- 12 Temmuz 2006
- 58.704
- 224.250
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi aslihan13678
-
İyi de yenGEnC gerçek kabul edilen üyelerin yazdığı alaycı, kafa bulmalı, iğnemeli yorumlar imaj bozmuyor da yeni üyelerin konuları mı bozuyor ?öf bu ne ya
kac gündür her güne en az 2 yeni üye sansasyonel konu açılıyor
kkdan sogudum resmen, seyir zevkim bitti
Mune @Kazen buna birsey yapilamaz mi? KKnin da imaji gidiyor bir sürü yeni üyenin her gun bol yorum alacak konular actigi sacma bir yer haline geldi. boyle devam ederse sitenin konularinin verdigi guven guzin ablaya yazanların verdigi güvenle ayni olacak
Eşimle severek evlendik eşim çok iyi bir insan bir dediğimi ikiletmez 9 ay önce 17 yaşındaki kaynım bizim evimize geldi çalışmak için bizim yanımızda kalacak şahsen istemiyordum ama eşim kırılmasın üzülmesin diye kabul ettim en büyük kaynım ailesine hiçbir maddi destek vermiyor benim eşim yapıyor herşeyi bende rahatsız oluyorum eşimin ailesi köyde yaşıyor yoklukta büyüdüler eşim ve kardeşleri ama şuan çok şükür hepsinin durumu iyi 8 tane kız kardeşi var 3 tanesi evli geri kalanı bekar hepsi okuyor okul masraflarını eşim karşılıyor şuan yanıma gelen kaynımın kazancını gönderiyor. Geçen gün bir düğüne altın atmam gerek dedi bende bizim düğünümüze gelmediler bizim hakkımız değil abinin düğününe geldiler o atsın oda ailevi konulara girme dedi karışma ben kendi paramdan vermiyorum yanımda olan kaynımdan vericegini söyledi. Ama eşim ailesine çok düşkün sürekli görüntülü arıyor 9 aylık bi kızım var onu gösteriyor tamam göstersin ama değer bilene doğum yaptım kaynanam kızıma hiçbirseyi göndermedi yaptığı 2 3 patik
Bence kafan karışmış ve ne istediğini bilmiyorsun2 senedir evliyim, akraba aracılığıyla tanıştık bu bahsettiğim kişi görümcem benimde teyzemin gelini bana bahsediyordu sürekli kardeşim çok iyi biri evlen pişman olmazsın çok şükür iyi dediği gibi ama evlilik aklımda yoktu daha doğrusu istemiyordum sürekli bahsediyordu kardeşim seni seviyor istiyor vb. Bende şans vermek istedim o sıralar unutmak istediğim biride vardı konuştuk ısındım bende istedim evlenmek sabırsızlıkla bekliyordum olmasını ailem karşı çıktı sonra ikna oldular neyse bu sırada hiçbir şekilde kocamı görmedim fotolarda iyi duruyordu tipi falan ama realde görmedim gördüm ama tam detaylı bakmadım sözlendik sözden sonra soğukluk girdi oldu diyemi artık bilmiyorum eşim gözüme çirkin gelmeye başladı nebilim işte niye evlendim daha iyileri vardı tip olarak vs. Şuan 2 senelik evliyim 9 aylık bir çocuğum var sevmiyor değilim ama hiçbir türlü tam anlamıyla bağlanamıyorum acayip bir sevgim olmuyor olsun istiyorum ama gözüme bir türlü yakışıklı gelmiyor çok iyi biri isteklerimi yerine getiren iyi bir eş iyi bir baba ama ben bu kişiyi çok sevmek istiyorum olmuyor bi türlü eşim biraz pasif biri utangaç girişken değil ve bende utangaç olmasın girişken olsun herseyi bilsin yapsın dik bi duruşu olsun istiyorum ama öyle değil utangaç olduğu için bazı ortamlarda ne yapacağını bilmiyor buda soğutuyor kendinden lütfen bana mantıklı bir şekilde biri yol göstersin ne yapmalıyım.
