Eşime Karşı Çok Utangacım

Konu Sahibi regl olunca napiyodur acaba

ahahh bilemedi adamcağız başına gelecekleri:))

Düşünüyorum, benim eşimle öyle bi anı yok, eşimin var da benim yok.
Yazma oraya diyor yanımda, ama yazacağım
Nişanlıyken birlikte bi lunaparka gittik, adrenalin diye bir oyuncak var hani dışarıdan bakıldığında bile insan güvenliğini sorgular. Tutturdum ona binelim diye. Benimki de "Binelim yaeev" diyor havalanıyor. Korkuyor biliyorum çünkü gtün gtün "Şuna mı binsek" diye dikkat dağıtmaya çalışıyor. Bindik, kemer bağlandı; dedim "Korkarsan tut elimi" "Ne korkacam" diyor.
Sonra tabi oyuncak dönmeye başladı, eşimin o kadar tiz haykırdığını ilk kez işittim, elimi sıkarken bağırırken bi hal oldu, bana gülmeler geldi.

Sonra indik yere, yeri öptü "Allaahımm" diye bir sevinçle

Ama bu tualet meseleleri falan bana şöyle geliyor.O tuvalete gidebilir ama sen gidemezsin gibi.O gider ama sen kadınsın sen gitme.
O erkek tuvalete gidebilir ama sen gitme kendini tut tut iyice tut sonra salonun ortasına sal gitsin.
İyi misiniz siz ya bu ne saçma bir düşünce tuvalete gitmeyeyim de cilveli olayım diye mi düşünüyorsunuz hey Allahım yarabbim sen büyüksün....

Canım bi kadın olarak bunları inceden inceye düşünmen çok normal ben neden böyleyim diye sorgulama kendini
Bizde 3 ay gibi kısa sürede görücü usulü ile evlendik ve söz nisan düğün kına birde esimin ailesi çağırmıştı orada gördüm 4-5 kez milletin içinde ne gordumse o
bol bol telefon konuşması yaptık
Evlendik eşim askeri personel normal bi evlilik hayatı yaşayamadık bizde 5 yıl olacak ama afedersiniz ozurdileyerek söylüyorum yatağa girerken anladiniz siz insan utanıyor utanmak kötü birşey değil herkesin yapısı farklı utanabilirsin ama bunları en aza indir sonuçta eşinde bir insan ve sen sen oldukça güzelsin
Zaten anladigim kadarıyla çok narin br yapın var canım evliliğinin tadını çıkar takılma böyle şeylere
Bebek düşün mesela

Valla erkekler doğal kızları severler, hiç böyle kasmana gerek yok.
Bir sevgilimin ailesinin yaşadığı evde misafir olmuştum, çorba yapmış kadın. Ben de ekmek dogradim yedim. Bunların ailecek bir hoşuna gitmiş, bir hoşlarına gitmiş. Hiç demedilerse bin kere o gün ne kadar tatlı olduğumu söylediler.
Yıllar önce perma yaptırmıştım, sonra kampa gittim , günlerce sampuansiz deniz suyuyla kaldım falan...saçım potak oldu, birbirine girdi. Açmak imkansız.
Şöyle düşün, saç boyna kadar uzuyor,altlar düğüm
Ben de o zamanki erkek arkadaşımı da alıp kuaföre gittim, kuaför bir yandan açtı, bir yandan nasıl açılacağını gosterdi. O günden sonra saçından tamamen kurtulana kadar ne zaman saçım dugumlense sevgilime giderdim, kremleyip tarayıp açardı. Onun da hoşuna giderdi.
Hatta saçımı da hep erkek arkadaşlarıma boyatirim. Kaşlarımi da boyadigim için Recep İvedik gibi gezerim evin içinde
Utanır miydim?
Aman ne utanacam,
Doğallık kazansin

Oyy dağlar oyy

Şimdi aklıma geldi hiç gegirmezdim eşimin yanında sevgili nisanliyken şimdi hiç çekinmiyorum keşke öyle kalsaydın dedi bana demek ki bazı erkeklerde böyle naif istiyor

Bugün çok döktüm kirli çamaşırlarımi

yaaa Mükemmel. Ben ne zaman evleneceğim gayrı yeter ya

1.5 sene nişanlı kaldık haftada bir gün buluşurduk telefonla görüşmemiz yoktu çünkü eşim sığır. Neyse bir seneyi doldurmaya az kaldı. Tamam ilk zamanlar utanma oluyor az yemek yeme güzel giyinmeye çalışma falan da sen abartıyorsun. Ne var yahu yemek yemekte istersen dünyaları ye evlenmişsiniz. Eşofmanda giy hep gecelik olmaz insan evinde rahat olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…