- 17 Nisan 2018
- 16
- 13
- 3
- 29
- Konu Sahibi Canan_canan
-
Deri koltuk alsınlar Kendinehasım, koltuktan gelir o ses hep.
Hanımlar bazılarınızın yaşadığı şeyleri okudum benim için çok iyi moral kaynağı oldu.Bir arkadaş yavaş yavaş azalt dedi.İnşallah.Bakalım.
Ve ben o 3 aydır heyecanı atamıyorum üzerimden dualar ederim size dualarınızı beklerim.Allah'a emanet olun hepiniz.
Teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı.Sevgilerle.
Konuda insanın kendini rezil edesi geliyor ha, zor tutuyorum kendimi bir bir anlatasım geliyor kendi rahatlığımı
geleceğimi gördüm resmen hahahaAy ben ağzına laf olmasın diye aciz görünmeyeyim diye ağdasız gezmiyorum 3 güne 1 bakıyorum acaba kıl mıl çıkmış mı diye her an deodorant kokuma bakıyorum parfümüme bakıyorum boğazımdan göğüslerime kadar bakım kremleri kullanıyorum.Ben her gün bunları yapıyorum zahmetli ama zevkli.Eşim beğensin sevsin yeter.
ben eşimle tanıştığım akşam ayakkabılarına kusmuştum
daha rezili varsa buyur
Ben senin tavirlarini begendim guzel kiz.
Kadin dedigin her daim kendine bakmali.
Kil tuy krem parfum konularindan bahsediyorum
Ama wc ye giderken utanmak, yemektem ac kalkmak...bunlar asiri.
Kendi evinde ac kalmak yiyememek nedir?
Lutfen asiriya kacma.
O senin kocan.
Ilk olarak wc ye gidiyorum.demeyle basla.
Gerisi gelir.
Gerci wc ye giderken haber verilmesini anlamadim ama neyse.
Bu arada ben konu sahibine sasirmadim.
Yillar yillar once( gerci yillar onceydi evt)
Ayni seyleri yasayan yani kocasindan bu sekilde utanan o ise gittikten sonra wc ye giren yemekten ac kalkan bir yeni gelinin konusmasina sahit olmustum.
Simdi 25 senelik evliler.
Olabilor yani
Sizinki de kibarmis bizimki wc ye gidioyrum varmı istediğin DerBenim gibi nereye gidiyorsun diye soruyorsa wc ye gidiyorum diyordur. Yalnız adam da kibarmış benim ki işemeye gidiyorum gelicen mi der.
Benimki eğer duymamış gibi yapıyorsam üstüne basa basa yaptım der gülsem mi ağlasam mıValla birbirimizin yanında bizde pırt yapamayız ama geceleri bazen ben onunkini duyuyorum çaktırmiyorum
Ayyy
Tanışmada hemi de. Çok içi dışı bir kız demiş hemen evlenmiş bak fena mı?
Ne alakası var?Biz kadınlar pembe ve gül kokulu yaparız çünkü
Tabi yiyecekler rengini ve konusunu etkiler bir şey diyememNe alakası var?
Benimki mor ve lavanta kokulu
Saldin miydi everest diyordu ya sahan in bı tiplemesi o geldi aklımaNe alakası var?
Benimki mor ve lavanta kokulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?