iraz pasif biri utangaç girişken değil ve bende utangaç olmasın girişken olsun herseyi bilsin yapsın dik bi duruşu olsun istiyorum ama öyle değil utangaç olduğu için bazı ortamlarda ne yapacağını bilmiyor buda soğut
Sıralama yanlış olmuş sen bunu boşa, ikincide doğru sıralamayla evlen olur mu canım.2 senedir evliyim, akraba aracılığıyla tanıştık bu bahsettiğim kişi görümcem benimde teyzemin gelini bana bahsediyordu sürekli kardeşim çok iyi biri evlen pişman olmazsın çok şükür iyi dediği gibi ama evlilik aklımda yoktu daha doğrusu istemiyordum sürekli bahsediyordu kardeşim seni seviyor istiyor vb. Bende şans vermek istedim o sıralar unutmak istediğim biride vardı konuştuk ısındım bende istedim evlenmek sabırsızlıkla bekliyordum olmasını ailem karşı çıktı sonra ikna oldular neyse bu sırada hiçbir şekilde kocamı görmedim fotolarda iyi duruyordu tipi falan ama realde görmedim gördüm ama tam detaylı bakmadım sözlendik sözden sonra soğukluk girdi oldu diyemi artık bilmiyorum eşim gözüme çirkin gelmeye başladı nebilim işte niye evlendim daha iyileri vardı tip olarak vs. Şuan 2 senelik evliyim 9 aylık bir çocuğum var sevmiyor değilim ama hiçbir türlü tam anlamıyla bağlanamıyorum acayip bir sevgim olmuyor olsun istiyorum ama gözüme bir türlü yakışıklı gelmiyor çok iyi biri isteklerimi yerine getiren iyi bir eş iyi bir baba ama ben bu kişiyi çok sevmek istiyorum olmuyor bi türlü eşim biraz pasif biri utangaç girişken değil ve bende utangaç olmasın girişken olsun herseyi bilsin yapsın dik bi duruşu olsun istiyorum ama öyle değil utangaç olduğu için bazı ortamlarda ne yapacağını bilmiyor buda soğutuyor kendinden lütfen bana mantıklı bir şekilde biri yol göstersin ne yapmalıyım.
Unutmak istediğim biri vardı demişsiniz kötü olmuş bu durum...2 senedir evliyim, akraba aracılığıyla tanıştık bu bahsettiğim kişi görümcem benimde teyzemin gelini bana bahsediyordu sürekli kardeşim çok iyi biri evlen pişman olmazsın çok şükür iyi dediği gibi ama evlilik aklımda yoktu daha doğrusu istemiyordum sürekli bahsediyordu kardeşim seni seviyor istiyor vb. Bende şans vermek istedim o sıralar unutmak istediğim biride vardı konuştuk ısındım bende istedim evlenmek sabırsızlıkla bekliyordum olmasını ailem karşı çıktı sonra ikna oldular neyse bu sırada hiçbir şekilde kocamı görmedim fotolarda iyi duruyordu tipi falan ama realde görmedim gördüm ama tam detaylı bakmadım sözlendik sözden sonra soğukluk girdi oldu diyemi artık bilmiyorum eşim gözüme çirkin gelmeye başladı nebilim işte niye evlendim daha iyileri vardı tip olarak vs. Şuan 2 senelik evliyim 9 aylık bir çocuğum var sevmiyor değilim ama hiçbir türlü tam anlamıyla bağlanamıyorum acayip bir sevgim olmuyor olsun istiyorum ama gözüme bir türlü yakışıklı gelmiyor çok iyi biri isteklerimi yerine getiren iyi bir eş iyi bir baba ama ben bu kişiyi çok sevmek istiyorum olmuyor bi türlü eşim biraz pasif biri utangaç girişken değil ve bende utangaç olmasın girişken olsun herseyi bilsin yapsın dik bi duruşu olsun istiyorum ama öyle değil utangaç olduğu için bazı ortamlarda ne yapacağını bilmiyor buda soğutuyor kendinden lütfen bana mantıklı bir şekilde biri yol göstersin ne yapmalıyım.
Akraba aracılığı ile tanışmış bu kişi görümcesi imiş (!)2 senedir evliyim, akraba aracılığıyla tanıştık bu bahsettiğim kişi görümcem benimde teyzemin gelini bana bahsediyordu sürekli kardeşim çok iyi biri evlen pişman olmazsın çok şükür iyi dediği gibi ama evlilik aklımda yoktu daha doğrusu istemiyordum sürekli bahsediyordu kardeşim seni seviyor istiyor vb. Bende şans vermek istedim o sıralar unutmak istediğim biride vardı konuştuk ısındım bende istedim evlenmek sabırsızlıkla bekliyordum olmasını ailem karşı çıktı sonra ikna oldular neyse bu sırada hiçbir şekilde kocamı görmedim fotolarda iyi duruyordu tipi falan ama realde görmedim gördüm ama tam detaylı bakmadım sözlendik sözden sonra soğukluk girdi oldu diyemi artık bilmiyorum eşim gözüme çirkin gelmeye başladı nebilim işte niye evlendim daha iyileri vardı tip olarak vs. Şuan 2 senelik evliyim 9 aylık bir çocuğum var sevmiyor değilim ama hiçbir türlü tam anlamıyla bağlanamıyorum acayip bir sevgim olmuyor olsun istiyorum ama gözüme bir türlü yakışıklı gelmiyor çok iyi biri isteklerimi yerine getiren iyi bir eş iyi bir baba ama ben bu kişiyi çok sevmek istiyorum olmuyor bi türlü eşim biraz pasif biri utangaç girişken değil ve bende utangaç olmasın girişken olsun herseyi bilsin yapsın dik bi duruşu olsun istiyorum ama öyle değil utangaç olduğu için bazı ortamlarda ne yapacağını bilmiyor buda soğutuyor kendinden lütfen bana mantıklı bir şekilde biri yol göstersin ne yapmalıyım.
