Eşime ısınamıyorum bir şey hissedemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Soruyu yanlış kişiye sordum ozaman pardon
Saygı duyuyorum görüşünüze tabiki ama burda bilmediğimiz tanımadığımız insanlardan yorum alınca mahremiyet tabiki önemli ama insan fazlaca fikir aldığı için çok boyutlu bakabiliyor

Düşündüm tabiki düşünmez olur muyum?
Ve kendimle konuşmaktan bıktım
Kendimi zorlayarak birşeyler yaşayabilirmiyim bilmiyorum okadar zor durumdayım ki anlatamam..

eski konularinizi biliyorum
sizin aranizda sevgi yok
sevgi olsa bircok sey görmezden gelinebilir
hatta bazan sevimli bile olabilir
durumunuz zor
kendinizi yipratmayn
zorlada olmaz
olacagina varir

Üzülüyorum hem ona hem kendime yaşattıklarıma
Sorunlarımız düzeltilmeyecek şeyler değil elbette ama sevgisizlik..
Belki o yaptıkları için pişman ama belki de ben çoktan gözden çıkardım onu
sevmeden de olmaz değil mi?

Yo mazoşist değilsiniz sadece emin değilsiniz, sorguluyorsunuz, cesaretsizsiniz ya da hepsi bir yana söylenmeyi seviyorsunuz akşam eve gittiğinizde adamın varlığı size kafi geliyor da olabilir. Ancak bir gerçek var ki siz ne evliliğiniz için ne de kendi yaşantınız için hiç bir şey yapmadığınız sürekli yazdığınız.

Gidin bir psikoloğa en azından kendiniz için bir şey yapın, varlığınızı, benliğinizi fark edin, birey olduğunuzu farkedin. Tüm yazılanlara bir cevabınız var da kendinize yok.. Bazen soru cevap yapıyorsunuz ya verdiğiniz cevapları bile bile göre göre neyin derdindesiniz ben onu anlamadım...

Dövseydiniz daha iyiydi :) evet söylediklerinizin hepsi doğru herkese Cvp yazmak istiyorum çünkü zamanınızı ayırıp derdime bir parça derman olmaya çalışıyorsunuz işte bu da bu forumun varlılığının sebebi oluyor evet söyleniyorum çünkü yapabildiğim tek şey bu kendime söylenmek..
Belki ayrılmaktan ve sonrasında pişman olmaktan korkuyorum
Her şeyi düşünmek fikir almak istiyorum çünkü her insanın başından kötü bir şeyler geçmiş bu forumda
Evet bir şey yapamıyorum diye soruyorum yazıyorum fikir alıyorum zaten belki yazılan bir cümle bana dönüş noktası olacak

Sevmiyorsunuz, arzulamıyorsunuz ve zevk almıyorsunuz ona karşı soğuksunuz , özlemiyorsunuz ama evlisiniz... Neden bu soruyu burda milyonlarca bilmediğiniz insanlara sormak yerine kendinize sormuyorsunuz....

Son düzenleme:
Sevmiyorsunuz, arzulamıyorsunuz ve zevk almıyorsunuz ona karşı soğuksunuz , özlemiyorsunuz ama evlisiniz... Neden bu soruyu burda milyonlarca bilmediğiniz insanlara sormak yerine kendinize sormuyorsunuz....

Cevabı bulsam niye sizlerden fikir almak isteyeyim buraya yazmanın ne anlamı kalıyor ozaman..

aklınızda farklı bi hayatmı var ?
eşiniz düzelmiş hatalarını anlamış
bu sebbelerden ayrılcakmısınız
sen kendine sevmek için zamn tanı
anlıyorum seni kadında bitince geri dönüş zor oluyor

Cevabı bulsam niye sizlerden fikir almak isteyeyim buraya yazmanın ne anlamı kalıyor ozaman..

Cevabını siz biliyomuşsunuz ya biz ne bilelim sizin eşinizi yatağınızı vs... Cevap zaten başlığınızda saklı... Boşverinsene...

E tabi insan mutlu olmayınca farklı bir hayatın içinde hayal ediyor kendini
Belki de zamana yaymak en iyisi evet

Cevabını siz biliyomuşsunuz ya biz ne bilelim sizin eşinizi yatağınızı vs... Cevap zaten başlığınızda saklı... Boşverinsene...

Bence siz boşverin gölge etmeyin ozaman kendinize uygun olan konulara Cvp yazın
Daha fazla da çirkinleşmeden size iyi akşamlar diliyorum

Bence siz boşverin gölge etmeyin ozaman kendinize uygun olan konulara Cvp yazın
Daha fazla da çirkinleşmeden size iyi akşamlar diliyorum

Bence de bu konulara çok uzak olduğum kesin net olmamdan dolayı acabalara yer yok hayatımda En azından arkasından atıp tuttuğum akşam eşim diye sarılıp öptüğüm bir ilişkim yok maalesef ki gerçek bir evliliğim var... Dedim ya netim iyki de.. Masaya yatırdığınız konudan her ne bekliyorsanız artık yanınızdaki güvenmezken yabancılardan medet ummak çok yazık Size yorum yapmıycam....

Son düzenleme:
E tabi insan mutlu olmayınca farklı bir hayatın içinde hayal ediyor kendini
Belki de zamana yaymak en iyisi evet

ya mutlu olmamak için artık sorunda kalmammışki
olabilir canım eskidne yaşamışsın tamamada gecmiş
sende gecmişi unutmaya calış bence
hatasını anlamış sana destekoluyor bi erkek kolay kolay böyle hatasını anlamz
sen evliliğine sahip çık eşini soğutma kendindne derim

Hay Allah fikir fukarası hadi mutlu Mesut evliliğine gidiver hakkaten sıktın artık
Bu arada evimde ne olup bittiğini bilmeden yorum yapma ağzını topla ne saygısız insansın ya ve uzak olduğun konulara yorum yapma benim senden bir şey beklemediğim kesin

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ediyorum çok sağolun insan güzel şeyle duyunca daha olumlu düşünüyor unutmak tek çözüm belki de giden duyguların geri gelmesi için

Eşinize ısınmanız için önceden de bir sıcaklık hissetmeniz lazım ki siz çok ölüp bitmiyordum yazmışsınız :/
Şimdi ben de yaşadıklarımızı düşünüyorum, gözümden geçiriyorum kırgınlıklarım var eşimin de bana karşı çok ama onla yola devam etmek fikri o kadar ağır basıyor ki sarılınca her şeyi unutuyoruz. Sanırım gerçekten aşık değilsiniz eşinize bu yüzden de vicdan yapıyorsunuz

Vicdan belki de üzerine düşmem gereken en önemli konulardan biri bu evet fazlasıyla vicdan yapıyorum

Vicdan belki de üzerine düşmem gereken en önemli konulardan biri bu evet fazlasıyla vicdan yapıyorum

Bir de unutmayı deneyin bakalım. Ben de çok takıntılıydım yaşananlardan sonra manyak gibi olmuştum tabir yerindeyse sabah akşam takıntılarımdan bahseder olmuştum. Sonra bunları yavaş yavaş bastırmaya geçmişi düşünmemeye başladım en azından davranışlarıma aktardım öyle davranmaya başlayınca da alıştım şimdi aklıma gelmiyor gelse de hemen atıyorum kafamdan ve şunu fark ettim ki kesinlikle geçmişi unutup takıntılarımı göz ardı ettiğimde kocama olan aşkımı daha çok hissediyorum kalbimde... Şunla bunla uğraşmaktan onu sevmeye vakit ayırmamışım, pişmanım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…