- Konu Sahibi denizerdem
mrb eşim bugün saat on gibi geldi akşam ve ben kapıyı açmadım çünkü artık bıktım dışarı hayatından kahve kültüründen geç gelmelerinden üstelik hamileyim ve doğumuma 10 gün kaldı artık sabrım taştı yaşadığm yerde ben ailemden akrabalarımdan kimse yok yani eşimden başka kimsem yok kendisine kapıyı açmadım sonra bana msj attı tehtit etti aradan bi saat geçtikten sonra tekrar msj attı bu son mesajm açıcan açmıcan mı dedi ben 4 yıldır yalnız kalmaktan sıkılıdm bıktım zaten alıştım yalnızlığa gelme gerek yok dedim ve telefonunu kapattı aynı zamanda benim bebeğin her an gelme ihitmali de var çünkü nstede sürekli sanci çıktı ve beni bu halde bıraktı yalnız bundan önce ramazan boyunca kardeşim yanımdaydı yalnız değilim diyordum sorun etmiyodum ama kardeşim gitti ramazan boyunca da iftardan sonra çıkar gece birlerde gelirdi dediğim gibi kardeşim var diye bi şey demiyordum annm 5 gün sonra gelicek dayan dedim sık kendini yanımda ol zaten annm gelicek yine taviz vermedi kusura bakmayınçok kötü olduğum için düzgün cümle kuramıyorum kendini ifade edemiyorum ama o kadar dolu ve üzgünüm ki çok ağladım bu saat oldu uyumadim allaha havale ediyorum kendisini bebeğime üzülüyorum böyle bi ortamda nasıl büyücek diye