Yeni üyelik için iq testi koyun. 90 alti alanlari kayit alın gercektir onlar. 90 ustu ekşici falandir.İyi de yenGEnC gerçek kabul edilen üyelerin yazdığı alaycı, kafa bulmalı, iğnemeli yorumlar imaj bozmuyor da yeni üyelerin konuları mı bozuyor ?
KK’nın imajını belirleyen sizlersiniz, troll olduğunu düşündüğünüz konulara hiç yorum yazmazsınız, şikayet et’e basarsınız, direkt senin için yazmıyorum genel bir durum tespiti, maşallah troll olsun da kafa bulalım diyenler çoğunlukta.
Bize gelirsek, troll olduğu bas bas bağıran üye veya konuda zaten hemen müdahale ediyoruz ama muallakta kaldığımız durumlarda kişiyi ve konuyu troll diye yaftalayamayız, bu konu da bunlardan birisi.
Konunun gerçek olabileceğini düşündüren bazı şeyler var ki zaten onları Kazen’e iletip incelenmesini isteyeceğim.
Eşinizi beğenmediğinizi iki sene sonra bir çocuk yaptıktan sonra anlamanız çok iyi olmuş. Ya üç beş çocuk yapıp, kırk yıl sonra farketseydiniz? Allah muhafaza yazık olurdu.2 senedir evliyim, akraba aracılığıyla tanıştık bu bahsettiğim kişi görümcem benimde teyzemin gelini bana bahsediyordu sürekli kardeşim çok iyi biri evlen pişman olmazsın çok şükür iyi dediği gibi ama evlilik aklımda yoktu daha doğrusu istemiyordum sürekli bahsediyordu kardeşim seni seviyor istiyor vb. Bende şans vermek istedim o sıralar unutmak istediğim biride vardı konuştuk ısındım bende istedim evlenmek sabırsızlıkla bekliyordum olmasını ailem karşı çıktı sonra ikna oldular neyse bu sırada hiçbir şekilde kocamı görmedim fotolarda iyi duruyordu tipi falan ama realde görmedim gördüm ama tam detaylı bakmadım sözlendik sözden sonra soğukluk girdi oldu diyemi artık bilmiyorum eşim gözüme çirkin gelmeye başladı nebilim işte niye evlendim daha iyileri vardı tip olarak vs. Şuan 2 senelik evliyim 9 aylık bir çocuğum var sevmiyor değilim ama hiçbir türlü tam anlamıyla bağlanamıyorum acayip bir sevgim olmuyor olsun istiyorum ama gözüme bir türlü yakışıklı gelmiyor çok iyi biri isteklerimi yerine getiren iyi bir eş iyi bir baba ama ben bu kişiyi çok sevmek istiyorum olmuyor bi türlü eşim biraz pasif biri utangaç girişken değil ve bende utangaç olmasın girişken olsun herseyi bilsin yapsın dik bi duruşu olsun istiyorum ama öyle değil utangaç olduğu için bazı ortamlarda ne yapacağını bilmiyor buda soğutuyor kendinden lütfen bana mantıklı bir şekilde biri yol göstersin ne yapmalıyım.
