Eşime ısınamıyorum

İyi de yenGEnC gerçek kabul edilen üyelerin yazdığı alaycı, kafa bulmalı, iğnemeli yorumlar imaj bozmuyor da yeni üyelerin konuları mı bozuyor ?
KK’nın imajını belirleyen sizlersiniz, troll olduğunu düşündüğünüz konulara hiç yorum yazmazsınız, şikayet et’e basarsınız, direkt senin için yazmıyorum genel bir durum tespiti, maşallah troll olsun da kafa bulalım diyenler çoğunlukta.

Bize gelirsek, troll olduğu bas bas bağıran üye veya konuda zaten hemen müdahale ediyoruz ama muallakta kaldığımız durumlarda kişiyi ve konuyu troll diye yaftalayamayız, bu konu da bunlardan birisi.

Konunun gerçek olabileceğini düşündüren bazı şeyler var ki zaten onları Kazen’e iletip incelenmesini isteyeceğim.

Son düzenleme:
Yani babaannem zamanında görmeden evlilik olurmuş ki (bizimkiler severek evlenmiş) bir çay içmeden, bir yürüyüş yapmadan nasıl evlendiniz?

Madem sözlüyken gözünüze çirkin gelmeye başladı neden ayrilmadınız

Madem ayrilmadınız neden çocuk yaptınız?

Boşan desek onu yapmayacaksınız o kesin ama insan utangaç diyede eşi sogumamalı. Evlilik bu uzun ve yorucu bir yolculuk.

Yani ne yapalım adam duysa ne kadar üzülür. Benim eşim benim için böyle düşünse boşardım. Gitsin kimi seviyorsa onunla birlikte olsun. Eşinize ve çocuğa üzüldüm.

Eksi basligi sanki, kadinlarin efendi adam yerine pic tercihi gibi olmus evliliginiz.

Neden cocuk yaptıniz diye sormuyorumda icinizin isinmadigi adamla nasil sevisebildiginizi aklim alamadi.

Siz sanirim romeo ariyordunuz size duz adam sami denk geldi galiba.

Isinmak icin verilebilecek bir oneri var mi bilemedim belki bardagin dolu tarafina bakmayi deneyebilirsiniz? A aslihan13678

Buraya actiginiz ilk baslik bu, 7 gunde ne degisti severek evlenmissiniz?

Bence kafan karışmış ve ne istediğini bilmiyorsun
Nekadar sevebiliyorsan o kadar sev o zaman kimse seni zorlamamış

Sosyallık ile ilgili bir sorunu varsa ele.ele verip çözersiniz,yani diyeceğim insanın yeterki geçinmeye gönlü olsun, ben bir sorun göremedim ...

Bu istedikleriniz olsa o adam sizinle mi evlenirdi? Bence bi kendinize bakin önce ve evlenme şeklinize bakin? Oyle erkekler yuzunu bile dogru durust gormedigi vi kadinla evlenmez. Siz de önünüze cikanla evlenmişsiniz fazla bisey beklemeniz sacma

"
Sıralama yanlış olmuş sen bunu boşa, ikincide doğru sıralamayla evlen olur mu canım.

Benim bı arkadaşim vardı o da senin gibi evlendi sonra aşık oldu kocasına flört ediyor gibiydi. Duygusal bağ yakınlik naz niyaz evliliğin ilk günlerinde yoğundur. Hep mi boyleydin . Sonradan mı huyları mi begenmedin . Olduğu gibi sevmek önemli karşındakini . İyiyse değer veriyorsa saygılı ise böyle biri sevilir .

Unutmak istediğim biri vardı demişsiniz kötü olmuş bu durum...
Ben ısınmadığım biriyle bile tipini beğensem görüşmüyorum asla. Buna da üzüldüm. Yani böyle biriyle de sırf iyi diye evlenilmez ki. Ten uyumu da önemli. Boşanacaksanız bile büyümesini bekliceksiniz mecbur.

Akraba aracılığı ile tanışmış bu kişi görümcesi imiş (!)

Sürekli görümcesinin kardeşinden bahseden de teyzesinin gelini imiş (!)

Bu süreçte de yazar eski sevgilisinden ayrılmış

E bu kadar bahsetmisler hiç mi merak etmemiş garip değil mi? İnsan ciddi evlilik gibi bir hususta bu zamanda üstelik eski sevgiliyle yapılmayan jest kalmazken, kocanız olacak adamla sadece sözde tanışmak nedir

Çok garipsiniz. Hadi aşık olmadan evlenen çok ama siz daha yüzünü görmediğiniz biriyle nasıl evlendiniz ? Görücü usulu evlenenler bile beş altı ay geziyor tozuyor birlikte vakit geçiriyor. Sizi adamın yüzünü görmeden evlenmeye iten motivasyon nedir ? Şimdide çirkin geliyor diyorsunuz. Yüzüpü takarken yanınızda başka bir adam mı vardı. Ayrıca söylediğiniz girişken aktif adamlar yüzünü bile görmediği bir kadınla evlenmezler.

Yeni üyelik için iq testi koyun. 90 alti alanlari kayit alın gercektir onlar. 90 ustu ekşici falandir.

Eşinizi beğenmediğinizi iki sene sonra bir çocuk yaptıktan sonra anlamanız çok iyi olmuş. Ya üç beş çocuk yapıp, kırk yıl sonra farketseydiniz? Allah muhafaza yazık olurdu.

hayaller hayatlar yapacak bir sey yok kuzum alismaya calisin iyi taraflarina odaklanin ,ortamda ne yapacagini bilmeyebilir deneyimlememistir siz yol gosterin assiri eril erkegi belki siz kaldiramazdiniz ya da onlar sizi

Girişken, herseyi bilen, dik duruşlu birini istiyorsun ama görücü usulü evlenen adama evet diyorsun.
Sen ne istediğini bilmeyen, hayalperest birisin.
Adam iyi bir eş ve baba,
senin istediklerini yapıyor...ne güzel
Her gün adamın gözlerinin içine bak, ışığını gör, omzuna yaslan, elini tut sımsıkı.. aşk olsun <3

ya of bi uza ya, girişken koca istiyormuş, sen kendin girişken misin acaba? kendinde ne eksikse onu eşinden bekliyorsun, gerçekten girişken birini istesen öyle adamlarla olurdun, birde çocuk yaptım diyor ya sabır
Herifle evlenmis yüzüne bakmamis cocuk yapmis giriskeb degil diyor bence adam gayet girisken

Pasif ne istedigini bilmeyen baskalarinin baskisiyla akliyla evlenen kendi fikri olmayan konu sahibinin kendisi

Esimle Severek evlendik yazmissin dalga mi geciyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…