- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi Canan_canan
-
Keşke bende böyle nazik olsaydım,
Hanzo gibiyim..
Geğirmek iyidirŞimdi aklıma geldi hiç gegirmezdim eşimin yanında sevgili nisanliyken şimdi hiç çekinmiyorum keşke öyle kalsaydın dedi bana demek ki bazı erkeklerde böyle naif istiyor
Bugün çok döktüm kirli çamaşırlarımi
Bence romantik bile..Merhaba hanımlar.Burayı uzun zamandır takip ediyorum fakat üye olmam gerektiren bir durum var.Daha öncede bazı konulara baktım.Bu forumda konumla ilgili ama yinede ben sorayım dedim.
Eşimle 3 ay oldu evleneli.Mutluyuz Allah'a şükür.
Ben utangaçtım ilk zamanlar eşime karşı çünkü görücü usulü evlendik.İlk 1 hafta ilişkiye giremedik o ilk gece yaşanmadı.Sonra benle konuşunca arkadaşlarımda beni sakinleştirince korkacak bir şey olmadığını anladım.
Bu arada eşim benden büyük 31 yasında.
Sorun benim utangac olmam.Ben eşime karşı utanıyorum.Yemek bile yiyemiyorum kibar kibar yiyorum benden tiksinir diye.
Makyajsız önüne çıkamıyorum. Evde rahat eşofman giyemiyorum.
Sürekli gecelik yada daha şık şeyler.(bunları giyerken bile utanıyorum)
O bölge için temizleme kokuları falan filan aldım.Gecelik giyiyorum ama böyle fantazi tarzı değil anladınız siz.
Böyle karşımd abir profosör varmış gibi kibar kibar konusuyorum normaldede öyleyim ama esime karsı daha değişiğim.
Kibar yicem diye masadan aç kalkıyorum.
Eşim rahat ama aşırı rahat.Mesela tuvaletim geldiyse "canım ben tuvalete gidecem" diyemiyorum.Utanıyorum.
Yemeği dökerek yicem diye çok tedirginlesiyorum kolay ağza atılan yemekler yapıyorum ona çeşit çeşit pişiririm.Mesela tavuk yaptım ona canım sen yemiyecek misin dedi yok canım fazla sevmiyorum çorba pilav ve rus salstası yetiyor dedim.Halbuki açtım aç.Napacağım ben.
Merhaba hanımlar.Burayı uzun zamandır takip ediyorum fakat üye olmam gerektiren bir durum var.Daha öncede bazı konulara baktım.Bu forumda konumla ilgili ama yinede ben sorayım dedim.
Eşimle 3 ay oldu evleneli.Mutluyuz Allah'a şükür.
Ben utangaçtım ilk zamanlar eşime karşı çünkü görücü usulü evlendik.İlk 1 hafta ilişkiye giremedik o ilk gece yaşanmadı.Sonra benle konuşunca arkadaşlarımda beni sakinleştirince korkacak bir şey olmadığını anladım.
Bu arada eşim benden büyük 31 yasında.
Sorun benim utangac olmam.Ben eşime karşı utanıyorum.Yemek bile yiyemiyorum kibar kibar yiyorum benden tiksinir diye.
Makyajsız önüne çıkamıyorum. Evde rahat eşofman giyemiyorum.
Sürekli gecelik yada daha şık şeyler.(bunları giyerken bile utanıyorum)
O bölge için temizleme kokuları falan filan aldım.Gecelik giyiyorum ama böyle fantazi tarzı değil anladınız siz.
Böyle karşımd abir profosör varmış gibi kibar kibar konusuyorum normaldede öyleyim ama esime karsı daha değişiğim.
Kibar yicem diye masadan aç kalkıyorum.
Eşim rahat ama aşırı rahat.Mesela tuvaletim geldiyse "canım ben tuvalete gidecem" diyemiyorum.Utanıyorum.
Yemeği dökerek yicem diye çok tedirginlesiyorum kolay ağza atılan yemekler yapıyorum ona çeşit çeşit pişiririm.Mesela tavuk yaptım ona canım sen yemiyecek misin dedi yok canım fazla sevmiyorum çorba pilav ve rus salstası yetiyor dedim.Halbuki açtım aç.Napacağım ben.
Burada yazdıklarım sahte değil hanımlar ben gerçekten böyle bir problemle karşı karşıyayım eğer ki düşünülüyorsa fake.EyvallahMune hanım kapatabilirsiniz.Kimseyi keklediğim yok.
Merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?