Eşime ısınamıyorum bir şey hissedemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Haklısın evet kafada kurmak insanın kendisine yaptığı en büyük zararlardan biri
Ben unutmaya başladığımı düşünüyorum ama duygularım hiç yok zaten merak ettiğim konulardan biri de bu giden hisler geri gelir mi? Sen de gelmiş ne güzel inşallah bir daha olumsuz şeyler yaşamazsın

Gelir tabii ki bende geldi en azından aslında hiç kaybolmuyor o hisler sadece sen güvensizlikten ötürü bastırıyorsun. Ben 1 yılı devirdiğimizde tekrar aşık olmuş gibi olmuştum ki bu kırgınlıkları unuttuğunda yine arada kavga edeceksiniz tadınız kaçacak o zaman da soğuk hissetmen doğal fazla büyütmemeye çalış bakalım biraz akışına bırak ılımlı yaklaş tabi eşinin de çabası gerekiyor burada

Kendinize gelin aklım gayet yerinde sizinle aynı fikirde olmadım diye benimle bu şekilde konuşamazsınız......

Önce bu msjınızı okuyun ve nasıl yorum yaptığınızı görün ondan sonra msjların boyutunu belirleyelim olur mu? Herkes sınırını bilsin

Önce bu msjınızı okuyun ve nasıl yorum yaptığınızı görün ondan sonra msjların boyutunu belirleyelim olur mu? Herkes sınırını bilsin

Bana garip geldi sevmediğiniz biriyle beraber aynı evi paylaşıyor olmanız... Bununla ilgili fikrimide size açıkça belirttim... Size neden evlisiniz o halde diye sorduğum soruya bile cevap vermediniz... Buraya bir konu açıyorsanız olumlu yada olumsuz eleştirilere de açık olucaksınız... Ama siz benim kafa yapıma müdahale ederek kendi konunuzu ve bilmediğin şeylere yorum yapma gibi bir ifade kullanmanız yanlış... Ozaman bende dahil kimse bilmiyor sizin ilişkinizi.....

Neden görücü usulü mu evlendiniz ki arkadasim gerçi tanidigini sanipta evlenmekte ayni hatta kotu yanlarini görünce daha aci vrrici oluyor..

Ben esimle vakit geçirmeyi çok seviyorum isten geldiğinde benimle evimizle ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor hele mis mis kokulari sikip yanima uzanip film izlemeyi çok seviyorum ben genelde filmi değilde esimi izlerim gerçi çok çirkin ama napim seviyorum

Bazen onu taniyamadigim yanlarida oluyor o zaman çok çok sinir oluyorum yinede gönlümü almayi basariyor maaaayymuuunuuumm...

Maşallah size Allah bozmasın evliliğinizi yok görücüye usulüyle olmadı anlaşarak evlendik siZ ve sizin gibi olan çiftlere çok özeniyorum sanırım tanıdığımı sandım evet

Ben elimden geldiğince her soruya Cvp yazdım onca kişiye Cvp yazında arada kaçanlar tabi ki olur ayrıca olumsuz yorumlara elbette açıığım hatta ikinci msjınızı okursanız ne kadar ters Cvp yazdığınızı görürsünüz hatta bende onu üstüne yalnış kişiye sordum pardon dedim olumsuz eleştiri yapmak adına kırıcı olursanız tartışma kaçınılmaz olur ve lütfen uzamasın artık size iyi akşamlar

Ben kırıcı bir yorum yapmadım Yöneticiler okur zaten... Kırıcı olan sizsiniz.... Adamla birlikte yaşıyor ve ona karşı bir şey hissetmediğinizi söylüyorsunuz... Siz ne dediğinizi bilmiyosunuz umarım sorununuz çözülmüştür Netim , en azından masaya yatırdığım bir ilişkim yok , sevmediğiniz biriyle beraber neden aynı evi paylaşıyorsunuz, yatak olayı insanların mahremidir buna yorum yapamıycam demekle çokkk kırıcı konuştum pardon.... Akıl yoksunu diyende bendim değilmi... Bencede asla size yorum yapılmamalıymış....

Öffff yeter akıl yoksunu değil fikir fukarası dedim hala yorum yapıyorsunuz gerçekten sıktı bi huzur lütfen

Öffff yeter akıl yoksunu değil fikir fukarası dedim hala yorum yapıyorsunuz gerçekten sıktı bi huzur lütfen

Kötü söz sahibine aittir..... HOŞÇAKAL.... HUZURUMMMDAN SANADA YOLLARIM BYE....

