- 10 Temmuz 2025
- 9
- -14
- 1
- 20
- Konu Sahibi aslihan13678
-
Var olan adamı değil var olan adamın karakterini değiştirerek o kişiyi sevmeye çalışıyorsunuz. Boşuna zorluyorsunuz kendinizi. Karakteri bu, adam bu. Birini unutmak için başka biriyle mi evlenilir? Adamcağızın ne günahı vardı? Hatayı en başından yapmışsınız. Evliliğiniz sürdüğü müddetçe de ilerleyen yıllarda aranızdaki bağ sevgiden ziyade bir merhamet, yılların verdiği vefa duygusu olacak sadece. Değişmeyecek şeyleri değiştirmeye çalışarak kimseye hayatı zorlaştırmayın.2 senedir evliyim, akraba aracılığıyla tanıştık bu bahsettiğim kişi görümcem benimde teyzemin gelini bana bahsediyordu sürekli kardeşim çok iyi biri evlen pişman olmazsın çok şükür iyi dediği gibi ama evlilik aklımda yoktu daha doğrusu istemiyordum sürekli bahsediyordu kardeşim seni seviyor istiyor vb. Bende şans vermek istedim o sıralar unutmak istediğim biride vardı konuştuk ısındım bende istedim evlenmek sabırsızlıkla bekliyordum olmasını ailem karşı çıktı sonra ikna oldular neyse bu sırada hiçbir şekilde kocamı görmedim fotolarda iyi duruyordu tipi falan ama realde görmedim gördüm ama tam detaylı bakmadım sözlendik sözden sonra soğukluk girdi oldu diyemi artık bilmiyorum eşim gözüme çirkin gelmeye başladı nebilim işte niye evlendim daha iyileri vardı tip olarak vs. Şuan 2 senelik evliyim 9 aylık bir çocuğum var sevmiyor değilim ama hiçbir türlü tam anlamıyla bağlanamıyorum acayip bir sevgim olmuyor olsun istiyorum ama gözüme bir türlü yakışıklı gelmiyor çok iyi biri isteklerimi yerine getiren iyi bir eş iyi bir baba ama ben bu kişiyi çok sevmek istiyorum olmuyor bi türlü eşim biraz pasif biri utangaç girişken değil ve bende utangaç olmasın girişken olsun herseyi bilsin yapsın dik bi duruşu olsun istiyorum ama öyle değil utangaç olduğu için bazı ortamlarda ne yapacağını bilmiyor buda soğutuyor kendinden lütfen bana mantıklı bir şekilde biri yol göstersin ne yapmalıyım.
Boşanmalısın. Adama yazık. İnsan sevdiği kişi hakkında bu sekilde düşünmez. Kendini kandırıyorsun.2 senedir evliyim, akraba aracılığıyla tanıştık bu bahsettiğim kişi görümcem benimde teyzemin gelini bana bahsediyordu sürekli kardeşim çok iyi biri evlen pişman olmazsın çok şükür iyi dediği gibi ama evlilik aklımda yoktu daha doğrusu istemiyordum sürekli bahsediyordu kardeşim seni seviyor istiyor vb. Bende şans vermek istedim o sıralar unutmak istediğim biride vardı konuştuk ısındım bende istedim evlenmek sabırsızlıkla bekliyordum olmasını ailem karşı çıktı sonra ikna oldular neyse bu sırada hiçbir şekilde kocamı görmedim fotolarda iyi duruyordu tipi falan ama realde görmedim gördüm ama tam detaylı bakmadım sözlendik sözden sonra soğukluk girdi oldu diyemi artık bilmiyorum eşim gözüme çirkin gelmeye başladı nebilim işte niye evlendim daha iyileri vardı tip olarak vs. Şuan 2 senelik evliyim 9 aylık bir çocuğum var sevmiyor değilim ama hiçbir türlü tam anlamıyla bağlanamıyorum acayip bir sevgim olmuyor olsun istiyorum ama gözüme bir türlü yakışıklı gelmiyor çok iyi biri isteklerimi yerine getiren iyi bir eş iyi bir baba ama ben bu kişiyi çok sevmek istiyorum olmuyor bi türlü eşim biraz pasif biri utangaç girişken değil ve bende utangaç olmasın girişken olsun herseyi bilsin yapsın dik bi duruşu olsun istiyorum ama öyle değil utangaç olduğu için bazı ortamlarda ne yapacağını bilmiyor buda soğutuyor kendinden lütfen bana mantıklı bir şekilde biri yol göstersin ne yapmalıyım.
