Eşime Karşı Çok Utangacım

Hanımlar bazılarınızın yaşadığı şeyleri okudum benim için çok iyi moral kaynağı oldu.Bir arkadaş yavaş yavaş azalt dedi.İnşallah.Bakalım.
Ve ben o 3 aydır heyecanı atamıyorum üzerimden dualar ederim size dualarınızı beklerim.Allah'a emanet olun hepiniz.
Teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı.Sevgilerle.

Hİhiih akşam akşam güldüm kusura bakma arkadaşım :)))) geçer geçer inşallah tek derdin bu olsun. Merak etme bir kaç aya geçer yeni tanıdığın için öyle oluyor

Valla birbirimizin yanında bizde pırt yapamayız ama geceleri bazen ben onunkini duyuyorum çaktırmiyorum

Kocan davranışlarını normal mi buluyor. Hiç rahat ol dedi mi sana.

Ya el şakaları falan da mı yapmıyorsun bazıları sevmez ama sonuçta sevdiğim adam karşısında sürekli sopa yutmuş gibi duramazsin biraz akman llazim

geleceğimi gördüm resmen hahaha

Benim gibi nereye gidiyorsun diye soruyorsa wc ye gidiyorum diyordur. Yalnız adam da kibarmış benim ki işemeye gidiyorum gelicen mi der.

nişanlımla ilk zamanlar ben de öyleydim.ilk buluşmada kahveyi zor içmiştim.Sonra karşısında rahat yemek yiyemezdim. O da bana sürekli rahat ol.ben öyle fazla kibar yemek yiyenleri sevmem diyordu. bu böyle sanırım 2-3 ay devam etti. Sonra samimiyet ilerledikçe zaman geçtikçe bunlar kalmadı şuan çok rahatım yanında. Ama siz evlisiniz aynı evi yatağı paylaşıp bu kadar çekinmeniz bence normal değil.

okuyunca ıngiliz kralıyet ailesine gelın felan gittiniz sandım....canım bizde gorucu usuluyle evlendikte bu yemek yıyemıyecek kadar utanma ...ne biliyim tuhaf geldi

Valla birbirimizin yanında bizde pırt yapamayız ama geceleri bazen ben onunkini duyuyorum çaktırmiyorum
Benimki eğer duymamış gibi yapıyorsam üstüne basa basa yaptım der gülsem mi ağlasam mı insanlık hali her şey olur pirtlar da zortlar da biz de yapabiliriz evlilik böyle bir şey.

Biz nişanlıyken bir buluşmamızda regl olduğumu fark ettim. Nişanlıma ben cafede bekleyeyim, sen bana ped alıver demiştim. O da bana bir şey olacak endişesiyle koşa koşa markete gidip hayatında ilk defa ped alacağı için GÜNLÜK PED alıp gelmişti. Süslü püslü, ezilmeli büzülmeli, kasılmalı bir anı değildi, ama çooook içtendi. O gün bu adamdan bana eş olur dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…