Senin diğer konularını da okudum da, sen balayına bile arkadaşlarınızla gitmeyi kabul etmişsin..
Öğretmen bir bayansın, yaşını bilmiyorum ama insan biraz tecrübe sahibi olmalı..
Ne bileyim doğruyu yanlışı bilmeli..
Ben balayına neden arkadaşlarımla gideyim yahu, ne gerek var. Çok mu lazımlAr bana orada..
Ilginç bir istek eşindeki, ve ilginç senin kabul etmen.....

Sen mutsuzluğa davetiye çıkarmışsın..
Millet de davete icabet etmişler..
Ben de evlendim, davetiyemizi kendimiz seçtik..
Ve üzerine yazılacak yazıya beraber karar verdik..
Matba mail attı basmadan önce, okudum ve onay verdim. Basıma geçildi..
Sen nasıl oluyor da davetiyeden mevlütlü mü çalgılı mı olduğunu anlayamıyorsun?

Siz zaten yeterince kopuk bir ilişki içindeymişsiniz..
Siz ilişkide bile değilmişsiniz..
Böyle basit evlilik olmaz..

Maşallah size Allah bozmasın evliliğinizi yok görücüye usulüyle olmadı anlaşarak evlendik siZ ve sizin gibi olan çiftlere çok özeniyorum sanırım tanıdığımı sandım evet
Tatlim bende tanidigimi sanmistim illaki evlenince ayni eve girince huylar değişiyor önemli olan eksilerden çok artilari görmek ben ilk zamanlar hata yaptigimii çok dusundum sonra zamanla bende kendi eksilerimi farkima vardim mesela 3 yildir hergun birseylere alindim küstüm bi kere bile ben yaklasmadim hep o bana geldi sogukluguma o ateş oldu kolunun altına aldi her zaman karsidakini değilde kendimizi de gormemiz gerekiyor bazen

Esim bazen çok agresif ve itici olabiliyor ama bi insan her zaman gulemez ki muhakkak bi stresi olabilir benimle alakali olmasa da bende üstüne gidince noluyor soguyoruz birbirimizden ama simdi öğrendim yaşayarak

O beni sevgiyle boğuyor bende sefkatimle sariyorum ask evlilik tamamen iki kişinin dengesinden ibaret..

Sende artilarini gor canim eksileri cope at sen yakinligini goster

Umarim hersey istedigin gibi olur

Nerden baslasam bilemedim benimde derdim var yeni katildim araniza sizlerle paylasmak.istedim ben 7 senedir evliyim ve bir kizim.var kocamla gecmiste cok tartisma yasadik ben cok ustune gitmistim birden bire ne olduysa benden sogudugunu solemeye basladi. Sen bana cok cektirdin birazda sen beni cek diyor ben.cok seviyorum tabi olumsuz konismadim.ama cok uzak ben fazla ustune gitmiyorum kocamida cok seviuorum bosanmaktan konusmuyor zaten bilmiyirum ne yapacagimi hep onn dort gozle gelmesini bekliyorum ama karsilik goremiyorum bana akil verin

Merhaba ablacim(abla diyorum büyük ihtimalle yas farkimz vr)

Kendinde dahil bayanların çoğu hatta hepsi karsidan bekliyoruz ilgiyi ama kndimz ilgi gostermiyiruz üstüne dusmuyiruz hep bana hep bana diyoruz yalanmi arada kendimizi de elstirmemiz gerekiyor DİE düşünüyorum

Eşiniz kisasa kisas yaptiysa eğer durum zor ama sen onu böle biraz tasi ablacim üstüne git cilve yap ilgi göster muhakkak tepki ve karsilik verecektir.o sen soğuk dvrandiginda neler yapiordu yaklasimi nasildi???

Allah mutlu gunlerinizi nasip etsin kizinizada saglikli uzun omur vrrsin

O kadar güzel ve içten anlatmışsın ki gözlerim doldu bir an.

Son düzenleme:

yabancılardan medet ummak ha madem o gozle bakıyorsanız nıye bu forumdasınız
dertlı bır ınsana ancak bukadar kotu nıyetle yaklasılır bravo
hersey bız ınsanlar ıcın evlılıklerde ıyı gunde olur kotu gunde bazen tıkanık durumlarla bazı seylerden emın olamayabılırız kafamız ve duygularımız karısabılır ınsan pıskolojısı hassastır ve bunun dengesı bozuldugunda ınsan cok karamsar olabılıyor bellıkı konu sahıbı arkadasta bu durumda ve bızımde fıkırlerımızı merak edıyor.
Ayrıyetten soyle bır soz vardır acıma acınacak duruma düşersin bıgun

Güzel yüreğin ve desteğin için çok teşekkür ediyorum canım Allah büyük padişah kimin başına ne geleceği belli olmuyor evet
Allah herkesi ıslah Etsin benim bu duygularımı da kimseye yaşatmasın
Kim kimin hakkında ne düşünüyorsa Rabb'imin kat kat o kişiye yaşatmasını diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…