olduysa benden sogudugunu solemeye basladi. Sen bana cok cektirdin birazda sen beni cek diyor ben.cok seviyorum tabi olumsuz konismadim.ama cok uzak ben fazla ustune gitmiyorum kocamida cok seviuorum bosanmaktan konusmuyor zaten bilmiyirum ne yapacagimi hep onn dort gozle gelmesini bekliyorum ama karsilik goremiyorum bana akil verin
Benim ki 10 yıllık bir ilişkiydi, evlenmedik daha doğrusu çok büyük bir mücadele yaşadık bir arada kalmak için. Aileler,çevremiz,aldatma bir sürü şey yaşadık 10 yıl boyunca. Tam her şey yoluna giriyor derken artık ben yıprandım. Uğruna ölebilirim dediğim adam bana pislik gibi gelmeye başladı. Sevgi hassas çok kırılmaya gelmiyor. Çevremdeki herkes şok oldu, bu kadar mücadeleyi verdin şimdi ne oldu diye. Ben o mücadeleyi sevgim için verdim. Sevgi bittiğinde, saygı bittiğinde yürümüyor. O haylaz adam tam kıvamına geldi ama ben bittim. Çok zor bir süreçti ama yaşadıklarım çok üzerime geldi. İyi ki de öyle olmuş, o zaman kendimi yenilmiş hissetmiştim, bir zaman yediremedim nasıl böyle oldu diye ama hayat başka şeylere gebeymiş, şimdi çok daha fazla mutluyum. Yürütmek için verdiğim o çabayla kendime nasıl bir kötülük yaptığımı ancak anladım, hayatımın en güzel zamanları heba oldu. O yüzden herkese aynı şeyi söylüyorum, onu gördüğünde kalbin tatlı tatlı çarpmıyorsa, her an içinde yaşadığın üzüntüler dolaşıyorsa yürüsün diye zorlamayacaksın çünkü mutlaka bir yerden patlak veriyor
Bence de bu konulara çok uzak olduğum kesin net olmamdan dolayı acabalara yer yok hayatımdaEn azından arkasından atıp tuttuğum akşam eşim diye sarılıp öptüğüm bir ilişkim yok maalesef ki gerçek bir evliliğim var... Dedim ya netim iyki de.. Masaya yatırdığınız konudan her ne bekliyorsanız artık yanınızdaki güvenmezken yabancılardan medet ummak çok yazık Size yorum yapmıycam....
yabancılardan medet ummak ha madem o gozle bakıyorsanız nıye bu forumdasınız
dertlı bır ınsana ancak bukadar kotu nıyetle yaklasılır bravo
Ayrıyetten soyle bır soz vardır acıma acınacak duruma düşersin bıgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?