hayaller hayatlar yapacak bir sey yok kuzum alismaya calisin iyi taraflarina odaklanin ,ortamda ne yapacagini bilmeyebilir deneyimlememistir siz yol gosterin assiri eril erkegi belki siz kaldiramazdiniz ya da onlar sizi2 senedir evliyim, akraba aracılığıyla tanıştık bu bahsettiğim kişi görümcem benimde teyzemin gelini bana bahsediyordu sürekli kardeşim çok iyi biri evlen pişman olmazsın çok şükür iyi dediği gibi ama evlilik aklımda yoktu daha doğrusu istemiyordum sürekli bahsediyordu kardeşim seni seviyor istiyor vb. Bende şans vermek istedim o sıralar unutmak istediğim biride vardı konuştuk ısındım bende istedim evlenmek sabırsızlıkla bekliyordum olmasını ailem karşı çıktı sonra ikna oldular neyse bu sırada hiçbir şekilde kocamı görmedim fotolarda iyi duruyordu tipi falan ama realde görmedim gördüm ama tam detaylı bakmadım sözlendik sözden sonra soğukluk girdi oldu diyemi artık bilmiyorum eşim gözüme çirkin gelmeye başladı nebilim işte niye evlendim daha iyileri vardı tip olarak vs. Şuan 2 senelik evliyim 9 aylık bir çocuğum var sevmiyor değilim ama hiçbir türlü tam anlamıyla bağlanamıyorum acayip bir sevgim olmuyor olsun istiyorum ama gözüme bir türlü yakışıklı gelmiyor çok iyi biri isteklerimi yerine getiren iyi bir eş iyi bir baba ama ben bu kişiyi çok sevmek istiyorum olmuyor bi türlü eşim biraz pasif biri utangaç girişken değil ve bende utangaç olmasın girişken olsun herseyi bilsin yapsın dik bi duruşu olsun istiyorum ama öyle değil utangaç olduğu için bazı ortamlarda ne yapacağını bilmiyor buda soğutuyor kendinden lütfen bana mantıklı bir şekilde biri yol göstersin ne yapmalıyım.
Herifle evlenmis yüzüne bakmamis cocuk yapmis giriskeb degil diyor bence adam gayet giriskenya of bi uza ya, girişken koca istiyormuş, sen kendin girişken misin acaba? kendinde ne eksikse onu eşinden bekliyorsun, gerçekten girişken birini istesen öyle adamlarla olurdun, birde çocuk yaptım diyor ya sabır
2 senedir evliyim, akraba aracılığıyla tanıştık bu bahsettiğim kişi görümcem benimde teyzemin gelini bana bahsediyordu sürekli kardeşim çok iyi biri evlen pişman olmazsın çok şükür iyi dediği gibi ama evlilik aklımda yoktu daha doğrusu istemiyordum sürekli bahsediyordu kardeşim seni seviyor istiyor vb. Bende şans vermek istedim o sıralar unutmak istediğim biride vardı konuştuk ısındım bende istedim evlenmek sabırsızlıkla bekliyordum olmasını ailem karşı çıktı sonra ikna oldular neyse bu sırada hiçbir şekilde kocamı görmedim fotolarda iyi duruyordu tipi falan ama realde görmedim gördüm ama tam detaylı bakmadım sözlendik sözden sonra soğukluk girdi oldu diyemi artık bilmiyorum eşim gözüme çirkin gelmeye başladı nebilim işte niye evlendim daha iyileri vardı tip olarak vs. Şuan 2 senelik evliyim 9 aylık bir çocuğum var sevmiyor değilim ama hiçbir türlü tam anlamıyla bağlanamıyorum acayip bir sevgim olmuyor olsun istiyorum ama gözüme bir türlü yakışıklı gelmiyor çok iyi biri isteklerimi yerine getiren iyi bir eş iyi bir baba ama ben bu kişiyi çok sevmek istiyorum olmuyor bi türlü eşim biraz pasif biri utangaç girişken değil ve bende utangaç olmasın girişken olsun herseyi bilsin yapsın dik bi duruşu olsun istiyorum ama öyle değil utangaç olduğu için bazı ortamlarda ne yapacağını bilmiyor buda soğutuyor kendinden lütfen bana mantıklı bir şekilde biri yol göstersin ne yapmalıyım.
Esimle Severek evlendik yazmissin dalga mi geciyorsunEşimle severek evlendik eşim çok iyi bir insan bir dediğimi ikiletmez 9 ay önce 17 yaşındaki kaynım bizim evimize geldi çalışmak için bizim yanımızda kalacak şahsen istemiyordum ama eşim kırılmasın üzülmesin diye kabul ettim en büyük kaynım ailesine hiçbir maddi destek vermiyor benim eşim yapıyor herşeyi bende rahatsız oluyorum eşimin ailesi köyde yaşıyor yoklukta büyüdüler eşim ve kardeşleri ama şuan çok şükür hepsinin durumu iyi 8 tane kız kardeşi var 3 tanesi evli geri kalanı bekar hepsi okuyor okul masraflarını eşim karşılıyor şuan yanıma gelen kaynımın kazancını gönderiyor. Geçen gün bir düğüne altın atmam gerek dedi bende bizim düğünümüze gelmediler bizim hakkımız değil abinin düğününe geldiler o atsın oda ailevi konulara girme dedi karışma ben kendi paramdan vermiyorum yanımda olan kaynımdan vericegini söyledi. Ama eşim ailesine çok düşkün sürekli görüntülü arıyor 9 aylık bi kızım var onu gösteriyor tamam göstersin ama değer bilene doğum yaptım kaynanam kızıma hiçbirseyi göndermedi yaptığı 2 3 patik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?