2 senedir evliyim, akraba aracılığıyla tanıştık bu bahsettiğim kişi görümcem benimde teyzemin gelini bana bahsediyordu sürekli kardeşim çok iyi biri evlen pişman olmazsın çok şükür iyi dediği gibi ama evlilik aklımda yoktu daha doğrusu istemiyordum sürekli bahsediyordu kardeşim seni seviyor istiyor vb. Bende şans vermek istedim o sıralar unutmak istediğim biride vardı konuştuk ısındım bende istedim evlenmek sabırsızlıkla bekliyordum olmasını ailem karşı çıktı sonra ikna oldular neyse bu sırada hiçbir şekilde kocamı görmedim fotolarda iyi duruyordu tipi falan ama realde görmedim gördüm ama tam detaylı bakmadım sözlendik sözden sonra soğukluk girdi oldu diyemi artık bilmiyorum eşim gözüme çirkin gelmeye başladı nebilim işte niye evlendim daha iyileri vardı tip olarak vs. Şuan 2 senelik evliyim 9 aylık bir çocuğum var sevmiyor değilim ama hiçbir türlü tam anlamıyla bağlanamıyorum acayip bir sevgim olmuyor olsun istiyorum ama gözüme bir türlü yakışıklı gelmiyor çok iyi biri isteklerimi yerine getiren iyi bir eş iyi bir baba ama ben bu kişiyi çok sevmek istiyorum olmuyor bi türlü eşim biraz pasif biri utangaç girişken değil ve bende utangaç olmasın girişken olsun herseyi bilsin yapsın dik bi duruşu olsun istiyorum ama öyle değil utangaç olduğu için bazı ortamlarda ne yapacağını bilmiyor buda soğutuyor kendinden lütfen bana mantıklı bir şekilde biri yol göstersin ne yapmalıyım.