Yani muhtemelen bir türlü ısınamama nedeniniz tam olarak bazı huylarının sizin istediğiniz gibi olmaması. Burda iş size düşüyor :) onu olmasını istediğiniz şekilde değil de olduğu şekilde kabullenmeniz gerekir iyi huyları var bu kadarı da kusuru olsun diye düşünün çünkü bahsettiğiniz kadarıyla huy karakter eş ve baba olarak iyi bir profil. Onun değişmesini istediğiniz özelliklerde eksiği siz tamamlayın elinizden geldiğince belki bu şekilde tam anlamıyla ısınabilirsiniz. Herşeye rağmen olmuyorsa da siz aşk istiyorsunuz ama eşinize karşı aşk yok sevgi var içinizde sadece demek ki aşık olmaya çalışın da diyemem artık o kısma müdahele edemiyoruz malesef2 senedir evliyim, akraba aracılığıyla tanıştık bu bahsettiğim kişi görümcem benimde teyzemin gelini bana bahsediyordu sürekli kardeşim çok iyi biri evlen pişman olmazsın çok şükür iyi dediği gibi ama evlilik aklımda yoktu daha doğrusu istemiyordum sürekli bahsediyordu kardeşim seni seviyor istiyor vb. Bende şans vermek istedim o sıralar unutmak istediğim biride vardı konuştuk ısındım bende istedim evlenmek sabırsızlıkla bekliyordum olmasını ailem karşı çıktı sonra ikna oldular neyse bu sırada hiçbir şekilde kocamı görmedim fotolarda iyi duruyordu tipi falan ama realde görmedim gördüm ama tam detaylı bakmadım sözlendik sözden sonra soğukluk girdi oldu diyemi artık bilmiyorum eşim gözüme çirkin gelmeye başladı nebilim işte niye evlendim daha iyileri vardı tip olarak vs. Şuan 2 senelik evliyim 9 aylık bir çocuğum var sevmiyor değilim ama hiçbir türlü tam anlamıyla bağlanamıyorum acayip bir sevgim olmuyor olsun istiyorum ama gözüme bir türlü yakışıklı gelmiyor çok iyi biri isteklerimi yerine getiren iyi bir eş iyi bir baba ama ben bu kişiyi çok sevmek istiyorum olmuyor bi türlü eşim biraz pasif biri utangaç girişken değil ve bende utangaç olmasın girişken olsun herseyi bilsin yapsın dik bi duruşu olsun istiyorum ama öyle değil utangaç olduğu için bazı ortamlarda ne yapacağını bilmiyor buda soğutuyor kendinden lütfen bana mantıklı bir şekilde biri yol göstersin ne yapmalıyım.
sözlendik sözden sonra soğukluk girdi
Biz sevdigimizle evlendik ne oldu on senedir tovbe haşa tapiyordum mal gibi. Simdi kazasiz belasiz sikintisiz bosanabilmek icin kirk takla atiyoruz.keske duzgun yetistirilmis adamlar olsaydi da buzlerde gorucu usulu evlenseydik. Duzgun adamlari bulmussunuz kendinize is cikarmayin sevmeye bakin. Guzellik yakisiklilik onemli degil. Utangac olsun ne guzel iste. Burda bir uyenin kocasi var maymun gibi her ortamda kadinlara atliyodu kocan oyle olursa gorursun gelir konu acarsin valla. Daha oturun susun bence
Çocuk bile yaptığınıza göre çokta soğuk değilmişsiniz kocanıza karşı. Boşanmayacaksanız hiç kurcalamayın aklınızı çünkü zamanında kullanmak gerek onu.2 senedir evliyim, akraba aracılığıyla tanıştık bu bahsettiğim kişi görümcem benimde teyzemin gelini bana bahsediyordu sürekli kardeşim çok iyi biri evlen pişman olmazsın çok şükür iyi dediği gibi ama evlilik aklımda yoktu daha doğrusu istemiyordum sürekli bahsediyordu kardeşim seni seviyor istiyor vb. Bende şans vermek istedim o sıralar unutmak istediğim biride vardı konuştuk ısındım bende istedim evlenmek sabırsızlıkla bekliyordum olmasını ailem karşı çıktı sonra ikna oldular neyse bu sırada hiçbir şekilde kocamı görmedim fotolarda iyi duruyordu tipi falan ama realde görmedim gördüm ama tam detaylı bakmadım sözlendik sözden sonra soğukluk girdi oldu diyemi artık bilmiyorum eşim gözüme çirkin gelmeye başladı nebilim işte niye evlendim daha iyileri vardı tip olarak vs. Şuan 2 senelik evliyim 9 aylık bir çocuğum var sevmiyor değilim ama hiçbir türlü tam anlamıyla bağlanamıyorum acayip bir sevgim olmuyor olsun istiyorum ama gözüme bir türlü yakışıklı gelmiyor çok iyi biri isteklerimi yerine getiren iyi bir eş iyi bir baba ama ben bu kişiyi çok sevmek istiyorum olmuyor bi türlü eşim biraz pasif biri utangaç girişken değil ve bende utangaç olmasın girişken olsun herseyi bilsin yapsın dik bi duruşu olsun istiyorum ama öyle değil utangaç olduğu için bazı ortamlarda ne yapacağını bilmiyor buda soğutuyor kendinden lütfen bana mantıklı bir şekilde biri yol göstersin ne yapmalıyım.
fotolarda iyi duruyordu tipi falan ama realde görmedim gördüm ama tam detaylı bakmadım sözlendik sözden sonra soğukluk girdi oldu diyemi artık bilmiyorum eşim gözüme çirkin gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?