Ne alaka kusura bakmayın ama yatak konularına yorum yapamam tasvip etmiyorum bu konuları ben 4 duvar mahremdir bana göre ve sadece çiftleri ilgilendirir bu konuKonu bu bile olsa ayrıca zevk almadığınız bir adamla neden evlisiniz diycem ozaman size
sadece iyi olması yetmiyor bazen,sen geçmişte olanları kafandan atamadığın için mutsuzsun eşine yanaşamıyorsun ve bana görede haklılık payı var allah yardımcın olsun boşanmayı düşündün mü hiç?
eski konularinizi biliyorum
sizin aranizda sevgi yok
sevgi olsa bircok sey görmezden gelinebilir
hatta bazan sevimli bile olabilir
durumunuz zor
kendinizi yipratmayn
zorlada olmaz
olacagina varir
eşiniz tatildeyken belki özlersiniz:44:
Odun gibiyim ona karşı tıpkı onun geçen sene buzamanlar bana davrandığı gibi
Evlendiğimizden beri özlemedim ki onu hiç..
Mazoşist olduğumdan şüpheleniyorum. Ya da vicdan mı yapıyorum bunlar ayrılık sebebi olur mu diye?
Ya da tam anlamıyla hazır olmayı bekliyorum
Bana düzeltmek istemiyorsun ki diyo
Ona karşı birşeyler hissetseydim mücadele ederdim değil mi?
Yo mazoşist değilsiniz sadece emin değilsiniz, sorguluyorsunuz, cesaretsizsiniz ya da hepsi bir yana söylenmeyi seviyorsunuz akşam eve gittiğinizde adamın varlığı size kafi geliyor da olabilir. Ancak bir gerçek var ki siz ne evliliğiniz için ne de kendi yaşantınız için hiç bir şey yapmadığınız sürekli yazdığınız.
Gidin bir psikoloğa en azından kendiniz için bir şey yapın, varlığınızı, benliğinizi fark edin, birey olduğunuzu farkedin. Tüm yazılanlara bir cevabınız var da kendinize yok.. Bazen soru cevap yapıyorsunuz ya verdiğiniz cevapları bile bile göre göre neyin derdindesiniz ben onu anlamadım...
Soruyu yanlış kişiye sordum ozaman pardon
Saygı duyuyorum görüşünüze tabiki ama burda bilmediğimiz tanımadığımız insanlardan yorum alınca mahremiyet tabiki önemli ama insan fazlaca fikir aldığı için çok boyutlu bakabiliyor
Sevmiyorsunuz, arzulamıyorsunuz ve zevk almıyorsunuz ona karşı soğuksunuz , özlemiyorsunuz ama evlisiniz... Neden bu soruyu burda milyonlarca bilmediğiniz insanlara sormak yerine kendinize sormuyorsunuz....
Arkadaşlar aynı başlıkta yazdığım gibi eşim şuan ne kadar iyi olsa da ben bitik vaziyetteyim eski konularımı okursanız durumu az çok anlarsınız.
Il değiştirdikten sonra 180 derece döndü resmen ilgili olmaya ev işlerine yardım etmeye falan başladı ama ben bir şey hissedemiyorum hala hiçbir şey yaşamak paylaşmak istemiyorum isteyemiyorum..
Ne yapmam lazım bilmiyorum onu özlemiyorum kalbim çarpmıyor dokunduğu an kaçmak istiyorum..
Böyle gitmez ona da üzülüyorum evet beni zamanında çok kırdı üzdü yaşamamam gereken şeyleri yaşattı unutmasamda önemsememeye çalışıyorum artık..
Ama ben ona kocam aşkım herşeyim diyemedim diyemiyorum ne olur bir akıl verin..
Bana eşinizle geçen bir gününüzü anlatın arkadaşlar lütfen? Paylaşımlarınızı, tartışmalarınızı..
Cevabı bulsam niye sizlerden fikir almak isteyeyim buraya yazmanın ne anlamı kalıyor ozaman..
aklınızda farklı bi hayatmı var ?
eşiniz düzelmiş hatalarını anlamış
bu sebbelerden ayrılcakmısınız
sen kendine sevmek için zamn tanı
anlıyorum seni kadında bitince geri dönüş zor oluyor
Cevabını siz biliyomuşsunuz ya biz ne bilelim sizin eşinizi yatağınızı vs... Cevap zaten başlığınızda saklı... Boşverinsene...
Bence siz boşverin gölge etmeyin ozaman kendinize uygun olan konulara Cvp yazın
Daha fazla da çirkinleşmeden size iyi akşamlar diliyorum
E tabi insan mutlu olmayınca farklı bir hayatın içinde hayal ediyor kendini
Belki de zamana yaymak en iyisi evet
Bence de bu konulara çok uzak olduğum kesin net olmamdan dolayı acabalara yer yok hayatımdaEn azından arkasından atıp tuttuğum akşam eşim diye sarılıp öptüğüm bir ilişkim yok maalesef ki gerçek bir evliliğim var... Dedim ya netim iyki de.. Masaya yatırdığınız konudan her ne bekliyorsanız artık yanınızdaki güvenmezken yabancılardan medet ummak çok yazık Size yorum yapmıycam....
ya mutlu olmamak için artık sorunda kalmammışki
olabilir canım eskidne yaşamışsın tamamada gecmiş
sende gecmişi unutmaya calış bence
hatasını anlamış sana destekoluyor bi erkek kolay kolay böyle hatasını anlamz
sen evliliğine sahip çık eşini soğutma kendindne derim
Eşinize ısınmanız için önceden de bir sıcaklık hissetmeniz lazım ki siz çok ölüp bitmiyordum yazmışsınız :/
Şimdi ben de yaşadıklarımızı düşünüyorum, gözümden geçiriyorum kırgınlıklarım var eşimin de bana karşı çok ama onla yola devam etmek fikri o kadar ağır basıyor ki sarılınca her şeyi unutuyoruz. Sanırım gerçekten aşık değilsiniz eşinize bu yüzden de vicdan yapıyorsunuz
Vicdan belki de üzerine düşmem gereken en önemli konulardan biri bu evet fazlasıyla vicdan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?